Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > البرز - استاندار در تبیین ماهیت قرآن و لزوم تفکر و تدبر در مفاهیم کتاب آسمانی گفت: انس و الفت با قرآن و بکارگیری عملی آموزه های آن، معرفت اجتماعی را بالا می برد و آسیب های اجتماعی را کاهش می دهد.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز، "دکترمحمدعلی نجفی"، صبح شنبه در مراسم "دوازدهمین دوره مسابقات حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن کریم" ویژه جامعه کار و تلاش کشور که با حضور فیروز آبادی قائم مقام وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و جمعی از مسئولان که در محل مرکز تربیت مربی فنی و حرفه ای کرج برگزار شد، در جمع قاریان جامعه کار و تلاش از سراسر کشور گفت: انتظار می رود در مدت برگزاری این رقابت فرهنگی، از فرصت های معنویت حضور و نورافشانی عطر قرآن در استان البرز و شهر کرج استفاده لازم را ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


*قرآن نجات بخش انسان است
وی در ادامه ضمن تببین اهمیت قرآن و آثار اجتماعی آن در جامعه تصریح کرد: به تعبیر قرآن، آیات هدایت گر کتاب آسمانی، نور و معرفت و هدایت و رستگاری، اندرز و شفا دهنده دلهاست.
وی افزود: آیات قرآن، پند دهنده،هدایت کننده و سخنگویی است که هر فرد با آن مجالست کند به غنا و بی نیازی می رسد و شفاعت کننده ای است که شفاعتش پذیرفته، دریایی است که اعماقش را نتوان درک کرد، معدن ایمان، چشمه دانش و منبع عدالت، جاده وسیع هدایت صالحان، داروی بیماران و نور نجات بخش از تاریکی، ریسمان و پناه گاهی برای کسانی است توفیق پیدا می کنند که در آن تدبر کنند.
دکتر نجفی در ادامه با اشاره به اهمیت قرآن از منظر و نگاه مقام معظم رهبری بیان کرد: مدخل و ورود به عالم قرآن، "تلاوت " آن است که خود مقدمه درک مفاهیم و آغازی برای عمل به قرآن و درک باطن و تدبیر در آیات بشمار می رود.
وی با تاکید بر ضرورت، فهم و ژرف نگری در آیات قرآن تصریح کرد: با تدبر در آیات قرآن، باب هایی از معرفت باز می شود و حالت انس در تدبیر با قرآن، از آثار خالص قرآن است.
*انس با قرآن معرفت عمومی جامعه را بالا می برد
وی افزود: خواندن و بازخواندن و تدبر در مفاهیم، انس با قرآن، معرفت عمومی و اجتماعی کشور را بالا می برد.
استاندار البرز گفت: اگر بصورت منسجم تلاوت قرآن در برنامه زندگی قرار گیرد و تلاش شود تا آنچه بیان می شود را در عمل بکار گیریم، معرفت و بینش ما بالا خواهد رفت.
* قرآن حلال مشکلات زندگی و کاهش آسیب های اجتماعی است
وی افزود: جاری و ساری شدن و آمیخته شدن مفاهیم قرآن با زندگی، حلال مشکلات و آسیب های اجتماعی خواهد بود.
* وزیر کار، دوشنبه میهمان البرزی ها خواهد بود
وی بیان کرد: همین امر موجب شده تا در برنامه های وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی، توجه به ترویج مفاهیم قرانی در کنار توجه به معیشت جامعه کارگری، در دستور کار قرار داشته باشد و به همین منظور نیز روز دوشنبه در مراسم اختتامیه این آیین ملی میزبان وزیر کار در استان البرز باشیم.
استاندار البرز در ادامه بیان کرد: توجه به آموزه های عمیق و نه صرفا ظاهری در آیات قرآن، موجب اصلاح رفتارهای اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی خواهد بود.
دکتر نجفی در ادامه بیان کرد: قرآن، کتاب هدایت و سعادت زندگی بشر و برای عالمان به آن مسئولیت خطیری است که به ویژه در آگاهی بخشیدن جوانان کشور نقش ویژه ای دارد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد، خداوند توفیق معرفت، شناخت وعمل را فراهم نماید.
قدردانی از فعالان ترویج فرهنگ علوم قرآنی از محورهای این مراسم بشمار می رود.
در این آیین،300 نفر از حافظان و منتخبین قرآن از استان های سراسر کشور به رقابت خواهند پرداخت و روز دوشنبه نیز برترین حافظان قرآن در کشور طی مراسمی با حضور وزیر کار،تعاون و رفاه اجتماعی و استاندار البرز معرفی خواهند شد.

 

46

کلید واژه‌ها : استان البرز -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۰۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد

وزیر کشور در نشست هم اندیشی استانداران بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش مشرق، احمد وحیدی در نشست هم اندیشی با استانداران سراسر کشور با تقدیر از استاندارهای سراسرکشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رییس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش بینی های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب های اجتماعی و برنامه های پیش رو با تاکید بر ماموریت های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری ها را متولّی گری در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی دانست و افزود: استانداری ها نمی توانند با تصدی گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب های اجتماعی را به ثمر رسانند.

دیگر خبرها

  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • دهه کرامت؛ فرصتی برای افزایش معرفت مردم به اهل بیت(ع)
  • این میوه را حتما قبل از خواب بخورید
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد