Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز  به نقل از تسنیم، محمد کاظم زاده در جمع دانشجویان بهداشت مواد غذایی، با اشاره به شیوع بیش از پیش بیماریهای غیر واگیر به علت سبک زندگی نادرست و تغذیه غلط در بین مردم و ضرورت کاهش این مواد از برنامه غذایی اظهار داشت: متاسفانه با مصرف بیش از اندازه قند، نمک و چربی در برنامه غذایی مردم، هر روز شاهد افزایش بیماریهای غیر واگیر از جمله چاقی، بیماریهای قلبی و عروقی، کلیوی و دیابت در سطح جامعه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سازمان غذا و دارو با توجه به اهمیت این مسئله، طرح برچسب گذاری نشانگرهای رنگی تغذیه ای را به عنوان ابزاری برای انتخاب صحیح مواد غذایی برای پیشگیری از بیماریهای یاد شده را از سال 94 اجرایی کرد و همه دانشگاههای کشور نیز ملزم به اجرایی کردن این برچسب‌ها شدند.

کاظم زاده با اشاره به استقرار دبیرخانه برچسب گذاری نشانگرهای رنگی تغذیه در دانشگاه همدان تصریح کرد: مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با آموزش گسترده مسئولان فنی، صنایع غذایی استان توانستند بیش از 96 در صد از محصولات غذایی را مندرج به نشانگرهای رنگی کنند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان با معرفی نمونه‌هایی از محصولات مندرج به این برچسب‌ها، نشانگرهای رنگی تغذیه ای را به طور کامل برای دانشجویان شرح داد.

وی در ادامه با اشاره به مصرف بالای مواد آرایشی و اقبال مردم به این مواد اظهار کرد: متاسفانه میانگین مصرف مواد آرایشی در کشور ما از میانگین مصرف جهانی آن بالا ست.

کاظم زاده افزود: متاسفانه بیشتر مواد آرایشی و بهداشتی از میادین غیر رسمی و به طور قاچاق وارد کشور می‌شود که ضرورت دارد، در صورت خرید محصولات آرایشی و بهداشتی حتما از فروشگاه‌های معتبر و محصولات مندرج به برچسب اصالت کالا باشند.

وی اظهار کرد: براین اساس به منظور ارتقاء سواد سلامت مردم و فرهنگ سازی، با حضور در مدارس، دانشگاهها، سازمانهای دولتی و خصوصی و دیگر ارگانها بسیج گسترده آموزشی را در سطح استان آغاز کرده است و تا نهادینه شدن سبک زندگی سالم با استفاده از محصولات سلامت محور این آموزش ها ادامه خواهد داشت.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود
  • سالم‌ترین و بدترین ظروف برای پخت و پز/ استفاده از ظروف چدنی برای این افراد مشکل‌ساز می‌شود