Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@13:48:36 GMT

فواید فراوان خرمالو برای پوست و مو

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۵۴۶۳۲

فواید فراوان خرمالو برای پوست و مو

به گزارش گروه باشگاه جوانی خبرگزاری برنا؛ خرمالو یا میوه خدایی (ریشه این اسم از زبان یونانی گرفته شده است) معمولا در طول فصل پاییز روانه بازار می‌شود و در دسترس عموم قرار می‌گیرد. در حالی که انواع گوناگونی از این میوه خوش‌طعم وجود دارد نوع ایرانی آن یکی از شیرین‌ترین و پرطرفدارترین انواع آن است. مصرف خرمالو فواید بسیاری مانند کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی بدن، عملکرد بهتر سیستم گوارش، انرژی‌زایی همراه با خواص ضدسرطانی و آنتی‌اکسیدانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما یکی از بهترینفواید مصرف خرمالو تاثیر شگفت‌انگیز آن بر پوست صورت است.

۱- خرمالو رنگ پوست را روشن می‌کند

 اگر می خواهید پوستی شفاف و مویی زیبا داشته باشید خرمالو بخورید

 

استفاده از ماسک خرمالو برای روشن شدن رنگ پوست بسیار موثر و نتیجه‌بخش خواهد بود. این ماسک طبیعی حاوی ویتامینA، ویتامین E و کاروتین* Carotene است که برای روشنی و شفاف شدن پوست بسیار مناسب هستند. کافی است ماسک خرمالوی خالص را روی صورت‌تان بمالید و بعد از ۲۰ دقیقه بشویید تا پوست صورت‌تان به طور ویژه‌ای درخشان و زیبا شود.

* کاروتین Carotene: کاروتن نوعی ترکیب آلی آلکنی است که رنگدانه‌ای نارنجی بوده و عامل رنگ نارنجی هویج و دیگر میوه های نارنجی و منبع ارزشمندی برای ویتامینA میباشد.

 

۲- خرمالو میزان چربی پوست را متعادل می‌کند

چربی بیش از اندازه باعث بسته شدن منافذ پوست می‌شود و در نتیجه پوست‌تان دچار جوش و حتی تغییر رنگ هم خواهد شد. برای متعادل‌سازی چربی پوست‌تان کافی است خرمالو را با آب‌خیار مخلوط کنید و یک روز در میان روی پوست‌تان بمالید تا منافذ بسته آن باز شود و میزان چربی آن تنظیم شود.

 

۳- خرمالو از پیری زودرس جلوگیری می‌کند

خرمالو دارای ترکیبات طبیعی برای پیشگیری از پیری زودرس است. مصرف مداوم ماسک خرمالو می‌تواند باعث جوان‌سازی، نشاط و سلامت دوباره پوست‌تان شود. خواص طبیعی و آنتی‌باکتریالی (ضد باکتری ها) این میوه نارنجی‌رنگ با محرک‌های بیرونی و درونی بدن مبارزه می‌کند و از وقوع نشانه‌ها و علائم پیری جلوگیری می‌کند.

 

۴- مصرف خرمالو مانع از ایجاد چین و چروک‌های صورت می‌شود

خرمالو حاوی آنتی‌اکسیدانی به نام لیکوپن است که مانند یک کرم ضد آفتاب طبیعی از مضررات پرتوهای اشعه UV جلوگیری می‌کند. مصرف روزانه ۱۶ میلی‌گرم لیکوپن با آسیب‌ها و صدمات بافت‌های سلولی پوست مبارزه می‌کند و رطوبت لازم برای پوست را حفظ می‌کند. این ویژگی از ایجاد چین و چروک‌های بیشتر روی پوست هم جلوگیری می‌کند.

 

۵- خرمالو سلامت مو را بهبود می‌بخشد

خرمالو حاوی مواد مغذی بسیاری مانند ویتامینA، ویتامینویتامین C است که برای حفظ سلامت موها بسیار مهم و موثر هستند.

 

۶- آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی درون خرمالو مانع از پیری می‌شود

محرک‌های مضر برای بدن،نه تنها منجر به ابتلا به سرطان می شوند بلکه می‌توانند باعث پیری زودهنگام در افراد مختلف شوند. این محرک‌ها باعث ایجاد صدمات جدی به سلول‌های پوستی می‌شوند و روند پیری را سریع‌تر می‌کنند. اما آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی درون خرمالو مانع از افزایش این فرایند می‌شوند و تا حد زیادی موجب از بین رفتن تاثیرات منفی این محرک‌ها هم خواهند شد.ویتامین C یکی از تاثیرگذارترین آنتی‌اکسیدان‌ها برای حفظ و مراقبت از پوست است. این یک ویتامین حلال در آب است و نمی‌تواند در بدن ذخیره و انباشته شود. پس باید ویتامین مورد نیاز خود را روزانه تامین و دریافت کنید. 

ویتامین A و ویتامین K پوست را سالم نگه می‌دارند و چین و چروک‌های مرتبط با پیری را کاهش می‌دهند. علاوه بر این ویتامین‌های مفید، بتاکاروتن* β-Carotene و لوتئین‌زی‌اکساید (رنگدانه های آن) موجود در آن تاثیر به سزایی در سلامت پوست خواهند داشت.

*بتاکاروتنβ-Carotene :رنگ نارنجی سبزیجات از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی کارتنوئید که بتاکاروتن نامیده می‌شود، ناشی می‌گردد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، طبق پژوهشی که نتیجه آن در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: غذاهای مفیدی که بدن را در برابر بیماری‌ها قوی می‌کنند

این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌های ۱۴ هزار شرکت‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

«مارکوس وتشتاین»، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌ هستند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آنها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند.

وتشتاین می‌گوید: افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

با این حال برخی کارشناسان می گویند این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد زیرا دیدگاه‌های فرهنگی درباره پیری و روند تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹ به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

تحقیقات قبلی نیز نشان داده بود باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌ هستند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

منبع :ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228565 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت
  • فواید و مضرات روغن حیوانی
  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • با مصرف این میوه خوشمزه و آبدار جوان شوید
  • از چه سنی به بعد جزو افراد پیر محسوب می‌شویم؟
  • چرا افراد مسن سرعت حرکت بدنشان کم می‌شود؟
  • با مصرف این میوه جوان شوید
  • تسلیت رئیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در پی درگذشت خانم معصومه حائری
  • راه‌های موثر برای کنترل و تاخیر پیری (فیلم)
  • ببینید | آشنایی با فواید خرما