Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@02:30:23 GMT

بودجه سال 97 فقط پاسخگوي حقوق معلمان

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۱۵۳۱۴

بودجه سال 97 فقط پاسخگوي حقوق معلمان

خبرگزاري آريا - معاون سابق وزارت آموزش‌وپرورش گفت: بودجه تعيين شده براي آموزش‌وپرورش در سال 97 به اجبار پاسخگوي حقوق جاري معلمان خواهد بود. به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري تسنيم، براساس بودجه پيشنهادي دولت، براي وزارت آموزش‌وپرورش در لايحه بودجه سال 97 اعتباري معادل 35 هزار 984 ميليارد و 704 ميليون و 700 هزار تومان اختصاص يافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بودجه استاني آموزش‌وپرورش در سال 97، 33 هزار ميليارد و 153 ميليون و 400 هزار تومان و براي اعتبارات اجرايي اين وزارتخانه دو هزار و 831 ميليارد و 304 ميليون و 700 هزار تومان اختصاص يافته است اين در شرايطي است که بودجه پيشنهادي براي سال 1396، 31 هزار و 681 ميليارد و 562 ميليون تومان بود.
در ميان سازمان‌هاي زيرمجموعه وزارت آموزش‌وپرورش بودجه سازمان نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس کاهش چشمگيري داشته است و از 814 ميليارد و 790 ميليون و 100 هزار تومان سال 96 به 66 ميليارد و 342 ميليون و 780 هزار تومان رسيده است.
همچنين بخوانيد: جزئيات تغييرات بودجه‌اي آموزش‌وپرورش
همچنين بخوانيد: دولت براي سال 97 چه اعتباري را به آموزش‌وپرورش اختصاص داد؟+ جداول
از موارد جديد در لايحه بودجه سال 97 مي‌توان به رديف مجزايي با اعتبار 300 ميليارد تومان براي خريد خدمات آموزشي در مناطق کمتربرخوردار و رديف جداگانه‌اي تحت عنوان کمک به صندوق ذخيره فرهنگيان نيز با اعتباري معادل 63 ميليارد تومان اشاره کرد.
* کسري 6 هزار ميلياردي آموزش‌وپرورش در سال 96
در رابطه با وضعيت بودجه سال 97 آموزش‌وپرورش با ابراهيم سحرخيز معاون سابق وزارت آموزش‌وپرورش به گفت‌وگو نشستيم.
سحرخيز با اشاره به اينکه از بودجه 35 هزار ميليارد توماني وزارت آموزش‌وپرورش، 33 هزار ميليارد آن استاني است، گفت: عملکرد سال جاري آموزش‌وپرورش بسيار بيشتر است، سال 96 در بحث اعتبارات هزينه‌اي با توجه به بدهکاري در حوزه‌هاي اضافه کار معلمان، نيروهاي حق‌التدريس و حق‌الزحمه امتحانات نهايي با کسري 5 تا 6 هزار ميليارد توماني در بودجه آموزش‌وپرورش مواجه خواهيم بود.
* بودجه سال 97 فقط پاسخگوي پرداخت حقوق معلمان
وي افزود: اگربه طور متوسط حقوق معلمان براساس پيشنهاد دولت 10 درصد در سال 97 افزايش يابد، بودجه تعيين شده براي آموزش‌وپرورش به اجبار پاسخگوي حقوق جاري معلمان خواهد بود. بخش قابل توجهي از کسري‌هاي آموزش‌وپرورش در بعد نيروي انساني از محل اضافه تدريس معلمان تامين مي‌شود يعني يک معلم به جاي 24 ساعت موظف 40 ساعت کار مي‌کند که بايد اضافه تدريس پرداخت شود اما بودجه تعيين شده پاسخگوي هزينه‌هاي آموزش‌وپرورش در سال آينده نيست.
معاون سابق وزارت آموز‌ش و پرورش گفت: عملکرد آموزش‌وپرورش در سال 96 بسيار بيشتر از 33 هزار ميليارد تومان است، چگونه در سال 97 مي خواهند بودجه را عملياتي، عملکردي و براساس واقعيات تعريف کنند در شرايطي که عملکرد آموزش‌وپرورش در سال 96 بسيار بيشتر از بودجه تعيين شده است.

وي با اشاره به اينکه سالانه حدود 40 هزار نفر از آموزش‌وپرورش بازنشسته مي‌شوند، عنوان کرد: سال آينده نيز 40 هزار نيرو از آموزش‌وپرورش بازنشسته مي‌شوند از سوي ديگر تعداد دانش‌آموزان دوره ابتدايي رو به افزايش است و پيش بيني مي‌شود 50 هزار نفر افزايش دانش‌ آموز، کلاس‌هاي متراکم و کمبود معلم را براي سال آينده داشته باشيم.
* کسري بودجه در آموزش‌وپرورش نهادينه شده است
سحرخيز ادامه داد: سال آينده هم به لحاظ بودجه براي آموزش‌وپرورش سال دشواري است و اين قصه همچنان در حال تکرار است، سال‌هاي طولانيست که کسري بودجه در آموزش‌وپرورش نهادينه شده و سازمان مديريت مي‌داند بايد بودجه آموزش‌وپرورش را واقع بينانه ندهد و آخر سال اين وزاتخانه براي دريافت بودجه چانه‌زني کند، عملکرد واقعي آموزش و پرورش را مبناي بودجه‌ريزي قرار نمي‌دهند به همين دليل بايد آخر سال براي جبران کسري بودجه چانه‌زني انجام شود.
* مدارس سال 97 هم به امان خدا رها مي‌شوند
معاون سابق وزارت آموزش‌وپرورش در پاسخ به اين پرسش که وضعيت سرانه دانش‌آموزان براي سال آينده چگونه است؟ گفت: وضعيت سرانه دانش‌آموزي براي سال آينده مناسب نيست و 286 ميليارد تومان بودجه به آن اختصاص داده‌اند،‌اين رقم چگونه مي‌تواند پاسخگوي 13 ميليون دانش‌آموز باشد؟ آيا با اين روند مي‌توانند کيفيت مدارس را افزايش دهند در حقيقت سال 97 اتفاقات گذشته بدتر تکرار مي‌شود چرا که هزينه حامل‌هاي انرژي افزايش مي‌يابد و مدارس مشمول رايگان شدن آب و برق نيستند از سوي ديگر نگه‌داري مدرسه و ملزومات مورد نياز را نيز بايد در نظر گرفت در اين شرايط اين رقم اندک چگونه پاسخگوي نيازها خواهد بود؟ در سال 97 بازهم مدارس به امان خدا رها مي‌شوند و مشخص نيست از اعتبار 286 ميليارد توماني چه مقدار آن تخصيص مي‌يابد؟
وي مطرح کرد: وقتي سرانه مدارس پرداخت نشود فعاليت‌هاي آموزشي آسيب مي‌بيند و مديران براي اداره مدارس دچار مشکل مي‌شوند و ناچارند از جيب اوليا هزينه‌ها را تامين کنند حتي در برخي موارد شاهد تحقير دانش‌آموزان هستيم و رويه احضار اوليا و گروکشي کارنامه براي دريافت کمک‌هاي مردمي به يک کار عادي در مدارس تبديل شده است.
سحرخيز با اشاره به بحث خريد خدمات آموزشي در شاخه کاردانش گفت:‌در بحث خريد خدمات آموزشي مخالف اجراي آن در دوره ابتدايي و متوسطه هستيم اما در شاخه کاردانش بايد آن را توسعه داد، توسعه رشته‌هاي فني و حرفه‌اي مورد تاکيد رهبر معظم انقلاب و سند تحول بنيادين است، رئيس جمهور نيز اول مهر بر مهارت آموزي تاکيد کرد اما توسعه هنرستان‌ها با کاهش مواجه است اگر هنرستان‌ها بخواهند تجهيزات را به روز کنند در رشته‌هايي مانند تاسيسات و مکانيک بودجه قابل توجهي نياز است، بودجه 66 ميليارد توماني مربوط به اين بخش در سال 97 بسيار ناچيز است و با اين رقم در بحث توسعه هنرستان‌هاي کاردانش هيچ قدمي نمي‌توانند بردارند.
* بودجه نوسازي مدارس حتي پاسخگوي تعميرات جزئي نيست
وي با اشاره به بودجه نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس کشور خاطرنشان کرد: به نظر مي‌رسد در هشت سال گذشته با بودجه خوب در حوزه تخريب و بازسازي مدارس خداحافظي شده است اين در شرايطي است که کشور زلزله‌خيزي داريم از سوي ديگر نگه‌داري مدارس ضعيف است به گونه‌اي که مدارس جديد بعد از يک دهه فعاليت فرسوده مي شوند در حاليکه با نگه‌داري و تعميرات جزئي مي‌توان عمر مفيد آن‌ها را افزايش داد اما اعتبار 66 ميليارد توماني نوسازي مدارس براي سال 97 حتي پاسخگوي تعميرات جزئي مدارس کشور نيست در حاليکه 30 درصد مدارس نيازمند تخريب و بازسازي هستند و وضعيت شهر تهران در بحث فرسودگي مدارس اصلا مناسب نيست.
معاون سابق وزارت آموزش‌وپرورش بيان کرد: از محل پول گاز و عوارض سيگار پولي به دست آموزش‌وپرورش نمي‌رسد که بخواهد با آن سيستم گرمايشي مدارس را اصلاح کند و بايد به طور مستقيم در بودجه به آن پرداخت به نظر مي‌رسد با کاهش عجيب بودجه نوسازي مدارس، دولت در اين رابطه چشم به خيران دوخته‌ است اما خيران به تنهايي نمي توانند پاسخگوي نيازهاي آموزش و پرورش باشند بايد توجه داشت که بودجه عمراني در آموزش‌وپرورش اشتغالزاست و ساخت يک مدرسه بسياري از بخش‌هاي توليدي داخل را درگير مي‌کند.
سحرخيز در ادامه با اشاره به بودجه فعاليت‌هاي پرورشي گفت: حاشيه‌هاي آموزش‌وپرورش مهمتر از متن است و نبايد فقط به بحث حقوق معلمان و دروسي مانند فيزيک و رياضي پرداخت بلکه نقش اردو و فعاليت‌هاي پرورشي در تربيت دانش‌آموزان بسيار مهم است.
* آموزش‌وپرورش ضعيف‌تر مي‌شود
وي با تاکيد براينکه سهم آموزش‌وپرورش از بودجه عمومي دولت بسيار کاهش يافته و به 8 تا 9 درصد رسيده اين در حالي است که در گذشته اين رقم نزديک 16 درصد بود، خاطرنشان کرد:‌ آموزش‌وپرورش روز به روز ضعيفتر و لاغرتر مي‌شود و ارزش واقعي بودجه آموزش‌وپرورش رو به کاهش است سال 96 با بودجه 30 هزار ميلياردي سهم آموزش‌وپرورش از کل بودجه 9 درصد بود که براي سال 97 به حدود 9 درصد نزديم مي‌شود.
* سرانجام رتبه‌بندي معلمان
معاون سابق وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به رتبه‌بندي معلمان گفت:‌ يکبار رتبه بندي بدلي را ارائه کردند و افزايش حقوق مسلم معلمان را رتبه‌بندي نامگذاري کردند در حاليکه رتبه‌بندي دو هدف بالابردن توانمندي‌هاي علمي، ارتقاي انگيزه شغلي و اصلاح نظام حقوق و دستمزد براساس شايستگي‌ها را مدنظر دارد، بدين منظور بايد گروه‌ها و انجمن هاي علمي در آموزش‌وپرورش شکل بگيرد و با پايش معلمان براي ارتقاي آنها، معيار مشخص کنند و متناسب با به روز شدن معلمان، حقوق آنها افزايش يابد.
سحرخيز ادامه داد:‌ اجراي رتبه بندي مستلزم مهندسي نيروي انساني است و سيستم استخدام بايد اصلاح شود، اينکه مجلس مي‌گويد حق‌التدريسي‌ها و آموزشياران نهضت سوادآموزي را استخدام کنند باعث مي‌شود، معلمان زن به صورت مازاد به آموزش‌وپرورش تحميل شوند و مشکلات ديگري را در توزيع نيروي انساني ايجاد و راه را براي اجرا بهتر رتبه‌بندي مسدود مي‌کند.
وي تاکيد کرد: منابع لازم را بايد براي اجراي رتبه‌بندي پيش بيني کرد و با اين منابع قطره چکاني چگونه ميتوان انتظار رتبه‌بندي معلمان را با هدف رشد علمي و تحول در آموزش‌وپرورش داشت؟مدرسه خوب نيازمند معلم با انگيزه و خلاق است و وقتي معلم حوصله و انگيزه ندارد ديگر نمي‌توان به تحول در آموزش‌وپرورش اميدوار بود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۵۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان

به گزارش تابناک، رئیس ستاد ثبت‌نام آموزش و پرورش از آغاز ثبت‌نام الکترونیکی یک میلیون و ۷۰۰ هزار کلاس اولی از امروز خبر داد.

حمید طریفی حسینی، رئیس ستاد ثبت‌نام آموزش و پرورش گفت: ثبت‌نام این دانش‌آموزان با داشتن برگه سنجش سلامت انجام خواهد شد.

او افزود: شرط ثبت‌نام در پایه اول، انجام سنجش نوآموزان بدو ورود است؛ در حال حاضر، پایگاه‌های سنجش سلامت فعال است و خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی «my.medu.ir» نزدیک‌ترین مرکز به محل سکونت خود را برای نوبت‌دهی انتخاب کنند و پس از سنجش سلامت فرزندان خود، ثبت نام الکترونیکی را انجام دهند.

حسینی گفت: والدین برای ثبت‌نام فرزندان خود در پایه اول ابتدایی به پایگاه اینترنتی «my.medu.ir» مراجعه کرده و اقدام به تکمیل فرم پیش ثبت نام کنند.

رئیس ستاد ثبت نام آموزش و پرورش درباره ثبت‌نام اتباع نیز گفت: ثبت‌نام این افراد بر اساس دستورالعملی است که به استان‌ها ابلاغ خواهد شد؛ در این مرحله ثبت‌نام اتباع انجام نمی‌شود. در روزهای آینده از طرف مرکز امور بین‌الملل، بخشنامه به استان‌ها ابلاغ می‌شود و کار ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع بر اساس دستوراالعمل‌های ابلاغ انجام خواهد شد.

جزئیات محدوده ثبت‌نام هر مدرسه و آخرین مهلت دانش‌آموزان برای ثبت‌نام در مدارس

مدیرکل ارزیابی عملکرد وزارت آموزش و پرورش گفت: نظارت انجام داده‌ایم که همه مدارس حتماً شعاع مدرسه را در مورد محدوده ثبت نام در نظر بگیرند و مدرسه نوک پرگار است.

مجتبی هاشمی، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری با بیان اینکه امسال ثبت نام در پروژه مهر از سیاست‌های کلان وزارت آموزش و پرورش است؛ گفت: در قالب کیفیت بخشی آموزشی و ثبت نام در مدارس ابتدایی و متوسطه این سیاست پیگیری خواهد شد.

مشکلی در روند ثبت‌نام مدارس باشد، حل خواهد شد

هاشمی با اشاره به اینکه امسال سال سومی است که بحث ثبت نام را پیش می بریم؛ گفت: باید تلاش کنیم امر ثبت نام قریب به ۱۷ میلیون دانش آموز را با آرامش خانواده‌ها و حفظ رویکردهای مناسب ادامه دهیم و ظرفیت‌های مناسب را فراهم کنیم. تعداد دانش آموزان ابتدایی به یک جمعیت ثابت رسیده و حتی با روندی کاهشی رو به رو است؛ آمادگی برای ثبت نام وجود دارد و طبیعتاً اگر در مسیر ثبت نام مشکلی هم ایجاد شد؛ تمهیدات لازم برای حل آن مشکل از هم اکنون دیده شده است.

او با بیان اینکه ثبت‌نام در میان پایه‌ها به صورت الکترونیکی و بعد از درج نهایی نمرات در پایه بالاتر اتفاق خواهد افتاد؛ افزود: لذا نیازی به حضور خانواده‌ها در مدارس برای ثبت نام میان پایه نیست. در پایه اول از فردا و پایه‌های هفتم و دهم پس از پایان اعلام نمرات خواهد بود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شعار امسال هم ثبت‌نام مطلوب، عدالت محوری و خانواده مداری است. برای عدالت محوری این بار را پذیرفته ایم که در دولت سیزدهم همه اقدامات ما باید بر اساس عدالت محوری و پاسخگویی به مردم باشد. نکته دیگر رعایت اصل حرمت و تکریم خانواده‌ها داریم. حرمت مردم در روند ثبت‌نام حتماً باید رعایت شود. نباید روند ثبت نام را به گونه‌ای پیچیده کنیم که خاطر خانواده‌ها آشفته شود در ثبت نام الکترونیکی همین هدف آسودگی خیال خانواده‌ها صورت گرفته است.

او با اشاره به ضرورت شفافیت در امر ثبت نام گفت: تنوع مدارس موجب شده است که خانواده‌ها سوالات زیادی برایشان پیش بیاید. البته در هر نظام اجرایی چند مرحله از جمله صدور و تقنین قانون و اجرای آن وجود دارد. در فرآیند بزرگی همچون ثبت‌نام ۱۷ میلیون دانش آموز هم امکان بروز اشتباه وجود دارد. نکته این است که اگر این نظام اجرا بتواند خود ترمیم باشد؛ یعنی کارش را به خوبی انجام داده است.

هاشمی افزود: برای این منظور ستادهای تسهیل‌گر ثبت‌نام در ستادهای ثبت‌نام در مناطق آموزش و پرورش وجود دارد. نظارت‌ها را هم همچنان داریم. دو نوع نظارت مردمی و سامانه‌ای داریم. نظارت مردمی به کمک شناسه‌ها و qr code‌هایی ایست که مردم در محل ثبت‌نام به آن مراجعه می‌کنند. نظارت میدانی را هم با بازدید ناظران ادامه خواهیم داد. نظارت سامانه‌ای هم به کمک سامانه بازرسان منطقه آموزش و پرورش فعال خواهد بود.

مهلت ثبت‌نام مدارس تا پایان مرداد

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ثبت نام تا پایان مرداد ماه خواهد بود؛ گفت: پس از آن تاریخ اگر دانش آموزی موفق به ثبت نام نشده باشد، به صورت مجزا و حضوری روند ثبت نام را برایش فراهم خواهیم کرد.

او با اذعان به اینکه در برخی مناطق زیرساخت‌های آموزشی پاسخگوی نیاز خانواده آن مناطق نیست؛ گفت: به همین خاطر ناچار به محدوده بندی شدیم. از ۷۰ هزار مدرسه, ۴۲ هزار مدرسه تراکم دانش آموزان زیادی ندارند. نظارت هم انجام دادیم که همه مدارس حتماً شعاع را در مورد محدوده ثبت نام در نظر بگیرند؛ مدرسه نوک پرگار است. متأسفانه برخی مدارس سال گذشته این سیاست را رعایت نکردند که با آنها برخورد شده و امسال هم نظارت بر مدارس را داریم.

توضیحات معاون آموزش و پرورش درباره استخدام معلمان و تسهیل شرایط ثبت‌نام مدارس

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: یک نوع تسهیل گری برای ثبت نام در محدوده محل کار والدین ایجاد شده است.

حمید طریفی حسینی، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در نشست خبری با اشاره به آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول گفت: سازماندهی دانش‌آموزان آغاز می‌شود و تلاش می‌کنیم از فردا که سال آینده سال تحصیلی متفاوت و خوبی داشته باشیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به دیدار رهبر انقلاب با فرهنگیان گفت: رهبری بر اجرای سند تحول تاکید داشتند و نگاشت نقشه راه اجرای سند تحول هم آغاز شد. در سندی که برای مدرسه نگارش شده است؛ به زودی در اختیار مدیران مدارس قرار خواهد گرفت.

