Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دوره جدید مدیریت شهری و به ویژه در بخش های فرهنگی و هنر،نه تنها تلاش مضاعفی برای بهبود تسهیلات فرهنگی و اجتماعی در شهر تهران صورت نگرفته است، بلکه ظاهرا از هر آنچه که در دوره مدیریت قبلی،در این زمینه ایجاد شده بود،امروزه از هنرمندان دریغ می شود.

به گزارش «تابناک»؛ هزینه تبلیغات در سینمای ایران بیش از حد انتظار است و اگر یک فیلم سینمایی قرار باشد از تبلیغات گسترده شهری در پایتخت برخورداری باشد، باید بودجه بسرار کلانی را کنار بگذارد که ممکن است از هزینه تولید اثر نیز بیشتر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صداوسیما نیز تبلیغات فیلم‌های سینمایی را محدود کرد و تبلیغ‌های پخش شده از تلویزیون نیز به گونه‌ای ممیزی می‌شوند که از جذابیت اندکی برخوردارند.

برخی سینماگران کوشیدند از طریق شبکه‌های ماهواره‌های فارسی زبان به تبلیغ آثارشان بپردازند اما در نهایت تحت پیگرد قرار گرفتند و بالاجبار سراغ راه‌های سنتی رفتند اما شرایط تغییری نکرده بود. در گذشته شهرداری تهران متهم بود که به اشخاص خاصی امکان بهره برداری از بنرهای شهری را می‌دهد و اغلب سینماگران از این امکان بی‌بهره‌ بودند و بر این اساس تصور می‌شد پس از وقوع تغییرات مدیریتی، شاهد رفع این سوتفاهم‌ها باشیم.

پس از انتخاب نجفی به عنوان شهردار تهران و انتصاب صالحی امیری به عنوان معاون امور اجتماعی و فرهنگی، انتظار می‌رفت که فرصت‌ها و امکانات برابر در اختیار هنرمندان و به ویژه سینماگران قرار گیرد اما حتی پس از برگزاری نشست مشترک سینماگران و شهردار تهران اتفاقی رخ نداده و هیچ امکاناتی -حتی چند بنر از هزاران بنر شهر تهران- به اهالی فرهنگ و هنر اختصاص نیافته است.

این در حالی است که شهرداری تهران درصد قابل توجهی از بلیت فروشی سینماها را نیز صاحب می‌شود و در واقع نه تنها امکاناتی در اختیار سینماگران قرار نمی‌دهد بلکه از درآمد محدود فیلم‌های سینمایی نیز کسب درآمد می‌کند! در گذشته این پیشنهاد مطرح شد که شهرداری تهران ضمن عدم دریافت سهم خود از بلیت فروشی به نفع اهالی سینما، شماری از بنرهای شهری نیز صرفاً در اختیار تبلیغ آثار هنری قرار گیرد اما هر دو پیشنهاد ناشنیده قلمداد شد.

در همین زمینه به کشورهای فعال در حوزه هنر اشاره شد و یادآوری شد متاسفانه ظرفیت‌های شهری نیز به خوبی بهره برداری نمی‌شود و در حالی که هر تیر برق در تهران همچون شهرهای اروپایی می‌تواند فرصتی ارزان قیمت برای تبلیغات تئاتر، موسیقی، سینما و دیگر برنامه‌های فرهنگی و هنری باشد، ظرفیت‌های تبلیغاتی در چند بخش مشخص محدود شده و در واقع نه ارائه کنندگان این تبلیغات از این ظرفیت بهره برداری می‌کنند و نه هنرمندان امکان بهره مندی از این ظرفیت‌های بکر را دارند.

در چنین فضایی، تهیه کننده سینما که سرمایه‌اش را در حال نابودی می‌یابد و فیلمش بدون تبلیغات حتی توان بلیت فروشی به اندازه بازگرداندن سرمایه اولیه‌اش را نیز ندارد، چاره‌ای جز پناه بردن به هر روش ممکن برای تبلیغ نمی‌یابد و طبیعتاً شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان که متاسفانه مخاطب بسیار گسترده‌ای دارند، با بسته‌های تبلیغاتی بسیار ارزان قیمت -نسبت به نمونه‌های داخلی- به راحتی این تهیه کنندگان را جذب می‌کنند.

در چنین شرایطی از چند شب گذشته شبکه PMC که به عنوان قدیمی ترین شبکه موزیک ایرانی فعالیت می‌کند اقدام به پخش مکرر ویدیو کلیپ فیلم «قاتل اهلی» به کارگردانی مسعود کیمیایی و تهیه کنندگی منصور لشکری قوچانی کرده و البته مشخص نیست این اتفاق با هماهنگی تهیه کننده رخ داده، یا این شبکه به صورت خودسر دست به چنین اقدامی زده و همان حرکتی که GEM به آن متهم شده بود، اکنون توسط این شبکه رخ می‌دهد.

در واکنشی دیگر که بعید است بدون هماهنگی تهیه کننده رخ داده باشد، در سطح شهر تهران شمار قابل توجهی پوسترهای قاتل اهلی بر در و دیوار چسبانده شده است. چنین تصور می‌شود که تهیه کننده این فیلم سینمایی کوشیده عدم اختصاص بنرهای شهری به فیلم مسعود کیمیایی را با بدین ترتیب جبران کند. به نظر می‌رسد در شهرداری تهران جایی برای اهالی فرهنگ و هنر نیست و سینماگران برای دریافت ظرفیت‌های حداقلی باید راه دشواری را ادامه دهند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از بخش تصویری خبرگزاری رویترز، برنی سندرز سناتور آمریکایی در مجلس سنا در مخالفت با لایحه بسته کمک مالی ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین، اسرائیل و تایوان، سخنرانی کرد.

برنی سندرز گفت: از آنجایی که همواره گفته ام و کمی پیش‌تر هم بیان کردم، اسرائیل از حق دفاع از خود برخوردار است. اما حق ندارد به جنگ علیه همه غیرنظامیان فلسطینی شامل زنان و کودکان- یعنی کاری که الان در حال انجام آن است- ادامه دهد. جناب رئیس! لطفاً نفس عمیقی بکشید و به این حقایق توجه کنید. هیچ کس نمی‌تواند این حقیقت را انکار کند. جنگ در غزه حدود ۶/۵ ماه است که ادامه دارد و بیش از ۳۴ هزار فلسطینی کشته شده و بیش از ۷۷ هزار فلسطینی هم زخمی شده اند. ۷۰ درصد از کشته‌ها در غزه زنان و کودکان هستند. این به معنای پنج درصد، توجه کنید پنج درصد از مجموع ۲/۲ میلیون جمعیت ساکن نوار غزه است که در مدت ۶/۵ ماه گذشته کشته (شهید) یا مجروح شده اند. این بالاترین شمار کشته‌ها در چنین جنگی در اسرائیل محسوب می‌شود.

وی در ادامه افزود: شمار زیادی در غزه کشته یا زخمی شده اند و درصد زیادی از آنها یا بهتر است بگویم ۷۰ درصد از آنها زن و کودک بوده اند. این آمار فراتر از درک و تصور ما است. جناب رئیس! ۱۹ هزار کودک حالا یتیم شده اند. ۱۹ هزار کودک در غزه والدین شان را از دست داده اند. وقتی به کودکان غزه فکر می‌کنیم، تصور چنین وضعیتی برای ما واقعاً سخت است: تصور کنید کودک ۷ ساله در میان منطقه‌ای که همه ساختمان هایش ویران شده و بسیاری از اجساد کشته‌ها روی زمین افتاده است، حضور دارد و آن هم در حالی که نه آب و نه غذای مناسبی در اختیار او است. این کودک مدرسه‌ای برای رفتن ندارد و ممکن است والدینش زنده نباشند. خانواده و اطرافیانش کشته شده اند. این وضعیتی است که کودکان غزه حالا با آن مواجه هستند. من فکر می‌کنم همه آنها که در این وضعیت هستند و از لحاظ روانی درگیر تبعات این جنگ شده اند. در حال حاضر، این کودکان درد و رنجی وحشتناک را تحمل می‌کنند.

