Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد در همایش تجلیل از حامیان طرح‌های اکرام ومحسنین با اشاره به اینکه کمیته امداد محل رجوع نیازمندان است، گفت: ترویج احسان و نیکوکاری در جامعه به‌منظور تأمین منابع مالی موردنیاز برای خدمت‌رسانی به جامعه هدف کمیته امداد و نهادینه شدن فرهنگ کمک به همنوعان از رویکردهای این نهاد در حوزه مشارکت‌های مردمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌محمد ذوالفقاری افزود: مناسبت‌های مختلف در طول سال ازجمله جشن‌های عاطفه‌ها و نیکوکاری درکنار استفاده از ظرفیت‌های مردمی در حوزه خدمت‌رسانی به خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد باهدف مشق مهربانی و نیکوکاری در جامعه برگزار می‌شود تا نسل جوان، نوجوان و نونهال جامعه نیز درس خیرخواهی و نیکوکاری را تمرین کرده و یاد بگیرند.

وی بابیان اینکه کار خیر و انفاق رابطه‌ای دوطرفه است که هم خیر و هم نیازمند از ثمرات و آثار آن بهره‌مند‌ می شوند، اظهار داشت: خیری ماندگارترین صفت برای انسان است و لذت کمک به یتیم و همنوع بیشتر از بهره‌ای است که نیازمند از آن می‌برد چراکه کمک کردن به دیگران مایه آرامش روحی و روانی فرد کمک‌کننده را فراهم می‌کند.

ذوالفقاری با اشاره به اینکه رویکرد کمیته امداد این است که همه مردم در حوزه محرومیت‌زدایی دغدغه داشته باشند و هر قشر، صنف و خانواده فقرای مجموعه خود را پوشش دهند، تصریح کرد: مشارکت خیران در برنامه‌های فقرزدایی و کمک به نیازمندان مطابق با توانایی‌ها افراد خیر از رویکردهای دیگر حوزه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تعامل با مؤسسات خیریه را به‌منظور هم‌افزایی در ارائه خدمت به نیازمندان جامعه را از رویکردهای مهم این نهاد در حوزه مشارکت‌های مردمی عنوان کرد و گفت: تلاش می‌کنیم با تعامل مؤثر و هماهنگ با مؤسسات خیریه گفتمان واحدی در حوزه محرومیت‌زدایی و فقرزدایی از طریق هم‌افزایی کمیته امداد و مؤسسات خیریه فراهم‌شده و پیام واحدی در حوزه کمک به نیازمندان از طرف این نهاد و مؤسسات خیریه به مردم داده شود.

ذوالفقاری اعتمادسازی را یکی از شاخص‌های مهم فعالیتی کمیته امداد در حوزه مشارکت‌های مردمی و سایر بخش‌ها اعلام کرد و افزود: خیران بزرگ‌ترین ثروت کمیته امداد و شرکای این نهاد در حوزه محرومیت‌زدایی محسوب می‌شوند و تلاش این نهاد در این است با تبدیل مشارکت خیران در برنامه‌های کمیته امداد به خدمت ماندگار و اثربخش به نیازمندان اعتماد خیران افزایش یابد.

وی ادامه داد: جابه‌جایی ساختمان کمیته امداد، شفافیت در خدمت‌رسانی و اطلاع‌رسانی صحیح، سریع و صریح فعالیت‌های کمیته امداد و ایمن‌سازی صندوق‌های صدقات در اعتمادسازی که مسیر راهبردی کمیته امداد در بخش‌های مختلف بوده، انجام‌شده است.

ذوالفقاری در ادامه با اشاره به اینکه در هشت‌ماهه امسال خیران بیش از هزار و 230 میلیارد تومان در قالب طرح‌های مختلف به نیازمندان کمک کرده‌اند، گفت: از مجموع کمک خیران به نیازمندان از طریق کمیته امداد در هشت‌ماهه امسال، 90 میلیارد تومان برای کمک به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه و هزار و 140 میلیارد تومان نیز برای کمک به نیازمندان بوده است.

وی از همکاری 10 میلیون خیر در قالب طرح‌های اکرام ایتام و محسنین، صدقات، زکات و مناسبت‌های خاص ازجمله جشن‌های نیکوکاری و عاطفه‌ها، برنامه‌های ماه رمضان با کمیته امداد خبر داد و افزود: کمک‌های خیران در بخش‌های مختلف صد درصد برای نیازمندان و جامعه هدف کمیته امداد هزینه می‌شود.

ذوالفقاری توسعه مشارکت الکترونیکی خیران در برنامه‌های کمیته امداد را از راهبردهای اصلی این نهاد در حوزه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد اعلام کرد و گفت: زیرساخت‌های لازم برای افزایش مشارکت غیرحضوری و الکترونیکی خیران در برنامه‌های کمیته امداد ازجمله دستگاه‌های خودپرداز بانک‌ها در سراسر کشور، سامانه‌های پرداخت غیرحضوری از طریق تلفن همراه و نرم‌افزارهای متعدد فراهم‌شده و تلاش می‌کنیم تا پایان برنامه پنج‌ساله ششم توسعه 80 درصد از مشارکت نقدی خیران در برنامه‌های کمیته امداد الکترونیکی شود.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۱۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی حجتی صبح سه‌شنبه در نشست مشترک با کمیته امداد اظهار کرد: گام سوم طرح یاس با محوریت یاران آسیب ستیز در اردبیل با همکاری کمیته و هلال‌احمر استان به منظور ارایه آموزش مواجهه با بحران و افزایش تاب‌آوری اجرا می شود.

وی به بررسی مفاد تفاهمنامه بین این دو نهاد و اجرای فاز سوم طرح یاس اشاره و خاطرنشان کرد: طرح یاس براساس تفاهمنامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی در بین مدد جویان دختر ۳۰ الی ۴۰ سال مجرد زیر حمایت کمیته امداد اجرا می شود.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت کنندگان ارایه می‌شود.

حجتی تصریح کرد: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.

کد خبر 6092921

دیگر خبرها

  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی