Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@08:48:11 GMT

دولت مشکلات دولت آباد را رفع کند

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۵۶۷۲۷

دولت مشکلات دولت آباد را رفع کند

یکی از اهالی روستای دولت آباد می گوید: به اندازه تمامی کشته شدگان زلزله کرمانشاه اهالی دولت آباد زیر خروارها خاک زلزله ۶۹ رودبار مدفون هستند از دولت بخواهید دولت آباد را آباد کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زیتون خبر، محمد بابایی راد یکی از اهالی روستای دولت آباد از توابع بخش رحمت آباد و بلوکات است که در نامه ای سرگشاده خطاب به نماینده رودبار در مجلس شورای اسلامی که در فضای مجازی منتشر شده است خواستار رسیدگی به مشکلات این روستا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی می نویسد: با سلام خدمت دکتر جمالی نمایند مردم شهرستان، بنده به نمایندگی از اهالی روستای دولت آباد صحبت می کنم .

روستای من با مشکلاتی دست و پنجه نرم می کند که به اهم آن اشاره می کنم، نداشتن رمپ ورود و خروج به آزادراه، نداشتن پل عابر پیاده بر روی آزادراه که خطرات بسیاری را هنگام عبور اهالی از عرض آزاد راه برای اهالی روستا ایجاد کرده است.

عدم برخورداری از آسفالت، نداشتن جدول بندی مناسب، سند دار نبودن واحدهای مسکونی روستا و عدم وجود مجوزهای لازم برای ایجاد اشتغال جوانان در زمین های اطراف روستا که در اختیار منابع طبیعی است.

بابایی راد همچنین نیمه کاره ماندن پروژه پمپاژ آب کشاورزی به مزارع بالادست که تحقق آن اراضی زیادی را تحت پوشش می برد و معضل بیکاری را تاحدودی مرتفع می کند.

تعطیلی مدرسه روستا، تعطیلی بهداری و نانوایی از دیگر مشکلات است که می خواهیم به آن جامعه عمل بپوشانید و این مشکلات را رفع کنید.

وی در ادامه خطاب به نماینده رودبار می نویسد: به مدیران شهرستان رودبار تذکر بدهید کمی بیشتر به فکر مشکلات مردم باشند.

این روستایی اهل دولت آباد ادامه می دهد: تب و تاب زلزله این روزها در کشور بازارش داغ است باید به این مطلب اشاره کنم که اهالی این روستا هنوز زیر آوار زلزله ۶۹ زیر تلی از خاک هستند جمعیتی به اندازه کشته شدگان کرمانشاه.

می خواهیم به مردمان شهرستانتان بیشتر توجه کنید و به امید روستایی که همچون اسمش دولت آبادش کند.

انتهای پیام

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • آیین گاوکشان 
  • تخلیه فضولات حیوانی رودخانه روستای همای علیا را آلوده کرد + فیلم و تصاویر
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • ناآرامی‌ها در ارمنستان به دنبال واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان
  • مسدود شدن راه ارتباطی ۵۰ روستا در بم
  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی