Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پژوهشگر حوزه کتاب گفت: قرآن کریم بهترین منبع برای نگارش آثار ادبی است و به عنوان مثال با رجوع به آیه "به پدر و مادر خودی نیکی کنید" می‌توانید بهترین داستان‌ها، نمایشنامه و فیلمنامه ها را بنویسید.

کوروش زارعی پژوهشگر حوزه کتاب و ادبیات در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص تاثیر رجوع به آثار دینی در نگارش مکتوب همچون داستان، رمان و نمایشنامه گفت: ما منابع فراوان دینی و اسلامی را برای الهام گرفتن در اختیار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صدر این نمونه‌ها قرآن کریم واقع شده که دو سوم آن را داستان‌های اخلاقی و دراماتیک تشکیل داده اند.

وی در همین راستا افزود: قرآن کریم بهترین منبع برای نگارش آثار ادبی است و به عنوان مثال با رجوع به آیه "به پدر و مادر خودی نیکی کنید" می‌توانید بهترین داستان‌ها، نمایشنامه و فیلمنامه ها را بنویسید.

رئیس مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تاثیر گرفتن از آثار ارزشی و دینی را لازم دانست و ادامه داد: علاوه بر قرآن کریم، تاریخ اسلام سرشار از داستان های پندآموز و اخلاقی است که با استفاده از هر کدام آنها می‌توان فیلم، تئاتر و سریال های فراوانی را تولید کرد.

وی به روز بودن نویسندگان را یکی از عناصر واجب در نگارش آثار نمایشی اعلام کرد و ادامه داد: نویسندگان ما می‌توانند داستان های قرآنی و تاریخی را به روز کرده و آثار جذابی را از داخل این داستان ها بیرون آورند تا به مسائل روز جامعه نیز مرتبط باشد. این جذابیت در آثار باعث می شود تا جوانان ما به جای پرداختن به کتب غربی به آثار داخلی روی آورند.

بازیگر سریال "یوسف پیامبر (ع)" با گلایه از پرداختن به آثار نمایشنامه نویسان غربی تاکید کرد: وقتی چنین سرمایه های ارزشمندی همچون قرآن کریم و زندگینامه ائمه مصمومین را برای خلق آثار ادبی در اختیار داریم یا اینکه در تاریخ ادبیات ایران آثاری همچون شاهنامه و دیگر شاعران را داریم چرا باید به دنبال آثار غربی همچون هملت و مکبث برویم؟.

زارعی با اشاره به کم‌کاری هنرمندان نسبت به استفاده از آثار تاریخی و دینی خاطرنشان کرد: متاسفانه این روزها فرهنگ در شرایط بسیار بدی است و همه در قبال این چنین آثار ارزشمندی کم کار کرده‌ایم.ما فرهنگ بسیار غنی داریم که اگر درست و با مطالعه کار کنیم دستاوردهای بسیار مثبتی را بدست خواهیم آورد. در این بازه زمانی نه مسئولین ما پیگیر این مساله بوده اند و نه اینکه هنرمندانمان خواسته‌اند که سراغ مسائل ارزشی و دینی بروند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۴۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از بوابة الاهرام، طرح جدید اداره امور مسجد الحرام و مسجد النبی (ص) با عنوان «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید، اتمام حفظ و یادآوری حفظیات قرآنی به ۶ زبان عربی، انگلیسی، اردو، اندونزیایی، مالایی و هوسایی است و پس از یادگیری کامل، گواهینامه و اجازه قرائت با سند متصل از سوی معلمان دارای مجوز در علم قرائت به قرآن‌آموزان اعطا می‌شود. این خدمت با هدف اینکه مرجع نخست در آموزش قرآن کریم باشد، راه‌اندازی شده است.

مقرأة الحرمین با هدف سهولت در آموزش کتاب خدا و یادگیری ترتیل قرآن برای کسانی که تمایل دارند در هر زمان و مکانی با استفاده از فناوری جدید و اجرای بهترین روش در آموزش قرآن کلام وحی را فرا بگیرند، اجرا می‌شود و به حجاج و عمره‌گزاران نیز فرصت آموزش قرائت صحیح قرآن کریم را می‌دهد و به آنان گواهینامه و اجازه قرائت اعطا می‌کند.

این طرح دارای برنامه‌های متعدد آموزشی از جمله تصحیح قرائت، حفظ، یادآوری محفوظات، یادگیری تجوید، اصول قرائات، جلسات تلاوت قرآن، پیگیری آموزشی و جلسات پخش زنده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام در این طرح، از طریق تارنمای اینترنتی مقرأة الحرمین به نشانی maqraa.gph.gov.sa یا از طریق نرم افزار‌های (اپلیکیشن)‌های طراحی شده اقدام کنند.

 

دیگر خبرها

  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی
  • «شیخ اجلّ» یکی از چهار عنصر ادبی ایران است
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • برگزاری جایزه داستان و بازآفرینی با رویکرد روایتگری ادبی
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا