Web Analytics Made Easy - Statcounter

طراحی و ساخت واحد خودکار ۴۰ کیلوواتی خورشیدی در دمای بالا برای سرمایش عنوان پروژه‌ای است که با حمایت ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی توسط محققان دانشگاه اصفهان انجام شد.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ کسب دانش فنی ذخیره‌سازی و بهره‌برداری از انرژی حرارتی در دمای بالا از فعالیتهایی است که ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی به دنبال آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا نیز پروژه‌های محققان کشور را مورد حمایت قرار می‌دهد؛ طراحی و ساخت واحد خودکار 40 کیلوواتی خورشیدی در دمای بالا برای سرمایش یکی از این پروژه‌ها است که توسط محققان دانشکده علوم و فناوریهای نوین دانشگاه اصفهان انجام شده است.

در این پروژه سه هدف اصلی رسیدن به دمای بالای 350 درجه سانتیگراد، ذخیره‌سازی انرژی حرارتی کسب شده و بهره‌برداری از انرژی حرارتی مد نظر است.

در این پروژه، خنک‌سازی با استفاده از انرژی حرارتی خورشیدی مد‌نظر است تا انرژی حرارتی خورشید در چیلرها جذب و ذخیره‌سازی شده و در نهایت برای خنک‌سازی استفاده ‌شود زیرا حداقل 60 درصد مصرف برق در فصل تابستان صرف خنک‌سازی می‌شود همچنین صنایع نیز برای خنک‌سازی میزان زیادی انرژی استفاده می‌کنند که با تجاری‌سازی این طرح میزان قابل توجهی در مصرف انرژی صرفه‌جویی خواهد شد.

انتهای پیام/

R1012190/Psaadati/S2,23,1313/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۸۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: در بارندگی‌های یک هفته اخیر بیشترین میزان ذخیره‌سازی رواناب در سد‌های حاجی آباد زیرکوه و نهرین شهرستان طبس انجام شد. 

عباس سارانی افزود: یک میلیون و ۶۴۰ هزار مترمکعب در سد حاجی آباد زیرکوه و ۹۷۰ هزار متر مکعب در سد نهرین طبس رواناب مهار شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی افزود: در بارندگی‌های چند روز گذشته حجم فعلی مخازن سد‌های استان به ۱۸.۵ میلیون مترمکعب رسید.

به گفته وی در حال حاضر ۲۴ درصد مجموع ظرفیت هشت سد مخزنی استان که معادل ۷۵ میلیون مترمکعب است آبگیری شده است.

دیگر خبرها

  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • حملات سنگین روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • حملات سنگین روسیه به 4 نیروگاه حرارتی اوکراین
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • ذخیره‌سازی بیش از ۳ میلیون مترمکعب رواناب در سد‌های خراسان جنوبی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد