Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@19:27:16 GMT

«مدیران ما پدری کنند»

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۸۰۳۸۶

«مدیران ما پدری کنند»

یک نویسنده درباره‌ی گروهی‌نویسی در سریال‌ها گفت: اگر در این راه مدیران ما پدری کنند و عادت گروهی‌نویسی را درست مدیریت کنند آن وقت کیفیت و کمیت چندین برابر رشد خواهد کرد.

حسین حسنی که نگارش سریال «سر دلبران» را به کارگردانی محمد حسین لطیفی بر عهده داشته است، در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به کیفیت سریال‌های تلویزیونی بیان کرد: وقتی زمان لازم برای نوشتن فیلمنامه و یا ساختن اثر وجود نداشته باشد، حرف زدن از کیفیت اشتباه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین عامل در کیفیت آثار این است که سازندگان تمام اندیشه خود را به متن یا فیلمی دارای تمام قواعد درام تبدیل کنند تا به اثر ماندگاری تبدیل شود؛ این در حالی است که متاسفانه چرخه تولید به شکلی بنا شده که هنرمندان فقط برای امرار معاش فیلم بسازند.

نویسنده سریال «سر دلبران» با بیان اینکه نویسنده‌ها در روزهای اول کاری خود متن‌های قابل قبول‌تری می‌نویسند، اظهار کرد: طبیعی است که هر نویسنده‌ای در اولین کار خود همیشه با همه توانش متن می‌نویسد. قطعا اولین متن‌ها همیشه بدون تجربه و تسلط کامل هستند اما انرژی زیاد نویسنده به قدری است که اثرش را ماندگار می‌کند و مخاطب با او همراه می‌شود. اغلب، زمانی نویسنده با اقبال مردم روبه‌رو می‌شود که دیگر عمری گذرانده و حالا مجبور است برای رساندن سطح زندگی‌اش به یک سطح عادی، ۱۰ کار را کنار هم داشته باشد و اینجاست که نظام و چرخه‌ای یا بهتر اینکه دلسوزی برای این مسیر وجود ندارد. 

او ادامه داد: اگر امکانات نویسنده از لحاظ مادی، روانی و عاطفی فراهم شود به این معنی که حس کند فکرش ارزش دارد و از قلمش باید مراقبت شود و همچنین احساس امنیت مالی و روانی کند، دیگر نیاز نیست مدیران در تب و تاب باشند و بیهوده برای ساخت سریال تلاش کنند، هر چند این اتفاق می‌افتد چون هیچ کس به چرخه و نظام فکر نکرده است و همیشه با دوره‌های مدیریت، این نظم نوسان داشته است.

سریال سر دلبران

حسنی با اشاره به وضعیت سریال‌سازی در ایران بیان کرد: سازمان، نهادها و حتی مراکز خصوصی فیلم‌سازی می‌خواهند یک سریال یا فیلم، سریع‌تر تولید شود و کمتر کسی به کارگاه‌های تولید متن با روش‌های کاملا آزمون پس داده و محک خورده توجه می‌کند و متاسفانه در نگارش فیلمنامه و تولید، ما روزمزد هستیم.                                                     

او با اشاره به لزوم گروهی نوشتن در سریال‌ها بیان کرد: دفاتر و سازمان‌ها می‌توانند گروهی از نویسنده‌ها را کنار هم بگذارند. این اتفاق در سازمان اوج رخ داده است و امیدوارم حمایت شود. برای ما در سریال سر دلبران زمان قائل شدند و امیدوارم کیفیت کار هم خوب باشد و این مسیر هموار شود.

حسین حسنی در پایان گفت: اگر نویسنده‌ها به لحاظ فکری به مدت پنج یا ۱۰ سال تامین باشند و به‌روز شوند، فکر می‌کنم اتفاقات خوبی می‌افتد. اگر در این راه مدیران ما پدری کنند و عادت گروهی‌نویسی را درست مدیریت کنند آن وقت کیفیت و کمیت چندین برابر رشد خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد

به گزارش قدس آنلاین، رضا رسولی نویسنده از نگارش رمان جدید خود خبر داد و گفت: فضای دانشگاه‌ها و اتفاق‌های جذاب و شورانگیز آن، مناسبات استادان با دانشجویان، مسئله‌ها و دغدغه‌های استادان و حتی مشکلات و گرفتاری‌هایی که استادان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، تقریبا هیچ نمودی در ادبیات داستانی ما ندارد و در واقع هیچ نویسنده‌ای زندگی علمی، آموزشی استادان را روایت نمی‌کند،‌ این در حالی است که هزار ماجرای جالب و جذاب مربوط به تدریس، آموزش و پژوهش در نظام آموزش عالی ما بی‌صدا رخ می‌دهد و اهالی قلم، رسانای این صداها که واقعیت و حقیقت دانشگاه‌های ماست، نمی‌شوند.

وی در ادامه با اذعان به اینکه زندگی استادان هم مانند سایر گروه‌های اجتماعی هم زمان متن و حاشیه دارد، گفت: از اواخر دهه 90 این موضوع با خرده روایت‌های داستانی ذهنم را مشغول کرده و در این رمان می‌خواهم تلاش کنم تا روایتی نزدیک به واقعیت‌ها به مخاطب ارائه کنم.

این نویسنده گفت: پیش طرح این رمان را اواخر سال قبل نوشته‌ام و امیدوارم که تا پایان سال نگارش نهایی آن به پایان برسد و البته ترجیحم این بود که اسم اثر را متناسب با حال و هوای دانشگاه‌ها و اصطلاحات متداول آن انتخاب کنم  و به همین دلیل نام حذف و اضافه را برای آن برگزیدم که از قضا ارتباط مستقیمی با ارتباط بین استاد و دانشجو و تدریس دارد.

وی افزود: در این رمان سعی‌ام بر این است که از خاطرات و تجربیات 15 سال تدریسم برای خلق شخصیت‌ها و ماجراها استفاده کنم و امید دارم که سایر نویسندگانی که سابقه تدریس در دانشگاه را دارند و با حال و هوای دانشگاه‌ها، مسائل آموزشی و ارتباط‌های علمی استاد و دانشجو آشنا هستند، برای نوشتن در دانشگاه‌ها پیش قدم شوند و قلم به دست بگیرند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید
  • کتابی پر ازجاهای خالی!
  • زرنگ‌بازی سعید آقاخانی در «نون خ ۵»
  • «حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • ژاوی: برای فصل بعد همه باید پیشرفت کنیم/ «لِوا» الگوست
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است