Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@12:34:34 GMT

تلاوت قرآن در مازندران باید جدی‌تر رشد کند

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۳۱۷۹۳

تلاوت قرآن در مازندران باید جدی‌تر رشد کند

قاری ممتاز و بین‌المللی کشورمان با بیان اینکه تلاوت قرآن در مازندران باید جدی‌تر رشد کند، گفت: انتظار است که از مازندران چند قاری بین‌المللی داشته باشیم ولی هنوز محقق نشد که باید آسیب‌شناسی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا احمد ابوالقاسمی در گفت‌وگو با بلاغ با بیان اینکه یک‌رویه واحدی در بین اساتید قرآنی در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: جلسات متعددی در کشور با عنوان تجدید صوت و لحن برگزار می‌شود تفاوت‌هایی سلیقه‌ای یا روشی در آن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در این دوره تمام اساتیدی که دارای جلسات هستند گرد هم جمع شدند تا به چالش‌های موجود در راه آموزش قرآن مورد بررسی قرار گیرد.

قاری ممتاز و بین‌المللی کشورمان گفت: اگر این چالش حل شود تأثیر تلاوت قاریان ایرانی بسیار بیشتر خواهد شد و یک چالش بزرگ که در برابر آنان وجود دارد که بحث ادا الحروف است مرتفع خواهد شد.

ابوالقاسمی بیان کرد: مازندران خطه مذهبی و قاریان خوبی هم دارد اما باید خیلی بهتر از این باشد.

وی با بیان اینکه تلاوت قرآن در مازندران باید جدی‌تر رشد کند، خاطرنشان کرد: انتظار است که از این استان چند قاری بین‌اللملی داشته باشیم ولی هنوز محقق نشد که باید آسیب‌شناسی شود.

گفتنی است یک دوره سه‌روزه با حضور اساتید برجسته سراسر کشور تحت عنوان طرح یکسان و همسان‌سازی جلسات قرآن کریم در مجتمع اتهم شهرستان جویبار در حال برگزاری است.   انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۱۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • ۱۵ هزارکرمانی در طرح زندگی با آیه ها حافظ ۳۰ آیه‌ منتخب قرآن شدند
  • «منم بچه مسلمان» از شبکه پویا و قرآن
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • (تصاویر) آیین تعویض قرآن در دروازه قرآن شیراز
  • معجزه‌ای که روشنایی بخش چشم دل است
  • رقابت ۱۸۰ فرهنگی در مسابقات قرآن و عترت درمبارکه
  • (تصاویر) دروازه قرآن شیراز
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز