Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید شمس الله حسینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در برخی از استانها هزینه ایاب و ذهاب دانش اموزان استثنایی از سوی سازمان ها و نهادها مختلف تامین و پرداخت می شود این درحالی است که این هزینه در استان مازندران تنها از طریق اعتبارات این اداره کل پرداخت می شود.
وی گفت : به عنوان نمونه هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی تهران توسط شهرداری پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی با بیان اینکه اداره کل در تامین اعتبار سرویس ایاب و ذهاب مشکل دارد ، تصریح کرد: سال گذشته کل اعتبار برای ایاب و ذهاب دانش آموزان استان 8 میلیارد ریال بوده این در حالی است که هزینه ماهانه ایاب و ذهاب این دانش اموزان حداقل 2 میلیارد ریال است.
وی خواستار مساعدت خیرین و دستگاههای اجرایی مازندران برای تامین هزینه ایاب و ذهاب، دانش آموزان استثنایی مازندران شد.
حسینی تعداد دانش آموزان زیر پوشش آموزش و پرورش استثنایی مازندران را 6 هزار و 306 نفر اعلام کرد و گفت : از این تعداد 2 هزار و 879 نفر دانش آموز دارای معلولیت های شدید هستند که در 52 مدرسه استثنایی استان تحصیل می کنند .
وی ادامه داد : بقیه دانش اموزان با معلولیت خفیف در قالب طرح (تلفیقی فراگیر ) در مدارس عادی تحصیل می کنند.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی مازندران با اشاره به حدود یک هزار نفر نیروی انسانی و متخصص مدارس استثنایی استان گفت : در حال حاضر با کمبود نیرو مواجه هستیم و از طرفی قرار است 35 نفر امسال و 70 نفر دیگر نیز سال آینده بازنشسته شوند که در صورت عدم جذب نیرو با مشکل مواجه خواهیم شد.
تعداد 542 هزار و 549 دانش اموز در بیش از 4هزار مدرسه در سطح استان مازندران مشغول تحصیل هستند که از این تعداد 273 هزار و 260 دانش اموز پسر و بقیه دختر هستند.
خبرنگار: سیدمحمد اکبرموسوی**انتشار دهنده:محسن حسن نیا
/1295/ 1602/1899

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۰۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در امتداد اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهر که با افتتاح مدارس در بخش‌ها و نواحی مختلف شهرستان مشهد همراه است، آیین افتتاح پیش‌دبستانی و دبستان خیرساز بانو پروین گرجستانی ویژه دانش‌آموزان استثنایی بخش رضویه مشهد، با حضور محسن بخشی معاون فرماندار مشهد، آذر رشیدی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش، غلامعلی رأفتی رییس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی، جواد روحانی رییس آموزش و پرورش استثنایی استان و جمعی از اعضای مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان برگزار شد.

۳۰ میلیارد ریال، اعتبار ساخت مدرسه

محسن بخشی، معاون فرماندار مشهد در حاشیه این مراسم تأکید کرد: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع، با فراهمآوری مشترک اعتبار ۳۰ میلیارد ریالی توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و خیر مدرسه ساز بانو پروین گرجستانی به بهره برداری رسیده و پیش از این، زمین پروژه توسط خیر دیگری به نام استاد علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

معاون فرماندار مشهد بیان کرد: خرداد سال گذشته بود که همایش خیرین نیک‌اندیش رضوی را در مشهد برگزار کردیم تا با حضور جمعیت کثیری از نیکوکاران شهرستان، ۲۴ شاخص اساسی و راهبردی را که مشهد در آنها از سرانه متوسط کشور پایین‌تر است، موردبررسی قرار دهیم. در آن نشست تعیین شد که چهار شاخص آموزش، ورزش، بهداشت و آب از جمله مصادیق و اولویت‌هایی است که جبران کاستی‌های موجود در آنها فقط با کمک مردم و خیران قابل جبران است و از همان زمان، مقدمات اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهر به کمک مردم فراهم شد.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون ده‌ها مدرسه به همت مشترک آموزش و پرورش و خیران مدرسه‌ساز در شهرستان مشهد افتتاح شده است، اظهار کرد: احداث مدارس خیرساز نسبت به مدارس دولتی، سرعت بیشتری دارد و پروژه‌های از این قبیل با سرعت و البته دقت بیشتری به سرانجام می‌رسند، زیرا علاوه بر اینکه برکت حمایت خیر متوجه پروژه می‌شود، مردم نیز این مدارس را از خود می‌دانند و در مراقبت، حمایت و نگهداری از آنها توجه بیشتری به خرج می‌دهند.

۸۰ درصد از مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

آذر رشیدی، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در حاشیه این مراسم تصریح کرد: هشتاد درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. در همین راستا، این مدرسه نیز به شمار مدارس استثنایی خیرساز شهرستان افزوده شد تا پاسخگوی بخش دیگری از نیازهای فرزندان عزیز ایران اسلامی باشد.

کد خبر 6093515

دیگر خبرها

  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • مشق ایثار در مدارس‌ استثنایی/ گزارش تسنیم را ببینید + فیلم
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • مهمترین دغدغه‌های معلمان نمونه کشور در دیدار با رهبری
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است