Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان جمعیت هلال‌احمر استان همدان از خدمت‌رسانی تیم درمان اضطراری این جمعیت به روستاهای بخش جوانرود خبر داد و گفت: این تیم پس از پایان یافتن زمان مأموریت در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه، روز گذشته به همدان بازگشت.

عباس خاکسار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: این تیم متشکل از 33 نفر شامل 4 پزشک، روانشناس و کارشناسان تغذیه، بهداشت محیط و مامایی در منطقه جوانرود خدمت‌رسانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خاکسار افزود: تیم درمان اضطراری جمعیت هلال‌احمر استان همدان از 10 تا 17 آذر به مدت 8 روز به 16 روستای جوانرود خدمت‌رسانی کرده و با پایان یافتن زمان تعیین‌شده، مأموریت همدان پایان یافته و ادامه کار به جمعیت هلال‌احمر خراسان شمالی واگذار شد.

وی بابیان اینکه بر اساس تقسیم‌بندی انجام‌شده، هر بخش از مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به یکی از استان‌ها واگذارشده، گفت: جمعیت هلال‌احمر در روستاهای بخش جوانرود، خدمات دارویی و پرستاری، بهداشت تغذیه، بهداشت روان و بهداشت مادر و کودک را انجام داد.

معاون درمان جمعیت هلال‌احمر استان همدان با اشاره به اینکه تیم‌های درمان اضطراری جمعیت هلال‌احمر به 3 دسته تقسیم می‌شوند، عنوان کرد: نخستین دسته، بیمارستان سیار است که وظیفه ارائه سطح استانداردی از خدمات بهداشتی را بر عهده دارد و همدان دارای چنین امکاناتی نیست.

خاکسار افزود: دومین دسته، سامانه‌های سیار یا RDH است که باید ظرف 24 ساعت از وقوع حادثه در آن محل برپا شود و این بخش، خدمات بهداشتی شامل بستری موقت، جراحی‌های سرپایی، اتاق عمل برای اعمال جراحی سبک، تیم‌های پزشکی و پرستاری، متخصصان و جراحان عمومی، پزشک اطفال و پزشک زنان را برای بیماران و افراد آسیب‌دیده در مناطق بحران‌زده فراهم کرده و به ایجاد وضعیتی پایدار و انتقال آسیب‌دیدگان به مراکز درمانی مجهزتر می‌پردازد.

وی اعلام کرد: تیم درمان اضطراری RDH همدان از روز نخست زلزله به مدت 3 روز در سرپل ذهاب مستقر شده و با ورود تیم فوریت‌های پزشکی به منطقه و برپایی بیمارستان سیار، کار را بر اساس دستورالعمل سازمانی به آن‌ها تحویل داد.

خاکسار بیان کرد: سومین دسته، تیم‌ درمان و مراقبت‌های بهداشت اولیه یا BHCU است که وظایف آن شامل مراقبت‌ و بهداشت مادر و کودک، مراقبت‌های بهداشت روان، کارشناسی تغذیه، مراقبت‌های زنان و زایمان، خدمات درمانگاهی یا OPG و مراقبت‌های بهداشت اولیه شده و بر اساس اصول خدمات بهداشت اولیه یا PHC فعالیت می‌کند.

وی گفت: این رده از ارائه خدمت با ساخت واحدهای سیار سبک که یک هفته پس از وقوع حادثه به آن‌ها نیاز است، آغاز می‌شود و به دلیل اختلال‌هایی که به هنگام بروز حوادث طبیعی و غیرطبیعی در ساختار نظام بهداشتی رخ می‌دهد و افزایش نیازی که در بحران‌ها پیش می‌آید، ایجاد چنین واحدهایی ضروری است.

خاکسار اعلام کرد: جمعیت هلال‌احمر استان همدان برای این بخش نیز یک تیم 33 نفره به مناطق زلزله‌زده اعزام کرد که در جوانرود خدمت‌رسانی کردند.

انتهای پیام/

R41405/P1494/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۶۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب هلال‌احمر خراسان‌جنوبی در سیل زیرکوه

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب هلال‌احمر خراسان‌جنوبی در سیل زیرکوه انجام شد،گفت: پس از بارندگی‌های شدید از صبح روز گذشته در شهرستان زیرکوه، بند خاکی روستای سالک آباد این شهرستان تحمل فشار حجم آب را نداشت و در نهایت شکسته شد.

محمدعلی کاوسی، بامداد امروز ۶ اردیبهشت در پی سیلاب و بارندگی های شدید استان، گفت: شهرستان زیرکوه از روز گذشته شاهد بارش نزولات آسمانی بود، به طوری که با شدت گرفتن بارش‌ها در ساعات پایانی روز، حجم آب در سد ۱۲ امام این شهرستان بالا گرفت. 

وی افزود: نیروهای امدادی هلال‌احمر زیرکوه در حال انتقال و اسکان ساکنین روستای نوده در شهر آبیز بودند که تیم‌های ارزیاب خبر از شکسته شدن سد ۱۲ امام دادند. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان داشت: بنابراین به دستور فرماندار زیرکوه و با کمک امدادگران هلال احمر ۲۵۰ خانوار روستای بمرود نیز توسط امدادگران به شهر حاجی‌آباد منتقل و اسکان داده شدند.

کاوسی ادامه داد: ساعاتی قبل نیز بند خاکی روستای سالک‌آباد بر اثر حجم بالای آب شکسته و آب آن در شهر حاجی‌آباد زیرکوه جاری شد. 

وی اظهار داشت: به منظور کمک‌رسانی به ساکنین شهر حاجی‌آباد، ۶ تیم کامل هلال احمر شهرستان زیرکوه در حال امدادرسانی هستند و ۱۰ تیم سیلاب نیز از تمامی شهرستان‌های استان با تجهیزات کامل برای کمک به شهرستان زیرکوه اعزام شده‌اند. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: امدادگران هلال‌احمر هم‌اکنون در حال تخلیه آب از معابر و منازل مسکونی با لجن‌کش‌ها و موتور پمپ‌ها هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق در استان یزد
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی پیدا شد
  • نجات ۱۸ نفر از سیل در روستای شادکام بافق
  • امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب در سیل زیرکوه
  • سد ۱۲ امام شهرستان زیرکوه شکست/ تخلیه شبانه روستای بمرود + فیلم
  • امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب هلال‌احمر خراسان‌جنوبی در سیل زیرکوه
  • فیلم| امدادرسانی هلال‌احمر نایین در روستای مغار اردستان
  • امدادرسانی به ۲۸ خانواده سیل‌زده گلستانی
  • لزوم بسترسازی برای حضور حداکثری نوجوانان در دوره‌های امدادگری
  • روزهای هفته هلال احمر نامگذاری شد