Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور عالی مجمع خیرین سلامت کشور گفت: سمنان، اصفهان، یزد و قم چهار استان برتر کشور در جمع آوری کمک های مردم خیر در حوزه سلامت هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه، عبدالکریم فدایی اسلام مشاور عالی مجمع خیرین سلامت کشور در آیین بزرگداشت تجلیل از خیرین سلامت سرخه که در فرهنگسرای باران این شهرستان برگزار شد، گفت: مجمع خیرین سلامت در بین مردم، دولت و مجلس جایگاه ویژه ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کشور خیر خیزی داریم که می توانیم ادعا کنیم به تعداد جمعیت کشورمان افراد خیر و نیکوکار وجود دارد.

مشاور عالی مجمع خیرین سلامت کشور بیان کرد: مردم ما هر کدامشان به اندازه وسعشان کار خیر انجام می دهند و نمونه آن هزاران تشکل غیردولتی و مردم نهادی ثبت شده ای است که در کشور به شکل تشکیلاتی در زمینه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی و درمانی و ... فعالیت می کنند.

فدایی اسلام ادامه داد: در کنار این مجموعه های بخشی از مردم علاقه مند، معتقد و متدین به صورت فردی فعالیت می کنند و بسیاری از مشکلات اجتماعی را همین افراد حل و فصل می کنند و نمونه آن بانوانی هستند که در مناسبت های مختلف فرهنگی و مذهبی از تهیه جهیزیه تا ایجاد اشتغال برای افراد نیازمند فعالیت و تلاش مجدانه ای دارند.

مشاور عالی مجمع خیرین سلامت کشور، کمک یک دانش آموز دامغانی را نمونه ای دیگر از این کمک های خیرخواهانه نامبرد که از پول پس اندازش یک کانکس برای زلزله زده ها خریداری کرد.

وی با بیان اینکه در کشور از این نمونه ها بسیار است و ثمره این حضور و فعالیت های مردمی عاید کل اجتماع می شود، گفت: مراجعات متعددی از سوی مردم به مراکز بهداشتی و درمانی وجود دارد که پاسخگویی به آن نیازمند کمک خیرین و مردم عزیز سراسر کشور میهن اسلامی ماست و همین خیرین در قالب تشکل های مختلف از جمله خیرین سلامت بسیاری از مشکلات را از دوش نظام ودولت بر می دارند.

فعالیت 55 انجمن خیرین سلامت در کشور

فدایی اسلام با اشاره به اینکه فعالیت مجمع خیرین سلامت در کشور در سال 86 باتدبیر مقام معظم رهبری و اقدام وزیر وقت بهداشت و درمان و با عنایت مرحوم نیری از فعالان و پیشگامان کار خیر در کشور آغاز شد، اظهار کرد: این شجره طیبه هم اکنون فعالیتش گسترده شده و در  حال  حاضر 55 انجمن در مراکز استان ها تشکیل شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار این شعبه ها 140 دفتر نمایندگی در سایر شهرستان های استان ها فعال هستند.

مشاور عالی مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به اختصاص و کمک 10 میلیون تومانی مجمع خیرین سلامت کشور جهت راه اندازی و آغاز به کار این مجمع در سرخه گفت: در سرخه نیز در آینده ای نزدیک این مجمع رسما به ریاست حسن اشرف آغاز به کار می کند.

فدایی اسلام اظهار کرد: سمنان، اصفهان، یزد و قم چهار استان برتر کشور در جمع آوری کمک های مردمی در حوزه سلامت هستند.

حوزه سلامت پرهزینه است

مهدی شادنوش رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز در این همایش گفت: حوزه سلامت از حوزه های بسیار پرهزینه است بنابراین دولت کمتر می تواند پاسخگوی نیاز جامعه باشد.

وی افزود: در طی سالهای گذشته در حوزه مدرسه سازی  کارهای خوبی انجام شده است و برای خیرین و جامعه اثرات پرثمری داشته است و بر  اساس تعالیم دینی تا زمانی که این مدارس برپا هست آن خیر نیز ذینفع خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بیان کرد: سلامت امر بسیار مهمی و نعمتی است که باید قدر آن را دانست و از آن غافل نبود و باید در هر شرایطی مشکل بیماری فرد بیمار حل و برطرف شود.

شادنوش اظهار کرد: حوزه سلامت مهمترین حوزه سرمایه گذاری خیران و نیکوکاران می تواند باشد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۶۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور

محمود جعفری دهقی رییس انجمن ایرانشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به موسساتی که در این حوزه فعال هستند، گفت: رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس می‌شود.

وی افزود: بنیاد ایرانشناسی که توسط مرحوم حسن حبیبی تاسیس شده بود، همچنان به فعالیت و پژوهش در این حوزه مشغول است. همچنین دانشگاه های خارجی که کرسی ایرانشناسی دارند، به چنین فعالیت‌هایی مشغول هستند.

دهقی درباره تعریف دقیق ایرانشناسی گفت: مرحوم طهمورث ساجدی صبا، ایرانشناسی را « مطالعه و پژوهش در همه جنبه‌ها و جلوه‌های تمدن ایرانی و شناساندن این تمدن به ملل دیگر» دانسته است.

وی افزود: با در نظر گرفتن تعاریف مختلفی که ارائه شده است، می‌توان گفت ایرانشناسی دانشی میان‌رشته‌ای است و به بررسی و تحلیل مباحث مربوط به فرهنگ و تمدن ایران از دیرباز تا امروز و معرفی آن به ایرانیان و غیرایرانیان می‌پردازد و می‌کوشد این فرهنگ و تاریخ و تمدن را در جایگاه واقعی خود قرار دهد.

رییس انجمن ایرانشناسی ادامه داد: اگرچه تاریخ یا ادبیات، بخش‌هایی از ایرانشناسی است، اما همه آن نیست و این دانش، گستره‌ای بسیار وسیع‌تر دارد و به همه علوم انسانی که به‌نحوی به ایران مربوط می‌شود، ارتباط می‌یابد.

رئیس انجمن ایرانشناسی درباره پیشینه این انجمن گفت: ابراهیم پورداوود حدود ۹۰ سال پیش با همراهی استادانی مانند دکتر محمد معین، منوچهر ستوده، ذبیح‌الله صفا و دیگران، انجمن ایرانشناسی را بنیان گذاشتند. این انجمن پس از دوره‌ای از توقف فعالیت، با همت استادان و پژوهشگران برجسته کشور و با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۶ احیا شد.

نخستین کنگره ملی ایرانشناسی ایران روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایرانشناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

کد خبر 6100454 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • خیرین مدرسه‌ساز بزرگ‌منش و اثرگذار هستند
  • رتبه اول اردبیل در مدیریت ورزشی
  • حمایت همه‌جانبه از استان‌ها برای توسعه فعالیت‌های ورزشی
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته