Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی نیک کردار با بیان این که قرار برآن بوده که قرارگاه خاتم الانبیا برای روستاییان زلزله زده کرمانشاه کانکس بسازد، در گفت وگو با خبرنگار ایسکانیوز، اظهار داشت: خوشبختانه قرارگاه خاتم الانبیا بعد از کارهای اولیه از جمله تجهیز کارگاه ها و آوردن نیروها پای کار از 8 هزار مورد تعهدی که برای کمک به زلزله زدگان داده بود 5500 سکو برای زیرکانکس ها آماده کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحویل 1100 کانکس به روستاییان از سوی قرارگاه خاتم الانبیاء

وی با بیان این که 1100 کانکس توسط قرارگاه خاتم الانبیا تکمیل و تحویل مردم داده شده، ادامه داد: این قرارگاه تاکنون 2600 اسکلت فلزی کانکس ها را نصب و 1700 مورد دور این اسکلت فلزی ها را نصب کرده به آن معنا که فقط درب و پنجره و کارهای تکمیلی کانکس ها مانده است.

تا 4 هفته آینده تمام روستاییان کانکس تحویل خواهند گرفت

معاون استاندار کرمانشاه با اشاره به جلسه ستاد بحران روز گذشته یکشنبه 19 آذر ماه تصریح کرد: در این جلسه قرارگاه خاتم الانبیا اعلام کرد که این هفته حداقل روزی 200-250 کانکس تحویل مردم خواهد داد؛ با این روند انتظار می رود طی 4 هفته آینده هشت هزار کانکس سپاه در روستاها به مردم تحویل داده شود.

نیک کردار با اشاره به این که تاکنون 1500 کانکس به مردم روستاها تحویل داده شده است، ابراز داشت: کل 2500 کانکس از سوی سپاه و از سوی اهدایی های مردم توزیع شده است.

وی ادامه داد: 12 هزار نفر از روستاییان یعنی حدود 25 درصد فاقد کانکس هستند و انشالله طی 4 هفته آینده 75 درصد دیگر کانکس تحویل خواهند گرفت.

معاون استاندار کرمانشاه در رابطه با جلوگیری از ورود آب باران به چادرهای زلزله زدگان، اظهار داشت: ما به مردم اطلاع رسانی کرده ایم که اطراف چادرها را گودبرادری کنند تا در صورت بارندگی، باران به دور چادرها هدایت شود و به داخل چادر نفوذ نکند.

وی ادامه داد: همچنین مردم اعلام کرده ایم که کف چادرها مقداری بلند و عایق بندی کنند که در حال حاضر زیر چادرها پنل های چوبی قرار می دهند.

نیک کردار با ابراز امیدواری از این موضوع که تا 7-8 روز آینده بارندگی نخواهیم داشت، گفت: امیداوریم تا زمانی که مردم زیر کانکس ها نرفته اند بارندگی نداشته باشیم.

35 هزار واحد برای آواربرداری باقی مانده اند/ افزایش ماشین آلات آواربرداری در بنیاد شهید

معاون استاندار در رابطه با انتقاد برخی به عملکرد دیر برای آواربرداری، گفت: 35 هزار واحد باید آواربرداری شود که در مرحله اول واحدهایی که باید احداث شوند حدود 18 هزار است که تا به کنون3000 واحد طی 20 روز گذشته آواربرداری شده است.

وی ادامه داد: به بنیاد مسکن در جلسه ای که داشتیم اعلام کرده است تا ماشین آلاتش را افزایش دهد تا آواربرداری تسریع پیدا کند.

نیک کردار تصریح کرد: بنیاد مسکن در جلسه ستاد بحران اعلام کرده است که آواربرداری را عمدا دیرتر انجام می دهد تا مصالح خانه های تخریبی از جمله آجر، درب، پنجر و ... که قابل بازیافت هستند را از آوار جدا کرده و حداکثر استفاده را از آنها داشته باشند.

همچنین معاون استاندار گفت: بنیاد مسکن اعلام کرده است که در آوار برداری ها باید مصالح مورد بازیافت، بازیافت شود و نخاله ها برای کف پر کردن بنا مورد استفاده قرار گیرد و اضافه آن دور ریز شود که مزاحم طبیعت نشود و هم هزینه ها کاهش یابد.

901/900

مجتبی نیک کردار استاندار کرمانشاه قرارگاه خاتم الانبیاء کانکس روستاییان زلزله

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۷۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا استان گفت: در سیل اخیر حدود ۵۰ جهادگر از قرارگاه جهادی زیرکوه در لحظات اولیه وقوع سیلاب  به سیل زدگان خدمت رسانی کردند. 

هنری با اشاره به اینکه  ۱۱ قرارگاه‌ جهادی منطقه ای فعال هستند افزود: تمامی گروه‌های جهادی استان نیز در حالت آماده باش هستند.    وی گفت: تخلیه آب داخل منازل و جابه جایی وسایل منازل مردم ،کمک به توزیع بسته های حمایتی و هدایت مردم به نقاط امن، کمک به خودروهای سانحه دیده و گرفتار در سیل، کمک به تخلیه تعدادی مغازه در حاجی آباد،تخلیه و لایروبی منازل و محل نگهداری دام و اسکان اضطراری از جمله اقدامات قرارگاه جهادی بسیج سازندگی زیرکوه در مناطق سیل زده بود.    مسئول بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا استان افزود: بعد از فروکش کردن سیل، گروه های جهادی برای ساخت و ساز و جبران خسارت سیل با کمک خیران نسبت به ساخت وساز مکان های آسیب دیده سیل اقدام می کنند. 



                                                                                         

دیگر خبرها

  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 
  • زیرگذر طرح بزرگراه شهید تندگویان به بهره برداری می رسد
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌
  • با فرض استفاده از حدود ۱۰۰ کامیون آواربرداری غزه ۱۴ سال طول می کشد
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • سازمان ملل: آوار برداری نوار غزه احتمالا ۱۴ سال طول می‌کشد