Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-06@03:54:14 GMT

تهدیدکنندگان دستگاه گوارش

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۵۹۸۶

در حالی‌ که سلامت کلی ما از سلامت دستگاه گوارش نشأت می‌گیرد، بسیاری از ما، اهمیت سلامت دستگاه گوارش را برای سلامت کلی بدن نادیده می‌گیریم.به گزارش بلاغ، با شناخت عواملی که به این سیستم حیاتی آسیب می‌زنند، می‌توانیم از بسیاری خطراتی که سلامت ما را تهدید می‌کنند، پیشگیری کنیم:

رژیم غذایی حاوی قند بالا و فیبر پایین: این نوع رژیم غذایی، نه تنها فاقد مواد مغذی لازم برای بدن است، بلکه رشد باکتری‌های بد و مخمرها را در میکروبیوم روده افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرایط می‌تواند به التهاب و نتایج ناشی از آن مانند حساسیت غذایی، آلرژی، روده چکه کن، کمبود ویتامین و مشکلات خود ایمنی منجر شود. با کاهش مصرف قندها می‌توانیم این علائم را بهبود بخشیم.

داروها: حقیقت غم‌انگیزی است، اما داروهایی که برای درمان علائم مشکلات سلامت مصرف می‌کنیم، می‌توانند سیستم دفاعی بدن را بیش از پیش تضعیف کنند. مسکن‌ها، استروئیدها، داروهای ضداسید و آنتی‌بیوتیک‌ها همگی با عملکرد سیستم گوارشی تداخل ایجاد می‌کنند و به آن آسیب می‌زنند. هرچند فقط شما و پزشکتان می‌توانید تعیین کنید که به چه داروهایی نیازدارید، اما مصرف پروبیوتیک‌های با‌کیفیت و آنزیم‌های گوارشی می‌تواند به بازگشت سلامت دستگاه گوارش کمک کند.

مواد غذایی حساسیت‌زا: حساسیت غذایی، تاثیر مستقیمی بر سلامت دستگاه گوارش دارد و می‌تواند مشکلات متعدد مانند خستگی، سردرد و درد مفاصل ایجاد کند و ریسک مشکلاتی مانند چاقی، دیابت نوع دو و بیماری‌های متابولیک را افزایش دهد. آسان‌ترین راه برای شناخت مواد غذایی که ایجاد مشکل می‌کنند، این است که به مدت 21 روز، مواد عمده حساسیت‌زا مانند گلوتن، سویا، تخم‌مرغ، بادام زمینی، ذرت و شیرین‌کننده‌ها را قطع کنید. پس از این مدت، دوباره مصرف این مواد را آغاز و به علائم دستگاه گوارش، وزن و سطح انرژی خود توجه کنید. از این که چقدر در مدت قطع مصرف آنها احساس بهتری داشته‌اید، متعجب خواهید شد.

استرس مزمن: استرس طولانی‌مدت، اعصاب دستگاه گوارش را تغییر می‌دهد و با جلوگیری از تولید طبیعی آنزیم‌های گوارشی، شما را در معرض بیماری و عفونت قرار می‌دهد و سلامت دستگاه گوارش را تهدید می‌کند. استرس همچنین مانع داشتن رژیم غذایی و خواب سالم می‌شود و رژیم غذایی نامناسب نیز از بهبود روحیه جلوگیری می‌کند.


منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۵۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه، با موضوع اجرایی شدن رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در این جلسه که با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در کارگروه امنیت غذا و تغذیه برگزار شد، گفت: به دستور رئیس جمهور در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند برای تأمین امنیت غذایی و دسترسی مردم به غذای سالم در مدت ۲ ماه برنامه عملیاتی سال جاری ذیل سند ملی امنیت غذایی تهیه و در جلسه آتی شورای عالی ارائه کنند.

وی افزود: در سال جاری فرصت طلایی حاصل شده است که با توجه به رهنمودهای ریاست جمهوری، موضوعات مرتبط با قرار گرفتن غذای سالم در سفره مردم، اهتمام و تشریک مساعی در همه دستگاه‌های ذی نقش صورت پذیرد.

به گفته مطلق، «امنیت غذایی و غذای سالم» در اولویت برنامه‌های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال جاری قرار دارد.

کد خبر 6097588 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه