Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ علیرضا نصراللهی مجری طرح بازتوانی نیروگاههای شرکت تولید نیروی برق حرارتی اظهار داشت: طرح بازتوانی نیروگاه های فرسوده متوقف نشده و داریم در مسیر برنامه ریزی شده پیش می رویم و توفیقاتی نیز تا امروز داشته ایم.

او افزود: از بین 13 نیروگاه بخاری که در فاز نخست طرح ملی بازتوانی نیروگاه ها مورد توجه قرار دارد، اقدامات لازم برای بازتوانی نیروگاه های رجائی، مفتح و رامین اهواز از پیشرفت بهتری نسبت به دیگر طرح ها برخوردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری طرح بازتوانی نیروگاه های شرکت تولید نیروی برق حرارتی تصریح کرد: بعد از اینکه هم ما بتوانیم مصوبات قانونی را بگیریم و هم وزارت امور اقتصادی و دارایی از طریق سازمان سرمایه گذاری و کمک های فنی و اقتصادی ایران مصوبات قانونی را به ما بدهد، در ابتدای سال 2018 میلادی شاهد آغاز امضای قراردادهای طرح های بازتوانی نیروگاههای حرارتی کشور خواهیم بود.

وزارت نیرو سال گذشته با محوریت فعالیت و مدیریت شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی ، مجوز بازسازی و نوسازی 13 نیروگاه بخاری و یک نیروگاه گازی را از شورای اقتصاد گرفت تا مطابق ماده 12 قانون رفع موانع تولید و از محل منابع مالی صرفه جویی در سوخت، این اقدام انجام شود.

این واحدهای حرارتی که در دستور کار نوسازی و بازسازی قرار دارند شامل نیروگاه های بخاری اصفهان ، همدان ، بعثت ، شهید رجائی ، بیستون ، لوشان ، بندرعباس ، رامین ، طرشت ، تبریز ، منتظری ، منتظر القائم و نیروگاه گازی ری می شود.

به منظور نوسازی و بازسازی این واحدهای حرارتی از سال گذشته مذاکراتی با شرکت های مختلف داخلی و خارجی در حال انجام است و از کشورهایی چون روسیه ، ژاپن ، صربستان ، ایتالیا ، آلمان ، فرانسه ، کره جنوبی و چین تاکنون شرکت های فعال در صنعت نیروگاه سازی برای حضور در این پروژه ها ابراز تمایل کرده اند و مذاکراتی نیز با مسئولان ایرانی در مجموعه وزارت نیرو داشته اند.

می توان از عدم تخصیص منابع مالی ماده 12 قانون رفع موانع تولید به عنوان بزرگترین مانع تسریع در اجرای این پروژه ملی نام برد.

منبع: تسنیم

402

نیروگاه بازتوانی نیروگاه فرسوده برق حرارت تولید برق قرارداد مصوبات قانونی منابع مالی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۴۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • آیفون تاشو و مک بوک جدید در راه بازار
  • سیستم کنترلی واحد یک بخار نیروگاه بندرعباس نوسازی شد
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • آغاز فروش هواپیمای برقی عمود پرواز ارزان تر از هلی کوپتر
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر