Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، 8 کشور عضو شورای امنیت از جمله بولیوی، مصر، فرانسه، ایتالیا، سنگال، سوئد، بریتانیا و اروگونه برگزاری این نشست را خواستار شده بودند.

نماینده فرانسه در شورای امنیت گفت: ما حاکمیت هیچ طرفی بر قدس شرقی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم و این شهر، شهری اشغالی است.

نیکی هیلی نماینده آمریکا در شورای امنیت نیز طی سخنانی در این نشست گفت: ترامپ به روند صلح پایبند است و تصمیم اخیر، تغییری در وضعیت قدس ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: واشنگتن توصیه کشورهایی که در تعامل با فلسطینیان و اسرائیلی‌ها جانب انصاف را رعایت نمی‌کنند، قبول نمی‌کند.

هیلی اظهار داشت: آمریکا موضعی درباره مرزهای قدس اتخاذ نکرده و از هیچگونه تغییری در وضعیت اماکن مقدس حمایت نمی‌کند.

نماینده آمریکا در شورای امنیت گفت که سازمان ملل از همه بیشتر با اسرائیل دشمنی کرده است.

نماینده چین نیز طی سخنانی گفت: ما از تشکیل دولت مستقل فلسطین در مرزهای سال 1967 میلادی که پایتخت آن قدس شرقی باشد، حمایت می‌کنیم.

نماینده دائم انگلیس در شورای امنیت گفت: ما به قطعنامه‌‌های شورای امنیت در ارتباط با قدس پایبند هستیم و سفارتمان را به قدس انتقال نمی‌دهیم.

نماینده بولیوی نیز طی سخنانی در این نشست گفت: تصمم ترامپ آسیب زیادی به تلاش‌های صورت گرفته برای تحقق صلح در منطقه وارد می‌کند.

وی افزود: ملت فلسطین با اشغالگری اسرائیل مواجه هستند و از آوارگی و محاصره و مصادره سرزمین‌هایشان رنج می‌برند.

نماینده بولیوی گفت: شورای امنیت باید مسئولیت‌های خود را انجام دهد و ما خواهان پایان یافتن اشغالگری هستیم.

نماینده اروگوئه نیز طی سخنانی در این نشست گفت: دولت ما تصمیم آمریکا درباره قدس را محکوم می‌کند.

ریاض منصور ناظر دائم فلسطین در سازمان ملل گفت: ما از مواضع اصولی کشورهای عضو شورای امنیت در قبال قدس تشکر می‌کنیم.

وی افزود: تصمیم ترامپ منجر اوضاع را بی‌ثبات می‌کند و پیامدهای خطرناکی خواهد داشت.

منصور اظهار داشت: دولت نتانیاهو به ارتکاب جنایت‌ها و سلطه بر فلسطینی‌ها و تغییر بافت جمعیتی قدس ادامه داد.

ناظر دائم فلسطین در سازمان ملل گفت: ما از دولت آمریکا می‌خواهیم که این تصمیم تحریک‌آمیز و غیرمسئولانه در قبال قدس را لغو کند.

وی افزود: تصمیم ترامپ در به‌رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل، پیامدهای وخیمی خواهد داشت.

نماینده روسیه نیز طی سخنانی در این نشست گفت: ما از طرف آمریکایی درباره دلیل انتقال سفارتشان از تل‌آویو به قدس، توضیح خواسته‌ایم.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا روز چهارشنبه در یک سخنرانی در کاخ سفید، قدس را پایتخت فلسطین اشغالی اعلام کرد و به دولتش دستور داد مقدمات کار برای اننقال سفارت آمریکا از تل‌آویو به قدس را فراهم کنند. این تصمیم ترامپ با محکومیت‌های جهانی مواجه شد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۳۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی

به دنبال سرکوب اعتراض‌های حمایت از فلسطین در غرب به ویژه آمریکا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و فرانسه که از بعد از عملیات ۷ اکتبر حماس آغاز شد، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که نارضایتی از دموکراسی در اروپا رو به افزایش است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه یورو نیوز با استناد به نتیجه یک مطالعه جهانی نوشت که نارضایتی از دموکراسی در برخی از بخش‌های اروپا درحال افزایش است چرا که حکومت‌ها نتوانستند انتظارات دموکراتیک شهروندان را برآورده کنند.

شاخص ادراک دموکراسی (DPI) که با جامعه آماری 63 هزار نفر از 53 کشور جهان، از جمله 15 کشور عضو اتحادیه اروپا بزرگترین ارزیاب دموکراسی در سطح جهانی محسوب می‌شود، تحقیقی بین ماه‌های فوریه و آوریل سال جاری انجام داد.

براساس این تحقیق، اگرچه اکثر شهروندان اتحادیه اروپا (57 درصد) وطنشان را دموکراتیک می‌دانند، اما در سه کشور فرانسه، یونان و مجارستان اکثریت اکنون بر این باورند که در دموکراسی زندگی نمی‌کنند.

گزارش شورای اروپایی از نابرابری‌های اجتماعی در آلمان

علاوه بر سرکوب اعتراض‌های حمایت از فلسطین که در کشورهای بزرگ اروپایی صورت گرفته و همچنین جنبش اخیر دانشجویی که با برخورد خشن نیروهای امنیتی کشورهای غربی روبرو است، اعتراض‌های خود اروپایی هم در مورد افزایش قیمت‌ها، درخواست برای افزایش دستمزد و جنبش اعتراضی کشاورزان بی نتیجه بوده است.

پس از خروج از بحران کرونا و همچنین شروع جنگ اوکراین که با پیامدهای اقتصادی بزرگی برای اروپا همراه بود، مساله افزایش قیمت‌ها و کفاف ندادن دستمزدها موجب اعتراض مردم بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان، انگلیس و فرانسه شد.

در عمده اعتراض‌ها و درخواست‌هایی که معترضان مطرح می‌کردند (مانند مخالفت با افزایش سن بازنشستگی در فرانسه یا افزایش دستمزدها در انگلیس یا اعتراض کشاورزان به رقابت نابرابر با محصولات اوکراینی) عمدتا به نتیجه نمی‌رسید و این می‌تواند از جمله عوامل دلسرد کننده افراد در مورد دموکراسی حاکم در اتحادیه اروپا باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نارضایتی فزاینده اروپایی‌ها از دموکراسی
  • رد ادهاهای رژیم اسرائیل درنامه ایران به شورای امنیت
  • گروه‌های مقاومت در پاسخ مشروع ایران به رژیم اسرائیل دخیل نبودند
  • ایروانی: هیچ یک از گروه‌های مقاومت در اقدام مشروع ایران علیه اسرائیل دخیل نبودند
  • نامه ایران به شورای امنیت در رد ادعاهای بی اساس اسرائیل
  • نقش فعال ایران در ارتقای صلح و امنیت بین‌الملل
  • مداخله دوباره مکرون در انتقال امباپه به مادرید
  • حق داشتن نماینده حقوقی برای تمام شرکت‌ها به رسمیت شناخته شد
  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • بارندگی در خوزستان ادامه دارد