Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا:محققان شیوه ای نوین در درمان بیماران سکته ای ابداع کرده اند که با خواب کردن ارگان های بدن این بیماران آنها به زندگی بازمی گردند.

افرادی که پس از سکته قلبی یا مغزی زنده می مانند معمولاً از عارضه های مختلفی رنج می برند، اما می توان با استفاده از شیوه جدید درمانی از آسیب های جدی و بازگشت ناپذیر جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان به تازگی شیوه جدیدی برای کمک به بازماندگان سکته مغزی و قلبی ابداع کرده اند که شبیه به حالت خواب زمستانی در برخی حیوان‌هاست.

در این روش درمانی نوعی دارو تولید شده است که می‌تواند فعالیت برخی اعضای حیاتی بدن را به حالت خواب درآورد و به این ترتیب سبب نجات و جلوگیری از مرگ هزاران بیمار شود.

کارشناسان در نظر دارند پس از انجام آزمایش‌های تکمیلی این دارو را بر روی بیماران مورد استفاده قرار دهند و برخی ارگان‌های بدن از جمله قلب، مغز و شریان‌های خونی را به حالت خواب (Sleep mode) درآورند.

به خواب بردن برخی ارگان‌های بدن سبب محافظت از آنها دربرابر تروما و آسیب‌هایی می‌شود که سکته قلبی و مغزی در بدن به وجود می‌آورد.

پس از بروز سکته قلبی و مغزی امداد رسانی سریع به بیمار نقش حیاتی در نجات او و جلوگیری از بروز آسیب های جدی و حتی مرگ دارد.توصیه می شود تمام افراد کمک های اولیه به ویژه برای امداد رسانی به افرادی که دچار سکته شده اند را یاد بگیرند و در زمان بروز حادثه Incident به بیمار کمک کنند.

کارشناسان تاکنون از این روش برای کمک به جلوگیری از گسترش تومور‌های سرطانی در مبتلایان به این بیماری استفاده کرده اند، اما می‌توان از به خواب بردن اعضای بدن برای درمان و کنترل سایر بیماری‌ها نیز بهره برد.در زمان بروز سکته قلبی و مغزی مسیر خون رسانی به برخی اعضای بدن از جمله مغز، قلب Heart و رگ‌های خونی مسدود می‌شود و سبب مرگ سلول‌های بدن و حتی مرگ فرد می‌شود.

با استفاده از این روش در زمان احیای بیمار و در شرایط اورژانسی می‌توان با به خواب بردن اعضای بدن از مرگ سلول‌ها جلوگیری کرد و به این ترتیب امید به زندگی و به دست آوردن وضعیت سلامتی Health در بیماران را افزایش داد.

خواب زمستانی یک واکنش طبیعی در بدن برخی حیوان‌ها از جمله سنجاب یا خرس است که سبب به خواب رفتن و حالتی شبیه به مرگ در آنها بدون نابودی سلول‌های بدن می‌شود و همزمان با گرم شدن هوا، حیوان از خواب بیدار شده و فعالیت طبیعی ارگان‌های بدن در او آغاز می‌شود.

کارشناسان اعلام کرده اند هنوز به طور واقعی امکان فروبردن انسان در خواب زمستانی وجود ندارد، اما با پیشرفت علم در دهه‌های آینده این آرزو محقق می‌شود.

بسیاری از پژوهشگران در حال تحقیق و بررسی برای اجرایی کردن این فرضیه هستند تا فضانوردان در حین سفر‌های طولانی مدت (از جمله سفربه سیاره مریخ) فضایی بتوانند به خواب زمستانی فرو روند و در مقصد ازخواب بیدار شوند.

الهام از شیوه عملکرد اعضای بدن حیوان‌ها در زمان خواب زمستانی و ارتباطی که بین قلب و سایر اعضای بدن وجود دارد همچنین می‌تواند برای درمان بیماری هایی همچون آلزایمر و یا تروما‌های مغزی که سبب قطع ارتباط سیگنال‌های مغزی می‌شود بسیار مفید باشد.

درمان بیماران با الهام ازخواب زمستانی در حیوان ها

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۳۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • روش های موثر برای از بین بردن آسیب‌های ناشی از بدخوابی
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • انتقال هوایی نوجوان ۱۳ ساله مسجدسلیمانی برای اهدای اعضاء
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • آبشک به‌دنبال اتفاقی شیرین در قلب اهواز
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • سفربه تهران قدیم؛ اولین مجری برنامه‌های مهران مدیری سکته کرد (+عکس)
  • چگونه در قطار خوابی آسوده داشته باشیم؟
  • مواظب مصرف داروهای خواب آور باشید