وی همچنین گفت: جناب رئیس! کشتار فلسطینیان هنوز متوقف نشده است. تنها در روز‌های آخر هفته اخیر، ۱۳۰ فلسطینی کشته شده و ۲۵۱ فلسطینی هم مجروح شده اند. از میان ۲۹ نفر کشته شده در رفح، ۲۰ نفر کودک و ۶ نفر هم زن بوده اند. یکی از این زنان باردار بوده که کشته شده است. امروز خبری درباره کشف گور دسته جمعی بزرگ از سوی مقامات بهداشت و درمان فلسطین و ناظران سازمان ملل در بیمارستان ناصر منتشر شد. در بیمارستان ناصر و شفا تاکنون بیش از ۳۰۰ جسد فلسطینیان کشته شده در یک گور دسته جمعی کشف شده است. دفتر حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی اعلام کرد کشته‌ها شامل افراد سالخورده، زنان و افراد زخمی شده‌ای بود که شناسایی برخی از آنها از روی لباسشان بوده و آنطور که سازمان ملل می‌گوید برخی از آنها در حالی که دستانشان بسته شده بوده، کشته شده اند.

وی در ادامه تاکید کرد: جناب رئیس! ما درباره این جنایت وحشتناک چه چیزی برای گفتن داریم؟ حدود ۱.۷ میلیون نفر - درک این موارد بسیار سخت است- اعضای محترم کنگره لطفاً درباره ایالت خود فکر کنید که چنین چیزی اگر در ایالت شما بود، با چه وضعیتی مواجه بودید؟ اینکه با جمعیت ۲.۲ میلیون نفری مواجه باشید که در فضایی حدود ۳.۷ برابری ایالت ماین زندگی می‌کنند. حدود ۱.۷ میلیون نفر یا به عبارتی ۷۵ درصد از جمعیت نوار غزه به طور اجباری از خانه هایشان رانده شده اند. ما درباره تخلیه اجباری یک تعداد محدودی افراد به دلیل اجرای عملیات نظامی صحبت نمی‌کنیم بلکه این دو سوم جمعیت کل یک منطقه همانند نوار غزه است که مجبور به ترک خانه هایشان شده اند. برابر داده‌های به دست آمده از تصاویر ماهواره‌ای، ۶۲ درصد از خانه‌های مسکونی در غزه آسیب دیده یا تخریب شده اند. این آمار شامل ۲۲۱ هزار واحد مسکونی است که به طور کامل ویران شده اند. در ماه‌های قبل، مخصوصاً ماه گذشته که با سیل ویرانگری مواجه بودیم، صد‌ها خانه (به علت سیل) ویران شد و ما آثار ویرانی‌ها را در برخی ایالت‌ها شاهد بودیم. الان داریم درباره ویرانی کامل ۲۲۱ هزار واحد مسکونی صحبت می‌کنیم. اما موضوع فقط ویرانی خانه‌ها نیست. جناب رئیس! صد‌ها زیرساخت شهروندان فلسطینی هم در حملات ویران شده است. در غزه تقریباً هیچ منبع برق، ژنراتور و یا صفحه خورشیدی مناسبی وجود ندارد. اکثر راه‌های ارتباطی به شدت آسیب دیده اند و بیش از نیمی از خطوط انتقال آب آشامیدنی و فاضلاب نیز آسیب دیده است. آب آشامیدنی سالم در غزه بسیار محدود است و فاضلاب در خیابان‌ها جاری شده است. این فاضلاب‌ها موجب شیوع بیماری‌های متعددی می‌شود. اما موضوع فقط وضعیت مسکن و زیرساخت‌ها در غزه نیست. این‌ها کاملاً غیرقابل باور است، اما به نظر من همه این ویرانی‌ها به طور تصادفی ایجاد نشده اند.

وی در ادامه افزود: جناب رئیس! اسرائیل به طور سازماندهی شده نظام سلامت را در غزه از بین می‌برد. اینکه در بمباران‌ها به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها حتی دارو‌ها و تجهیزات هم از بین رفته اند، واقعاً این اتفاق افتاده است. آنچه که ما درباره اش صحبت می‌کنیم این واقعیت است که ۲۶ بیمارستان از مجموع ۳۷ بیمارستان در غزه به طور کامل از ارائه خدمات پزشکی خارج شده اند. آنها بمباران شده یا به هر شیوه ممکن مورد حمله قرار گرفته اند. تنها بخشی از ۱۱ بیمارستان باقی مانده هم قادر به ارائه خدمات پزشکی است. این بیمارستان‌های محدود با صد‌ها زخمی و افراد درگیر آثار روانی ناشی از جنگ مواجه هستند و همچنین با کمبود شدید تجهیزات پزشکی مواجه اند. بیش از ۷۷ هزار نفر در نوار غزه زخمی شده اند و این درحالی است که تقریباً همه بیمارستان‌ها از ارائه خدمات لازم بازمانده اند. من اخیراً با گروهی از پزشکان آمریکایی و انگلیسی که از غزه بازگشته اند دیداری داشتم. آنها با به خطرانداختن جانشان تلاش کردند تا کمی از درد و رنج فلسطینیان بکاهند. صحبت درباره مواردی که آنها در غزه شاهد بوده اند به دلیل اینکه قابل بیان نیست، بسیار سخت است. آنها شاهد کشته شدن صد‌ها بیمار جوان فلسطینی در بمباران‌های اسرائیل بوده اند. آنها عمل‌های جراحی بر روی تعدادی از کودکان فلسطینی یتیم انجام دادند آن هم در بیمارستان کثیفی که از کمترین امکانات برخوردار نبود. آنها روز‌های متمادی از مورفین برخوردار نبودند و حتی روز‌ها از آب تمیز و دستکش بهداشتی هم برخوردار نبودند. آنها می‌دانستند برخی از بیماران حتی اگر زنده بمانند، چند هفته بیشتر زنده نیستند. آنها با عفونت‌های شدید و محیطی عاری از بهداشت مواجه بودند. پزشکان می‌گویند نظامیان اسرائیلی به آنها اجازه انتقال صندلی چرخ دار یا سرنگ به بیمارستان نمی‌دادند و مدعی بودند ممکن است از آنها برای اقدامات نظامی استفاده شود. آنها شاهد بودند نیرو‌های اسرائیلی به طور سازماندهی شده دسترسی فلسطینیان در بیمارستان را به برق، آب و غذا قطع کرده بودند و برخی از کادر پزشکی را به بهانه ارتباط با حماس، می‌ربودند. آنها می‌گویند اسرائیلی‌ها برخی از تجهیزات پزشکی را- شامل دستگاه‌های اسکن ام آر آی، کپسول‌های اکسیژن و دستگاه‌های سی تی اسکن- بدون هیچ دلیلی از بین می‌بردند. این اظهارات پزشکان آمریکایی درباره وضعیت غزه است که خودشان شاهد این موارد ناگوار بوده اند.

دیگر خبرها

  • ۲۶۱ هکتار از مزارع آذربایجان غربی علیه بیماری زنگ زرد غلات سم پاشی شد
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • درگذشت فوتبالیست سابق ایرانجوان در حین بازی با پیشکسوتان استقلال
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • انتقاد مگوایر از آنتونی: لازم نبود ذوق کنیم!
  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • پلیس فرانسه نماینده پارلمان را بابت انتقاد از اسراییل احضار کرد
  • انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور
  • تلاش برای تخلیه سیلاب از منازل زرند/تخریب شبکه آب شرب ٨ روستا