Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، گفت: با پایان دوره نظامی داعش و پیروزی‌های اخیر رزمندگان اسلام در جبهه مقاومت این امکان فراهم شده که درباره تمدن خود صحبت کنیم و راه‌های اوج و عزت مجدد خود را یادآوری کنیم.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، منوچهر متکی معاون امور بین‌الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بعدازظهر امروز چهارشنبه(15 آذر ماه) در کمیسیون طرح‌های احیاگران جهان اسلام که در تالار زمرد هتل آزادی برگزار شد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر دنبال کردن بحث تمدن نوین اسلامی از دوسال گذشته این طرح را دنبال کردیم اظهار کرد: در سال های گذشته این طرح در داخل و خارج در برنامه های مختلف دنبال شد و در کشورهای همچون تونس و دهلی نو برنامه های در این مورد برگزار شد و اکنون در کنفرانس وحدت اسلامی این مسئله به صورت جزئی تر دنبال می شود و مسائل تقریب بیشتر مورد بررسی قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در کمیسیون طرح های احیاگران جهان اسلام برای تمدن‌سازی باید چیستی‌ها، ویژگی‌ها و مولفه‌های تمدن اسلامی و تمایز آن با تمدن غربی مشخص شود و اندیشمندان نظرات خود را در این باره مطرح کنند و نقش خودباوری و جمعیت‌های تقریب نهاد در تمدن‌سازی نوین اسلامی بررسی گردد.

معاون امور بین الملل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه اگر به صدر اسلام برگردیم در زمان امام باقر و امام صادق(ع) یا علمایی همچون سیدقطب و... یک نهضت فکری و آموزشی در جهان اسلام راه افتاده است، تصریح کرد: اگر گذشته خودمان را به خوبی مطالعه کنیم می‌فهمیم که احیاء گران تمدن اسلامی چه طرح‌ها، ایده‌ها و راهکارهایی برای نیل به این هدف داشتند و موجب بلوغ و رشد تمدن اسلامی در زمان خودشان شده‌اند و تاکنون نیز ادامه دارد.

متکی تاکید کرد: تدوین و گردآوری و تبیین این طرح ها می‌تواند ما را در رسیدن به نتایج مطلوب از برگزاری این کنفرانس و پایه‌ریزی تمدن نوین اسلامی یاری کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با پایان دوره نظامی داعش و پیروزی‌های اخیر رزمندگان اسلام در جبهه مقاومت این امکان فراهم شده که درباره تمدن خود صحبت کنیم و راه‌های اوج و عزت مجدد خود را یادآوری کرده و محقق کنیم.

پایان پیام/523

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۷۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم

کارشناس مسائل بین الملل گفت: اگر بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از گردنبند مروارید در جاده ابریشم شکوفا کنیم؛ روابط تجاری ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

 گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نرگس عبدلی- آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان پنجم اردیبهشت، پس از سفر رسمی ۲ روزه به سه شهر اسلام‌آباد، لاهور و کراچی پاکستان، به دعوت رسمی همتای خود و همچنین به منظور حضور در مراسم افتتاح ابرپروژه چند منظوره سد و نیروگاه اومااویا، صبح چهارشنبه وارد سریلانکا شد و مورد استقبال نخست وزیر این کشور قرار گرفت. سفر آیت‌الله رئیسی به سریلانکا، ۱۶ سال پس از آخرین سفر یک رئیس‌جمهور ایران به سریلانکا انجام شد.

 سید محمدعلی رئیس الساداتی، کارشناس مسائل بین الملل، در رابطه با این سفر در گفتگویی با خبرنگار دانشجو گفت:سابقا رابطه تجاری بین ایران و سریلانکا در حوزه فروش نفت برقرار بود. پالایشگاه‌هایی در سریلانکا وجود داشت که خوراک آن‌ها نفت ایران بود و همانطور که مستحضر هستید اساساً پالایشگاه‌ها، ماشین آلات، دستگاه‌ها و سازمان تقطیر در پالایشگاه‌ها بر اساس ماده اولیه (نفت) شکل می‌گیرد. ولی متاسفانه به دلیل اینکه طی سال‌های اخیر از فروش نفت خام به سریلانکا غفلت شد؛ کم کم عربستان در این حوزه جایگزین ایران شد. اما با توجه به مشکلاتی که اسلام‌گرایی افراطی و وهابیت در سریلانکا به وجود آورد رفته رفته چهره عربستان در سریلانکا مخدوش شد.

 اما موضع گیری‌های ایران در برابر اسلام افراطی همچنین حمایت از حکومت مرکزی سریلانکا در برابر گروه بودایی افراطی ببر‌های تامیل در داخل سریلانکا، باعث شد روابط خوبی در دوره‌های قبلی بین دولت جمهوری اسلامی و دولت سریلانکا شکل بگیرد.

 علاوه بر این اگر ما بتوانیم ظرفیت‌های موجود در خلیج فارس را به عنوان بخشی از پازل گردنبند مروارید و بخشی از پازل جاده ابریشم شکوفا کنیم، قطعاً روابط اقتصادی ما و سریلانکا افزایش پیدا خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • حجت الاسلام خسروپناه: علم حکمی؛ لازمه دستیابی به تمدن نوین اسلامی
  • ذوب‌آهن به نیمه‌نهایی لیگ بسکتبال برگشت/ جبران شکست مقابل طبیعت
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • غفلت ایران از سریلانکا بازار نفت آن را از ایران گرفت و به عربستان سپرد / لزوم توجه ایران به خلیج فارس در جاده نوین ابریشم
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • برگزاری اردوی آموزشی تابستانه اندیشه جامع تمدن نوین اسلامی