Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@16:35:15 GMT

واکنش اشپیگل به تصمیم ترامپ درباره قدس

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۱۵۱۱

یک هفته نامه آلمانی تصمیم بحث برانگیز ترامپ درباره قدس را عامل شعله ور شدن مجدد آتش اختلاف و جدایی در اتحادیه اروپا دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی تصمیم ترامپ درباره به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را عامل جدایی در اتحادیه اروپا ارزیابی کرده و نوشت: اتحادیه اروپا در معرض این تهدید قرار دارد که بر سر چگونگی واکنش به تصمیم جنجال برانگیز ترامپ مبنی بر انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به بیت المقدس دعوایی شرم آور و آشکار را به راه بیاندازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس اطلاعات دیپلمات های اتحادیه اروپا، مجارستان روز چهارشنبه محکومیت مشترک برنامه ریزی شده اتحادیه اروپا علیه این تصمیم آمریکا را وتو کرده است. فرستاده ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان این مسئله را آشکار کرده است که مجارستان چنین محکومیتی را ضروری نمی داند.

جمهوری چک نیز اعلام کرده است که ما نیز مشابه ایالات متحده آمریکا انتقال سفارت خود به بیت المقدس را می توانیم تصور کنیم. مجارستان نیز تصمیمات مشابهی را مد نظر قرار داده است. البته تا به حال این خبرها تایید رسمی نشده است.

با این حال فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تلاش می کند تصویر منسجمی از اتحادیه اروپا را نشان دهد. وی درباره بازگشت به دوران تاریک در سایه این تصمیم ترامپ هشدار داده و اعلام کرده است که آنچه که در بیت المقدس اتفاق می افتد به تمام منطقه و تمام دنیا مربوط می شود. اما وی نتوانسته است این تصمیم ترامپ را با شدت بیشتر و به ویژه در یک بیانیه کتبی محکوم کند، چرا که اروپاییان در این باره با هم اتفاق نظر ندارند.

موگرینی اعلام کرده است که کوارتت خاورمیانه متشکل از اتحادیه اروپا ، آمریکا و سازمان ملل و روسیه دوباره احیا شود و همچنین عربستان سعودی و اردن هم شامل آن شود.

موگرینی در دیدار با وزیر امور خارجه اردن در بروکسل اظهار داشته است که ما هر دو در این باره اتفاق نظر داریم که این تصمیمی است که می تواند تاثیرات بسیار نگران کننده ای داشته باشد. در هر صورت باید از خشونت و هرج و مرج بیشتر جلوگیری شود.

به نوشته هفته نامه اشپیگل، در دیدار آینده وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا که روز دوشنبه برگزار می شود مسئله خاورمیانه در اولویت موضوعات قرار دارد. نخست وزیر رژیم صهینیستی نیز در این نشست حضور خواهد داشت و برای شورای بعدی وزرای امور خارجه اتحادیه اوپا در ژانویه محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان نیز دعوت شده است.

نویسنده در ادامه با اشاره به اینکه در پارلمان اروپا مسئله فلسطین از حمایت بالایی برخوردار است و برخی کشورهای اروپایی مانند سوئد از نظر سنتی به فلسطین نزدیک هستند، در عین حال نوشت: اما کشورهای اروپای شرقی نمی خواهند با آمریکا درگیر شوند و به عنوان یک اقدام تحریک آمیز علیه بروکسل می خواهند پشت ترامپ قرار گیرند. بهر حال کشورهایی مانند مجارستان یا لهستان در دعواها و اختلافات طولانی مدتی به دلیل مسائل حاکمیت قانون و اختلافات درباره پذیرش پناهندگان با بروکسل قرار دارند.

اما تا به حال همه کشورهای اروپایی درباره راه حل دو دولتی در فلسطین با هم اتفاق نظر داشتند. اما اخیرا وزیر امور خارجه لوکزامبورگ در این باره گفته است که این یک موضوعی است که هیچ بیانیه مشترکی برای آن وجود ندارد. به گفته وی با این همه انتقال سفارت برخی کشورهای اروپایی به بیت المقدس علامت دراماتیکی از جدایی در این اتحادیه خواهد بود.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۱۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • بورل: جعبه جنگ جهانی نباید دوباره باز شود
  • بورل: نشانه‌های جنگ جهانی دوباره بازگشته
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • کمک ۱۵ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها