Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان راهداری کل کشور جدیدترین آمارهای ترانزیت هشت ماهه اسال جاری را اعلام کرده که بر این اساس این شاخص رشدی ۲۱ درصدی را نشان می‌دهد.

طبق اعلام این سازمان در هشت ماهه سال ۱۳۹۶، بیش از شش میلیون تن کالا از ۳۲ رمز فعال زمینی و آبی کشور ترانزیت شده که رشدی ۲۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا،این آمار در حالی به وجود آمده که پس از زلزله اخیر این نگرانی وجود داشت که آمار ترانزیت در مرزهای غربی ایران کاهش پیدا کند، اما طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته و همکاری بخش خصوصی، عملکرد پایانه‌های مرزی در این حوزه رشدی جدی داشته و استان کرمانشاه نیز در این رشد سهمی قابل توجه ایفا کرده است.

در طول این هشت ماه یک میلیون و ۷۷۲ هزار تن مواد نفتی و چهار میلیون و ۲۸۱ هزار تن مواد غیرنفتی در مرزهای ایران جابجا شده که عمده‌ترین کالاها در این حوزه مازوت، پارچه، قطعات اتومبیل، برنج، گازوئیل، لاستیک و پنبه بوده است.

مانند قبل همچنان بندر شهید رجایی با ثبت بیش از ۳۶ درصد ترانزیت کالا به نام خود فعال‌ترین مرز در این حوزه بوده و در زمینه مرزهای ورودی مرز پرویزخان با ۱۷ و بازرگان با حدود ۱۱ درصد در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنان اصلی‌ترین مبدا ترانزیتی ایران، عراق و مقصد امارات متحده عربی بوده است که کالاهای نفتی اصلی‌ترین محصول در این جابجایی را تشکیل می‌دهد.

طبق اعلام سازمان راهداری در مرزهای استان کرمانشاه با هماهنگی‌های امنیتی صورت گرفته فعالیت اقتصادی همچنان ادامه دارد و به نظر می‌رسد زلزله نتوانسته نقش قابل توجهی در کاهش عملکرد این استان داشته باشد و حتی طبق بررسی شاخص‌های موجود رشد ترانزیتی این استان حفظ شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۷۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا اکبری عصر شنبه در جلسه ایمنی راه‌های استان گیلان اظهار کرد: آمار تصادفات رانندگی در کشور بالا است و ما متوجه آن هستیم و اعتقاد داریم باید برای کنترل آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن تاکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت و جاده سازی استاندارد افزود: در حوزه جاده سازی باید حداکثر تلاش و مسؤولیت پذیری را به خرج دهیم تا آمار تصادفات رانندگی کاهش پیدا کند.

اکبری از محدود بودن بودجه سازمان راهداری کشور سخن گفت و تصریح کرد: با وجود اینکه بودجه ما در این سازمان اندک است با این حال باید در راستای وظایف ذاتی خود، ایمنی سازی راه‌ها و کسب رضایتمندی مردم قدم برداریم.

وی تحلیل علت تصادفات را نیز در جهت کاهش آمار تصادفات ضروری خواند و بیان داشت: رؤسای ادارات راهداری در شهرستان‌ها باید تمام نقاطی که تصادفات آن بیشتر از جاهای دیگر است شناسایی کنند تا مشخص گردد سازمان راهداری چگونه می‌تواند در این خصوص کمک کرده و آمار را کاهش دهد.

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: تابلوهای راهنمایی و رانندگی در استان گیلان محو هستند و باید برای حل این مشکل چاره اندیشی شود زیرا با توجه به مسافر خیز بودن گیلان، این موضوع می‌تواند یکی از علل بالا بودن تصادفات رانندگی باشد.

کد خبر 6090225

دیگر خبرها

  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • کاهش سرقت در اردبیل
  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • نیروهای مسلح استان بوشهر با تمام توان در حال خدمت هستند
  • کشف ۱۷ میلیارد ریال کالای قاچاق در مرزهای استان آذربایجان غربی
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • ایران به هاب ترانزیت داده نزدیک می‌شود؟