امسال برای اولین بار نظام دوری را از اول ابتدایی آغاز خواهیم کرد. در این خصوص بحث توانمندسازی معلمان را اجرایی خواهیم کرد که برنامه ریزی آن از هم اکنون آغاز شده است تا معلمان کیفیت و شایستگی لازم را داشته باشند. با رایزنی‌های انجام شده هزار فضای آموزشی در مدارس دولتی به فضای ورزشی هم مجهز خواهد شد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه و خلاقیت پروری و مهارت آموزی از پروژه‌های اصلی ماست گفت: این موضوع را با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آغاز کردیم و به طور ویژه صد ساعت در اختیار مدرسه گذاشتیم تا آنان به صورت تخصصی برنامه ریزی کنند تا مهارت آموزی دانش آموزان را اجرایی کنیم.

طریفی حسینی گفت: شیوه جذب معلم را برای دومین سال متوالی داشتیم. ۲۸ هزار و ۸ رده استخدامی را ایجاد کردیم؛ روند استخدام از دیروز آغاز شده و در تلاشیم تا مهر ماه روند جذب و توانمندسازی معلمان جذب شده را به پایان برسانیم.

معاون آموزش ابتدایی گفت: سال گذشته طرح شهید همت را برای توانمندسازی معلمان داشتیم که عمده معلمان جدید الاستخدام داشتیم که طرح موفقی بود و سال آینده هم این طرح را ادامه خواهیم داد.

او با بیان اینکه موضوع کیفیت مدارس دولتی از دغدغه‌های اصلی دولت و وزارت آموزش و پرورش است؛ گفت: در دو سال اخیر مجموعه استخدام‌ها چیزی حدود ۲۰۰ هزار استخدام بوده است. با این رویکرد این حجم از استخدام‌ها با رویکرد کیفی نوید بخش معلمانی است که می‌توانند تحول مد نظرمان را رقم بزنند. این معلمان با روند سخت و متفاوت جذب می‌شوند ما متفاوت‌ترین افراد جامعه را به عنوان معلم انتخاب می‌کنیم. ۲۸ هزار نفر از حدود ۶۰۰ هزار داوطلب انتخاب می‌شوند و ما حساب ویژه‌ای روی آنان باز کرده‌ایم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه انسان دومین سال ثبت نام الکترونیکی دانش آموزان است گفت: ثبت نام الکترونیکی، شرایط آسان‌تر و سریع‌تری را برای ثبت نام در اختیار خانواده‌ها قرار می‌دهد. قواعد کلی ثبت نام در آئین نامه اجرایی مدارس آمده است. یک نوع تسهیل گری برای ثبت نام در محدوده محل کار والدین ایجاد شده است.

ثبت‌نام الکترونیکی مدارس به منزله ثبت‌نام قطعی نیست

طریفی حسینی با بیان اینکه ثبت نام الکترونیکی به منزله ثبت نام قطعی نیست؛ گفت: مدیران مدارس با توجه به شرایط و ظرفیت اقدام به ثبت‌نام نهایی خواهند کرد.

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه ثبت‌نام اتباع در مدرسه هنوز آغاز نشده است؛ گفت: البته ثبت نام در سنجش سلامت کودکان اتباع در حال انجام است اما ثبت نام در مدارس پس از صدور آئین نامه اجرایی خواهد بود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • معلمان نمونه لرستان تجلیل شدند
  • امسال ۱۵ نفر نیروی جدید جذب آموزش‌وپرورش می‌شوند
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان
  • ضرورت حفظ حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان و فرهنگیان
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • اژه‌ای: حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان باید حفظ شود
  • حرمت مراکز آموزشی، دانش‌آموزان، معلمان و فرهنگیان، حتماً باید حفظ شود
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول