Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: بیش از ۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای راه اندازی اقامتگاه‌های بوم گردی و گردشگری در هرمزگان اختصاص یافت.

به گزارش ایسنا، محسن ضیایی در این خصوص گفت: این تسهیلات تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان و با سود چهار درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود. تسهیلات پس از تایید متناسب با بافت سنتی و بومی و دارا بودن حداقل ۱۶ تخت برای پذیرایی از گردشگران به متقاضیان پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیشتر این اقامتگاه‌ها در قشم، هرمز و بندرلنگه واقع است، تصریح کرد: از ابتدای سال تا کنون مجوز راه اندازی ۲۰ واحد بومگردی صادر شده که شش واحد آن فعال است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان اضافه کرد: بقیه واحدها با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصد تا پایان سال به بهره برداری می‌سد. استفاده از نمادهای بومی و محلی و پذیرایی از مسافران با غذاهای محلی و موسیقی سنتی از مهمترین ویژگی‌های اقامت گاه‌های بومگردی است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۴۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد

ایسنا/هرمزگان دبیر هیات بادبانی استان هرمزگان گفت: با حضور مدیر کل بنادر و دریانوردی و رئیس هئیت بادبانی هرمزگان نخستین پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان در اسکله شهید حقانی بندرعباس راه اندازی شد.

 اسماعیل مکی زاده دبیر هیأت بادبانی استان هرمزگان امروز (۱۵ اردیبهشت ماه ) با بیان اینکه پس از بازسازی بانتوم و اسکله شناور، شرایط برای نگهداری قایقهای بادبانی مهیا شده، اظهار کرد: با احداث بانتوم شرایط بسیار مطلوب جهت نگهداری قایقهای لیزر، آبتیمیست، ۴۲۰ و استقرار ورزشکاران جهت رفتن روی آب فراهم شده است.

وی بااشاره به راه اندازی اسکله شناور در راستای نگهداری قایقهای هوبی و استفاده ورزشکاران جهت سوار شدن در قایقها گفت: بانتوم و اسکله شناور به جهت تردد ایمن ورزشکاران تجهیز و بهینه سازی شده است.

دبیر هئیت قایقرانی بادبانی هرمزگان گفت: این بانتوم به طول ۱۵ متر و اسکله شناور به طول ۲۲ متر در ضلع شرقی اسکله بندر حقانی بندرعباس قرار دارد که میتواند به گردشگری دریایی کمک شایانی کند.

مکی زاده با بیان اینکه در این پایگاه امکاناتی مانند رختکن، دوش آب، سرویس بهداشتی، حمام و پیست دو ومیدانی جهت بدنسازی ورزشکاران ودیگر امکانات برای استفاده ورزشکاران این رشته مفرح ورزشی مهیا شده گفت: با وجود امکانات لازم، شرایطی مهیا شده تا علاقمندان به رشته بادبانی بتوانند با فراغ بال به تمرینات خود بپردازند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • حکایتی دیگر از مشکلات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • پایگاه رسمی آموزش سیلینگ هرمزگان راه‌اندازی شد
  • طرح‌ نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت
  • طرح‌های نهضت ملی مسکن به ۳۸ هزار متقاضی در اصفهان اختصاص یافت