Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز_ نماینده ایذه در مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر بنده تنها یک وزیر به خوزستان بی‌توجهی نکرده است بلکه دولت در طول ۲۸ سال گذشته نسبت به استان خوزستان بی‌توجه بوده است.

به گزارش قدس آنلاین، هدایت‌الله خادمی امروز در جمع خبرنگاران درباره اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعت نفت نسبت به استخدامی اخیر وزارت نفت اظهار داشت: به نظر بنده تنها یک وزیر به استان خوزستان بی‌توجهی نکرده است بلکه دولت در طول ۲۸ سال گذشته نسبت به خوزستان بی‌توجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هشت سال  جنگ که به خرابی و پسرفت منتهی شد و در همان موقع برخی از استان‌ها با دلار ساخته شدند اما بعد از جنگ به استان خوزستان توجهی نشد به طوری که آبادان و خرمشهر خیلی توسعه پیدا نکردند و ما همچنان آرزو داریم که این دوشهر به ۶۰ سال پیش برگردند.

نماینده ایذه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بخش راه به استان خوزستان ظلم شد، تصریح‌کرد: استان خوزستان از نظر اتوبان‌ها، آزادراه‌ها و خدمات ریلی تنها استانی که کاری برای آن انجام نشده است در صورتی که در سایر استان‌ها اتوبان‌ها و ریل‌های چند خطه ساخته و در حال استفاده هستند.

خادمی ادامه داد: بیشتر نقشه‌های موجود در اتاق معاون وزیر راه در زمینه پروژه‌های در حال انجام و یا آماده برای اقدام به استان‌های شمالی از جمله اصفهان، قم، تهران و خراسان اختصاص داشت. در بخش نفت نیز  با توجه به اینکه بیشترین تولید را داریم ارزش افزوده نفت به استان خوزستان نمی‌دهند و به سایر نقاطی که فروخته می‌شود اختصاص می‌دهند.

وی با بیان اینکه سد گتوند نه تنها برای استان فایده‌ای نداشت بلکه سبب از بین رفتن محیط زیست خوزستان شد، عنوان‌کرد: در بخش بیمارستان نیز به دلیل مجهز نبودن بیماران به تهران و بندرعباس مراجعه می‌کنند به طوری که به رئیس سابق علوم‌پزشکی اهواز ایدنی گفتم که برای استانی مانند خوزستان زشت است که بیماران برای درمان به بندرعباس، بوشهر و اصفهان مراجعه کنند.

نماینده خوزستان در کمیسیون انرژی افزود: طرح بهشت آباد نیز در حال انجام و آب کارون را برای شرب، کشاورزی و بازی‌های آبی می‌برند.

وی با بیان اینکه نگاه قومی موجود در استان مانع از پیشرفت خوزستان می‌شود، گفت: اگر هر خوزستانی صرف نظر از قوم وارد میدان عمل شود آن موقع استان خوزستان مانند استان‌های دیگر توسعه پیدا می‌کند. نفت و گاز خوزستان ۱۴۰۰ کیلومتر برای  تبریز  لوله کشی شدند در صورتی که این شهر به شهر بدون گدا معروف است و غیر بومی در آذربایجان وجود ندارد.

نماینده ایذه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعت نفت، عنوان کرد: سال ۱۳۵۸ وقتی که خارجی‌ها نفت ایران را ترک کردند تمام دستگاه‌های حفاری کشور تعطیل شدند و کسی هم راه‌حل راه‌اندازی آن‌ها را نداشت اما نیروهایی که در کنار نیروهای خارجی کار می‌کردند بعد از دیدار با امام راحل یک دستگاه را راه‌اندازی کردند.

وی تصریح‌کرد: در آن زمان کارشناس تخصصی نداشتیم در نتیجه به این رسیدند که برای تخصص باید دانشگاه راه‌اندازی کنند تا کسی که از آن فارغ‌التحصیل با علم وارد صنعت شود بنابراین با توسعه علم و صنعت تا پایان سال ۸۹ بیش از ۴ میلیون بشکه نفت تولید می‌کردیم.

خادمی با بیان اینکه مناطق نفتخیر جنوب یک اداره کل بود اما کل کشور ایران را سرویس می‌داد، گفت: متاسفانه با توسعه غیراصولی و  تفکیک این اداره کل به سازمان‌ها و شرکت‌های متعدد سبب شد که به هدفشان یعنی زمین خوردن صنعت نفت برسیم و این اتفاق نیز رخ داد.

وی افزود: بعدها تلاش کردند که برخی از تخصص‌هایی که فقط در دانشگاه صنعت نفت است در دانشگاه تهران نیز ایجاد کنند و اساتید دانشگاه نفت را برای تدریس به تهران بردند و حال که دانشگاه‌های تهران  را تقویت کردند می‌گویند دانشگاه نفت نیاز نداریم و باید تعطیل شوند.

نماینده ایذه در مجلس شورای اسلامی گفت: بنده خطاب به زنگنه گفتم که این افراد در زمان انتخاب رشته با این فرض که بعد از فارغ‌التحصیلی استخدام می‌شوند وارد دانشگاه شدند و شما هیچ اعلامی نداشتید در صورتی که باید اعلام می‌کردید که مثلا ۴ یا ۸ سال دیگر هیچ دانشجویی به امید استخدام بعد از فارغ‌التحصیلی از طریق دانشگاه نفت را نداشته باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برنامه استیضاح وزیر نفت در دست است، بیان کرد: هنگامی که وزیر به مجلس آمد به ایشان درباره استخدامی گفتیم که شرایط قید شده مبنی بر این است که شما نمی‌خواهید از خوزستان،  بوشهر و بندرعباس استخدام کنید در صورتی که برخی از نیروهای قرار دادی به پست معاونت هم رسیدند.

خادمی با بیان اینکه به خوزستان بودجه نمی‌دهند اما در طول ۱۰ روز گذشته ۳۵۰ میلیون دلار بودجه به استان کرمان اختصاص داده شد، گفت: به دلیل اینکه ما خوزستانی‌ها کسی را در دولت‌ها نداریم در نتیجه مورد توجه نیستیم.

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد

استاندار زنجان گفت:سرانه بودجه شهرداری‌های استان در مدت دو ونیم سال گذشته ۳.۶ برابر افزایش پیدا کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان؛ محسن افشارچی، امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت- در همایش روز شوراها با بیان اینکه امیدواری‌های زیادی در شوراها ایجاد شده است، اظهار کرد: از زمان شکل‌گیری شوراها در کشور سال‌ها گذشته است و این نهادها اکنون به بلوغ رسیده‌اند، عملکرد و رفتارها نیز نسبت به قبل بهتر شده است.

وی با بیان اینکه در دو ونیم سال گذشته کارهای متعددی در حوزه شوراهای شهری و روستایی استان انجام گرفته است، ادامه داد: این استان تلاش کرد ارزش افزوده محاسبه شده شرکت‌ها در سر جمع مالیاتی لحاظ شود و این موضوع موجب جهش شده است که تداوم خواهد داشت.

استاندار زنجان گفت: در این راستا سال گذشته ۱۷ هزار میلیارد ریال پرداختی انجام گرفت که این رقم برای سال‌های آینده قابل توجه و به بالای ۲۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید که به نوعی با بودجه عمرانی برابری می‌کند.

افشارچی با تاکید بر اینکه تمرکز بر ارزش افزوده تولید و ثروت توسط شهرداری و دهیاری‌ها مد نظر باشد، افزود: انتظار بر این است مبنایی برای ایجاد ثروت در دراز مدت مورد توجه قرار گیرد.

استاندار زنجان با اشاره به شعار سال گفت: وضعیت دهیاری‌ها نسبت به سال‌های گذشته بهبود پیدا کرده و عملیات عمرانی نیز شتاب بیشتری گرفته است.

وی با بیان اینکه ایجاد کارگاه‌های اقتصادی موضوع مهمی است، گفت: این استان به سمت نظام خوشه روستاها حرکت می‌کند و برنامه‌هایی را در این خصوص مورد توجه قرار داده است که همراهی دستگاه‌ها در تحقق آن لازم است.

افشارچی با تاکید بر اینکه روستاهای استان باید بیشتر مولد باشند، ادامه داد: استان به موضوع مشکلات واقف است و مسئله بهره‌وری آب در روستاها امری مهم محسوب می‌شود.

استاندار زنجان با اشاره به لزوم بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز گفت: انتظار بر این است که شهرداری‌ها در این خصوص پیشگام باشند و تحولاتی را ایجاد کنند.

افشارچی با بیان اینکه دسترسی مردم به اینترنت پر سرعت در شهرهای ابهر، خرمدره، قیدار و زنجان در حال انجام است افزود: برنامه‌ریزی‌ها باید ناظر بر آینده باشد و در این میان هوش مصنوعی اولویت اول در سطح جهانی است.
.

کد خبر 747870

دیگر خبرها

  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • مصدومیت ۶ نفر در پی تصادف تریلی و پراید
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • بازگشت مربی جنجالی: توافق سه ساله با ناپولی
  • سیل آرزوی ۱۲ ساله دانش‌آموزان زیرکوهی را با خود برد/ ارتش به داد کنکوری‌ها رسید +فیلم
  • جام حذفی ایران؛ هفت قهرمان به راه خود ادامه می‌دهند
  • غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان
  • افزایش رطوبت هوا در برخی مناطق خوزستان
  • بودجه شهرداری‌های زنجان ۳ برابر شد