Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان با انتقاد از استقبال سرد دانشجویان در مراسم روز دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: شاید دانشجویان خسته شده‌اند و یا قائل به نقش خود نیستند!

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اصفهان، مراسم روز دانشجو روز گذشته با حضور محسن مهرعلیزاده، استاندار اصفهان و ناهید تاج‌الدین، نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراسمی که در بدو ورود، رؤیت کارت دانشجویی افراد برای حضور در مراسم الزامی بود و البته عدم حضور دانشجویان در آن جلوه‌نمایی می‌کرد. حضور تعداد کمی از دانشجویان در تالار شریعتی، حتی مورد انتقاد استاندار جدید اصفهان قرار گرفت و شاید دلیل آن را باید در بی‌رغبتی دانشجویان به ثمربخش بودن انتقادات جست‌وجو کرد.

مهرعلیزاده، استاندار اصفهان نیز در بخشی از صحبت‌های خود در مورد این استقبال سرد دانشجویان گفت: عدم استقبال دانشجویان از مراسم روز دانشجو یا به این علت است که با نیامدن خود می‌خواستند پیامی را به استاندار جدید بدهند که حرفی برای گفتن دارند؛ اما به دلیل شنیده نشدن نیامده‌اند و یا این که واقعاً خسته شده‌اند و قائل به نقش خود نیستند.

تنها ارتباط این مراسم با روز دانشجو، برگزاری آن توسط دانشجویان بود؛ چراکه مهمانان برنامه صرفاً به دفاع از عملکرد و اقدامات دولت در دوره 4 ساله اول پرداختند و در آن کمتر از مطالبات و دغدغه‌های دانشجویی سخن گفته شد.

تریبون آزاد برنامه نیز تنها برای خالی نبودن عریضه بود؛ چرا که تمام دانشجویان شرکت‌کننده در این تریبون دانشجویی، از طرفداران و جریان همسو با دولت بودند که بخشی از آن‌ها هر چند از دولت در خصوص چرایی انتخاب غلامی به عنوان وزیر علوم مطالبه داشتند؛ اما بخش دیگری نیز نه بیکاری و مشکلات اقتصادی برای تشکیل خانواده یا حتی مشکلات علمی دانشگاه بلکه رفع حصر سران فتنه را دغدغه بدنه دانشجویی عنوان کردند.

علیزاده در این مراسم: خوشحالم که اولین سخنرانی عمومی خود را پس از قبول استانداری اصفهان، در جمع دانشجویان و محیط دانشگاه برگزار می‌کنم.

وی با بیان این که این که روزی را با نام دانشجو در کشور نام نهاده‌اند به این علت است که نقش دانشجو در ایران جدی است، افزود: روز 16 آذر به پاسداشت شهادت سه دانشجوی ایرانی است که شاه در مقابل نیکسون و استکبار قربانی کرد؛ اما این یک مبدأ حرکتی شد که در این کشور جنبش دانشجویی رقم بخورد؛ دانشجو جایگاه خود را در شکل گرفتن حرکت‌های اجتماعی در کنار حرکت‌های علمی داشته باشد.

استاندار اصفهان با بیان این که بیش از 8 دهه است که همزمان با آغاز محیط دانشگاهی، جنبش دانشجویی در ایران شکل گرفت، گفت: مشاهده کردیم که در فرآیند شکل‌گیری انقلاب اسلامی و پیروزی انقلاب اسلامی و تثبیت آن و در دفاع مقدس و در جبهه‌های حق علیه و باطل و دیگر عرصه‌ها، جنبش دانشجویی در شکل‌دهی و تنظیم حرکات نقش داشت.

وی با بیان اینکه جریان روشنفکری در جامعه ایرانی سیر مشخصی دارد، مطرح کرد: نقش شهید مطهری و شهید مفتح و مرحوم شریعتی و مرحوم بازرگان با حرکات ضد دیکتاتوری زمان شاه، بیانگر این است که دانشجو در کنار مسئولیت اصلی خود که تولید علم است؛ مسئولیت‌های اجتماعی و سیاسی دانشجو در زمان گذران دوران دانشجویی بر کسی پوشیده نیست.

مهرعلیزاده با بیان این که دوران دانشجویی دوران بلوغ فکری و سیاسی جوان است، خاطرنشان کرد: دانشجو در مدت زمان دانشجویی خود را برای ایفای نقش در اجتماع آماده می‌کند و کسی نمی‌تواند این نقش را کتمان کند و زمانی که واژه جنبش دانشجویی به کار برده می‌شود برخی را با اشتباه می‌اندازد.

وی با بیان این که در سنی که زمان سازندگی دانشجو است از دانشجو برای ساختن آینده توقع زیادی است، یادآوری کرد: این که دانشجو را تنها به مسائل علمی محدود کنیم و یا او را صرفاً فعال سیاسی بدانیم، صحیح نیست و رهبر انقلاب نیز در کنار تلاش علمی، دانشجویان را به کرسی‌های آزاداندیشی ترغیب می‌کنند.

استاندار اصفهان با انتقاد از عدم رغبت دانشجویان به مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: عدم استقبال دانشجویان از مراسم روز دانشجو یا به این علت است که دانشجویان با نیامدن می‌خواستند پیامی را به استاندار جدید بدهند که حرف برای گفتن دارند اما به دلیل شنیده نشدن نیامده‌اند و یا این که واقعاً خسته شده‌اند و قائل به نقش خود نیستند.

وی با بیان این که داشتن روحیه فعال دانشجو در همه ابعاد سیاسی، فرهنگی و علمی خواسته همه ماست، ادامه داد: اصفهان و دانشجویان آن به این موضوع معروف هستند که در مسائل علمی موفق هستند و به خوبی در این زمینه پیش می‌روند و در ابعاد دیگر نیز باید سرآمد شوند.

مهرعلیزاده اذعان کرد: مردم و کار برای مردم باید محور اصلی باشد و کار برای مردم چه از لحاظ دینی و چه قانونی بر عهده مسئولان است و اگر فارغ از درگیری‌هایی که خسته‌کننده نیز شده است و باید محور را کار برای مردم قرار دهیم و نزدیک به 3 سال و نیم از دولت یازدهم صرف برجام و مذاکرات شد و ره‌آوردی برای ما بود اما برخی سعی کردند موضوع را خفیف جلوه دهند.

وی با بیان این که افرادی که دستی در مسائل اقتصادی دارند به خوبی معنای تحریم کشتیرانی را می‌دانند، عنوان کرد: زمانی همه کشورها علیه ما بودند اما امروز اتحادیه اروپا نیز پشت سر ایران ایستاده‌اند و در دنیا اگر بخواهند به کشوری ضربه وارد کنند این کار را می‌کنند و از پیش از انقلاب به کشور ما ضربه‌هایی زده‌اند و مردم ما هم چنان ایستاده‌اند.

استاندار اصفهان با بیان این که سازشی در کار نیست و بر سر حقوق خود ایستاده‌ایم و آن را به دنیا اثبات کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: در بعد اقتصادی از عملکرد رئیس جمهور دفاع می‌کنم و در این دوره چهار ساله تورم کنترل شد و نرخ بیکاری به نزدیکی 10 درصد رسیده است و با دست خالی و اتکا به توان داخلی، مشکلات اقتصادی مهار شد.

مهرعلیزاده با بیان این که با اتکا به منابع داخلی، باید تلاش کنیم، یادآور شد: کارشکنی‌ها در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی باید کنار گذاشته شود چرا که دود آن در چشم خودمان خواهد رفت و برای ایجاد کار، توسعه و اشتغال تمام نیروها را بسیج خواهم کرد.

وی در پایان گفت: به جوان‌گرایی و استفاده از بانوان اعتقاد دارم؛ چراکه بانوان که نیمی از جمعیت و نیمه اثرگذار جامعه هستند و از بعد سلامت و دقت نظر در جزیی‌ترین مسائل، خانم‌ها در بیشتر مواقع خود را بیش از آقایان نشان داده‌اند و دلیل ندارد که خانمی که تحصیل کرده است در خانه بنشیند.


منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۸۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۴۰۰ دانشجو در ۶ مرکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان در ۳۸ رشته محل در حال تحصیل هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمد مؤمنی امروز در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان با اشاره پنجاهمین سالگرد تأسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای اظهار داشت: در استان 6 مرکز و آموزشکده فنی و حرفه‌ای داریم که زیرمجموعه دانشگاه فنی و حرفه‌ای هستند که از سال 1390 از آموزش و پرورش جدا و به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ملحق شدند.

وی با بیان اینکه در کشور بیش از 180 آموزشکده فنی و حرفه‌ای وجود دارد که وظیفه آن‌ها تربیت نیروی کارآمد و تکنسین است، گفت: در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان 38 رشته محل داریم که 19 رشته محل کاردانی و 19 رشته محل کارشناسی است که بعضی پیوسته و برخی ناپیوسته است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری افزود: ورودی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، از طریق دانش‌آموزان هنرستان و مدارس کار و دانش است و اخیرا از طریق کنکور سراسری دانشجو در مقطع کارشناسی پذیرفته می‌شود. بخش اصلی دروس دانشگاه فنی و حرفه‌ای  نسبت به دانشگاه‌های هم‌ارز دیگر عملی است. 40درصد دروس عملی است، به همین دلیل این دانشگاه خدمات خوبی در تربیت نیروی ماهر داشته و آمار فارغ‌التحصیلان شاغل خوب است.

انجام بورسیه صنعتی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

مؤمنی ادامه داد: امروز دو دلیل اساسی برای تربیت نیروی ماهر در کشور وجود دارد؛ اول اینکه برای جهش تولید زیرساخت‌های لازم وجود دارد و دوم فشار اقتصادی که بیگانگان به کشور می‌آورند. ما باید با توانمندی‌های خودمان بخشی از کالاهای مورد نیاز را تولید کنیم، پس کشور نیاز به نیروی مهارتی دارد، یکی از دانشگاه‌های در خط اول تربیت نیروی مهارتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای است، اگر مهارت علمی به مهارت عملی تبدیل شود، نیروی مهارتی را تربیت می‌کنیم.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: هماهنگی بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای با دیگر مجموعه‌ها و صنعت باید انجام شود که نیاز دارد عملیات علمی به عملی تبدیل شود، مشکل وزارت علوم این است که صنعت و خدمات در اختیار آن‌ها نیست. ما باید منافع صنعت و خدمات را به دانشگاه و برعکس در نظر بگیریم تا پذیرش دانشجو طوری شود که صنعت هم انتفاعی شود. اگر بخواهیم دانشگاه مهارتی خوب خدمات دهد، صنعت باید در کنار ما باشد. سال قبل بورسیه صنعتی انجام شد و دانشگاه و صنعت در کنار هم قرار گرفت.

مؤمنی عنوان کرد: در قانون توسعه ششم تکلیف قانونی بود که 30درصد دانش‌آموزان به سمت مهارت روند که تا انتهای این قانون 16 درصد جذب در بخش مهارتی داشتیم، در قانون توسعه هفتم این عدد به 40درصد رسیده است.

برپایی نمایشگاه توانمندسازی دانشجویان، 16 تا 19 اردیبهشت‌ماه

وی ادامه داد: دانشگاه مهارتی باید تلاش برای جذب داشته باشد که نیاز به سیاست دارد. ما باید دانشجو را مهارت محور کنیم، وزیر علوم اعلام کرد که پیگیر هستیم نام دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت تبدیل شود که مهارت محوری به وظیفه دانشگاه فنی و حرفه‌ای اضافه شد تا نیروی انسانی را تربیت کنیم که به درد صنعت و خدمات بخورد که نتیجه آن امیدآفرینی خوبی برای مردم باشد.

مؤمنی با اشاره به اینکه  برپایی نمایشگاه دایمی توانمندسازی دانشجویان استان، پیگیری برای ایجاد شهر مشاغل در شهرکرد و پیگیری موضوع صنایع خلاق از برنامه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان است، خاطرنشان کرد: نمایشگاه توانمندسازی دانشجویان از تاریخ 16 لغایت 19 اردیبهشت ماه سال جاری در استان برپا می‌شود که این نمایشگاه هفتمین نمایشگاه توانمندسازی دانشجویان استان و  دومین نمایشگاه کار است.

وی گفت: در این نمایشگاه کارهای نو دانشجویان در سال اخیر در حوزه‌های مختلف به نمایش گذاشته می‌شود، همچنین صاحبان مشاغل در این نمایشگاه از دانشجویان مصاحبه شغلی گرفته و آن‌ها مشغول به کار می‌شوند. همچنین ایده‌هایی که مشکلات صنعت را دیده و به محصول تبدیل می‌شوند مورد حمایت مرکز رشد قرار گرفته و به پارک علم و فناوری معرفی و برای پیشرفت و تولید می‌رود.

مؤمنی ادامه داد: دراین نمایشگاه 7نهاد حامی برای اجرا داریم که با مشارکت آموزش و پرورش، شهرداری و صاحبان مشاغل در فضای 700متر مربع و با 30غرفه برگزار می‌شود ،در این نمایشگاه برای اولین بار محصولات مرکز رشد که به تولید رسیده به فروش می‌رسد.

3400دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان با اشاره به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان 3400دانشجو در 6مرکز دارد خاطرنشان کرد: در کل کشور بیش از 70درصد دانشجویان فارغ‌التحصیل شاغل هستند و60درصد در رشته شغلی خود مشغول به کار هستند.

وی افزود: امکانات اولیه در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مهیاست اما با پیشرفت علم ما هنوز مشکل را 100درصد حل نکردیم، مشکل اساسی اعتبارات این دانشگاه نسبت به دیگر دانشگاه‌ها است، سرانه دانشجویان ما نسبت به دیگر دانشگاه‌ها یک سوم است، اگر اعتبار لازم را نداشته باشیم نمی‌توانیم مشکل امکانات را حل کنیم.

مؤمنی بیان کرد: در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان 50 میلیارد تومان برای 3 پروژه فعال استان محقق شد، اما تخصیص نیافته است، در سفر اول نیز 31.5 میلیارد تومان اعتبار برای این دانشگاه در نظر گرفته شد که 4.5 میلیارد آن محقق شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان گفت: آمایش سالانه انجام می‌شود و رشته محل‌هایی که برای آنها شغل تعریف نشده حذف می‌شود، چون صنعت در استان فعال نیست نیروی کار به خارج از استان می‌رود در مرکز رشد توانستیم آمار خوبی از ایده‌ها را به شغل تبدیل کنیم.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری
  • تجمع اساتید و دانشجویان یزدی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • دستگیری ۶۰۰ دانشجو در دستکم ۱۵ دانشگاه آمریکا در بیش از یک هفته
  • عکس| تصاویری از برخورد وحشتناک پلیس آمریکا با دختران دانشجو
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰ هزار دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • دانشگاه فرهنگیان ۱۰۰۰۰ دانشجو را برای معلمی بورسیه می‌کند
  • بورسیه شدن دانشجویان سال سوم دانشگاه‌ها برای آموزش و پرورش
  • خشن ترین تصاویر از رفتار پلیس آمریکا با دانشجویان | نحوه برخورد با دختر دانشجو را ببینید