Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک و مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام تصریح کرد که برای توسعه و پیشرفت کشور باید دانشجویان ما کارآفرین باشند.

به گزارش خبرنگار آنا، محمدحسن قدیری ابیانه در مراسم روز دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با تبریک 16 آذر با نقد اتکای به نفت و منابع خدادادی ادامه داد: مشکل امروز کشور ما این است که توقع داریم دولت با درآمد نفتی برای کشور اشتغال و توسعه ایجاد کند ولی حقیقت این است که درآمد نفتی کشور هیچگاه برای ایجاد بیش از چهارو نیم میلیون شغل که درکشور کم داریم کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

!

ابیانه تاکید کرد: جوان تحصیل کرده و متخصص دانشگاهی نباید منتظر استخدام در دولت شود بلکه باید با نوآوری و تلاش و کوشش خودش افزون بر ایجاد اشتغال و درآمد پایدار، افراد بیکار غیر تحصیل کرده را نیز به کار درآورد و این باید مبنای توسعه پایدار در کشور باشد.

وی ادامه داد: وضعیت کار مفید در کشور خوب نیست و باید بدانیم که اگر تلاش کشورهای توسعه یافته نبود به جایگاه امروز نمی رسیدند؛ پول نفت هیچگاه نمی تواند برای کشور ما خوشبختی بیاورد و همواره مشکلات به وجود آمده از این ماده خدادادی بیشتر از منافع و مزایای آن بوده است.

در ادامه این جلسه برخی از استادان دانشگاه با نقد مطالب گفته شده تاکید کردند که نقش دولت در توسعه اقتصادی کشور، ریل گذاری و تعیین اهداف و تسهیل دستیبابی به آن است که باید به این مهم توجه بشود.

دکتر مجیبی از استادان علوم انسانی تاکید کرد: وجود قوانین دست و پاگیر به جای تشویق جوانان تحصیل کرده به کارآفرینی، نوعی دلسردی در جامعه برای ایجاد خوداشتغالی به وجود آورده است که دولت باید در رفع موانع تلاش بیشتری کند.

دکتر حاج علیان از استادان مدیریت نیز با نقد مطالب گفته شده عنوان کرد که برای اصلاح وضعیت موجود یاید مدلی کاربردی مطرح کرد. طرح موضوعات تکراری مشکلی از دانشجوی تحصیل کرده بیکار حل نخواهد کرد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود

فاطمه محمدبیگی، افزود: متأسفانه کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده است و منجر به استهلاک، خستگی کادر مامایی شده است و همین مسئله عاملی بر کاهش کیفیت کار ماماها در کشور است.

محمدبیگی با اشاره به کاهش جمعیت ایران در سال‌های آینده، افزود: ایران تنها کشور دارنده جایزه کاهش جمعیت در جهان است، در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده، یعنی به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ متأسفانه به دلیل کمبود ماما در بیمارستان‌های کشور این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، اظهار داشت: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت تنها حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، چرا باید میزان جذب و استخدام ماما با وجود نیاز کشور کم باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • عنایتی: منتظر اتفاقات غیرمنتظره هستیم
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • امیرعبداللهیان: نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در بحران غزه در تاریخ ثبت می‌شود
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت