Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد ناصری، مدیرکل دفتر انتشارات وزارت آموزش و پرورش با اشاره به مصوبه استانداردهای کتاب درسی که از سال ۹۰ ابلاغ شده است، گفت: اگر این مصوبه اجرایی شود اوضاع نابسامان کتاب های غیر درسی بسامان می شود.

ایران آنلاین / مدیرکل دفتر انتشارات وزارت آموزش و پرورش گفت: از ۲۸۴۲ عنوان کتاب کمک درسی که از ابتدای سال ۹۴ تا آبان ماه سال ۹۶ به دفتر انتشارات ارسال شده تنها ۷۶۳ کتاب استاندارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد ناصری با اشاره به اینکه از نظر آموزش و پرورش کتاب درسی کتابی است که در توسعه، تعمق و ساده کردن کتاب های درسی نقش داشته باشند، اظهار کرد: کتاب های کمک درسی بر حسب نوع درسی که مربوط به آن هستند تفاوت هایی دارند، اما همه آنها یک ویژگی های مشترک هم دارند که باید رعایت شوند، اما در بیشتر کتاب های کمک درسی موجود در بازار رعایت نمی شوند.

ناصری با اشاره به اینکه طبق قانون صدور مجوز کتاب درسی بر عهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، افزود: از آنجایی که اولیا برای موفقیت فرزندانشان به سمت این کتاب ها می روند وزارت آموزش و پرورش هم باید در ساز و کار تدوین آن نقش داشته باشد. کتاب هایی که انتهای آن حل المسائل وجود دارد غیر استاندارد است زیرا روحیه تفکر و پژوهش را در دانش آموز از بین می برد.

مدیرکل دفتر انتشارات وزارت آموزش و پرورش گفت: باوجودی که آموزش و پرورش در صدور مجوز و تدوین کتاب های کمک درسی نقش ندارد، اما به ناشران راهنمایی می دهد و مولفان می‌توانند از سایت سازمان کتاب و رشد راهنمایی دریافت کنند.

وی با اشاره به مصوبه استانداردهای کتاب درسی که از سال ۹۰ ابلاغ شده است افزود: اگر این مصوبه اجرایی شود اوضاع نابسامان کتاب های غیر درسی بسامان می شود.

مدیرکل دفتر انتشارات وزارت آموزش و پرورش از وزارت ارشاد درخواست کرد در چاپ کتاب های درسی از کارشناسان آموزش و پرورش هم استفاده کنند و گفت: درخواست داریم برای صدور مجوز حساسیت‌های وزارت آموزش و پرورش هم در نظر گرفته شود. باید یک دفتر یا کارگروه تخصصی برای کتاب‌های کمک درسی تشکیل شود و وزارت فرهنگ و ارشاد هم به هر کتاب کمک درسی مجوز چاپ ندهد.

همایون امیرزاده - رئیس هیئت بررسی صدور پروانه نشر کتاب با اشاره به اینکه در تعریف وزارت فرهنگ و ارشاد کتاب های کمک درسی کتابی هستند که به یادگیری مضاعف کمک می‌کنند و درک محتوا و توانایی یادگیری فرد را افزایش می‌دهند، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد نیاز به بررسی محتوای کتاب های کمک درسی ندارد و تنها وظیفه دارد نظارت کند که یک سری مولفه هایی که برای چاپ کتاب لازم است، رعایت شود و مطابق هنجارهای جامعه باشد.

وی افزود: طبق قانون ما اجازه دخالت در محتوای علمی کتاب را نداریم مگر در موارد خاص مثل دامن زدن به اختلافات قومی.

رئیس هیئت بررسی صدور پروانه نشر کتاب با اشاره اینکه راه ورود به جامعه هدف کتاب‌های کمک درسی وزارت فرهنگ و ارشاد نیست، گفت: مواردی بوده که کتاب کمک درسی قبل از تالیف کتاب درسی وارد بازار شده است که این موضوع نگران کننده است.

وی افزود: ضروری است آموزش و پرورش که با جامعه هدف این کتاب‌ها سرو کار دارد حضور پررنگ‌تری در کارگروه کتاب های کمک درسی داشته باشد.

امیرزاده گفت: ما آمادگی داریم قانونگذار را متقاعد کنیم آموزش و پرورش در صدور مجوز کتاب‌های کمک درسی همکاری داشته باشند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۷۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه می‌خواهیم مبادی آسیب‌های اجتماعی را از مدرسه ببندیم گفت:تقویت فعالیت‌های پرورشی اولین لبیک دولت به صحبت‌های اخیر رهبر انقلاب است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی اجتماعی کشور اظهار کرد: تقویت پرورشی اولین لبیک دولت به صحبت‌های اخیر رهبر انقلاب است.

وی افزود: طرح نماد یا همان نظام مقابله با آسیب‌های اجتماعی در وزارت آموزش و پرورش پیگیری می‌شود و می‌خواهیم مبادی آسیب‌های اجتماعی را از مدرسه ببندیم و راه درست همین است.

تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تصویب نظام جامع راهنمایی و مشاوره در وزارت آموزش و پرورش گفت: هم‌اکنون به ازای هر 12 دانش‌آموز یک ساعت خدمات مشاوره در مدارس تصویب شده است، بر این اساس تعداد مراکز مشاوره آموزش و پرورش به 700 مرکز رسیده است که در گذشته 30 مرکز بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • گزارش تصویری | تشییع پیکر معلم شهید حجت الله یوسفیه در وزارت آموزش و پرورش
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • پیکر شهید معلم در وزارت آموزش و پرورش تشییع شد
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