Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@23:13:47 GMT

هاشمی‌طبا: من و افشارزاده خبره ورزشی نبودیم؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۲۵۴۶۰

مصطفی هاشمی‌طبا  درباره‌ی انتخاب خبرگان ورزشی انتخابات کمیته‌ی ملی المپیک بیان کرد: در دوره قبل انتخابات آیین‌نامه‌ای وجود داشت که دفتر حقوقی رییس جمهور آن را باطل اعلام کرد با این حال وزیر پیشین ورزش آیین‌نامه را در داخل کشوی میزش گذاشت و انتخابات را همان طور که می‌خواستند برگزار کردند.

او ادامه داد: من می‌خواهم بدانم بهرام افشارزاده و نصرالله سجادی که سال‌ها در مسائل مربوط به المپیک کار کرده‌اند خبره ورزشی نبوده‌اند؟ خود من چطور؟ من سه دوره رییس کمیته ملی المپیک و عضو IOC بوده‌ام و خداوند فرصتی داد تا خدماتی را انجام دهم اما از آن طرف فردی که اصلا در ورزش نبوده و نمی‌داند المپیک چه چیزی هست به عنوان خبره ورزشی انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسی که شغل تمام وقت دارد چطور می‌خواهد به عنوان رییس کمیته ملی المپیک انتخاب شود. حتی یک خانم که در کمیته ملی المپیک کار می‌کرد به عنوان خبره ورزشی انتخاب شده بود. واقعا خنده‌دار است و هیات اجرایی به روح المپیک خیانت می‌کند و در این مورد هیچ صداقتی از خود نشان نداده است. ظاهرا با دستوراتی که از جاهایی داده شده، دارند به این شکل عمل می‌کنند.

او در مورد نبود نامش در لیست خبرگان ورزشی تصریح کرد: سر نخواستن من دعوا است و دوستان من را مانعی برای کار خود می‌بینند. من هم اصراری ندارم، خودشان می‌برند و می‌دوزند. دفعه پیش هم همین کار را کردند و با ایجاد موانع هر کسی را که خواستند آوردند.

هاشمی‌طبا در پاسخ به این پرسش که در صورت وجود نامش در بین خبرگان ورزشی برای ریاست در انتخابات شرکت می‌کرد، گفت: ریاست من خدایی است، همیشه رییس هستم و احتیاجی به این چیزها ندارم.

او در مورد اینکه انتخابات کمیته ملی المپیک را چطور می‌بیند تاکید کرد:‌ من را که راه نمی‌دهند بنابراین به من ربطی ندارد و صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

هاشمی‌طبا درباره عملکرد کمیته ملی المپیک در چهار سال گذشته گفت: نمی‌خواهم در این مورد زیاد صحبت کنم چون تعابیر مختلفی می‌شود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۵۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک

فرزاد ایمانعلی زاده مربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان درباره ارزیابی خود از جام تختی، عنوان کرد: تقریبا ۱۶-۱۷ نفر از کشتی‌گیران اصلی ما بیرون هستند و آینده سازان در اینجا کشتی می‌گیرند. ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم امید است. 

او درباره اینکه ملی‌پوشان اصلی نیستند نبودشان احساس نمی‌شود، افزود: قطعا همین طور است. در یکی،۲ وزن ضعیف‌تر از نفرات اصلی هستیم. اسم نمی‌برم اما نفر سوم که در اینجا اول می‌شود با نفر اول ما اختلاف فاحش دارد. باید کار کرد، از جوانان در تیم بزرگسالان استفاده کرد تا روندمان بهتر شود. 

مربی کشتی فرنگی درباره اینکه در اوزان ۶۰ و ۶۷ هنوز تکلیف مشخص نیست، خاطرنشان کرد:  ما در این اوزان سهمیه را گرفته‌ایم. ده‌بزرگی توانست خودش را ثابت کند و اگر درآسیا طلا می‌گرفت قطعا ملی‌پوش ما در المپیک بود. به او یک فرصت دیگر داده می‌شود و قرار است با مهدی محسن نژاد به مجارستان برود. هر کدام عملکرد بهتری داشته باشند با ارزیابی کادر فنی به المپیک می‌روند.

ایمانعلی‌زاده درباره اینکه انتظار می‌رفت کشورهای بیشتری در جام تختی شرکت کنند، گفت: اینجا چند سالی است به دلایل خاص کشورهای خارجی کمتر می‌آیند. ارمنستان هم تیم خوبی است و ما فکر نمی‌کردیم اینقدر خوب باشند. کشتی‌گیران جوان داخلی هم خوب است و مسابقات سطح معقولی دارد. 

او در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تکلیف وزن ۶۷ کیلوگرم و رقابت گرایی با سعید اسماعیلی، تصریح کرد: گرایی قهرمان جهان و المپیک بوده و برایمان قابل احترام است از طرفی استعداد ناب در کشتی آمده به نام اسماعیلی که در جام وهبی امره خوب ظاهر شد. در آسیایی اول شد و طبق چرخه باید رو در رو یا یک تورنمنت رقابت کند. صلاحدید کادر فنی این بود که مجارستان بروند. 

مربی کشتی فرنگی درباره اینکه ۹۰ روز به المپیک مانده و ما در دوره قبل یک طلا داشتیم، این دوره لوپز قرار است بیاید، شرایط را چطور می‌بینید، گفت: برای دومین بار در طول تاریخ کشتی فرنگی است که ما با سهمیه کامل به المپیک می‌رویم و این افتخار بزرگی است. هدف کادر فنی این بود که محقق شد. ۴ سال پیش به خاطر شرایط کرونا سطح مسابقات پایین‌تر بود. امسال کار قطعا سخت تر است. همان طور که در جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ دیدید سطح مسابقات بالاتر بود. کار ما سخت است اما ما تیم جوان و در عین حال با انگیزه داریم که تلاش می‌کنیم بهترین اتفاق رخ دهد. در المپیک لندن ۳ طلا گرفتیم و باید تلاش کنیم در این دوره مدال‌های زیبا بگیریم.

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه خودتان در جه وزنی انتظار طلا دارید، اظهار کرد : در کاغذ اوزان  ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم شانس طلا داریم. دوره قبل در ۶۷ کیلوگرم طلا گرفتیم اما این دوره شانس مدال داریم. در المپیک اتفاقات خاص می‌افتد به این صورت که وقتی از یک وزن انتظار طلا داریم مدال نمی‌گیریم و از وزنی که انتظار نداریم مدال می‌گیریم مانند المپیک ۲۰۱۶ که عبدولی مدال گرفت. قابل پیش‌بینی نیست اما امیدوارم روز خوبی باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی کشتی و رزمی

دیگر خبرها

  • تصمیم کمیته انضباطی برای حضور مختاری در تمرینات تیم ملی کشتی فرنگی
  • کمیته ملی المپیک قهرمانی تیم ملی فوتسال را تبریک گفت
  • شرط اعزام حسن یزدانی به المپیک پاریس اعلام شد
  • نشست خبری سرمربی تیم ملی والیبال ایران؛ فردا
  • بولت، امباپه را به چالش دوی ۱۰۰ متردعوت کرد
  • IOC به ورزشکاران فلسطینی سهمیه المپیک داد
  • استاندار: امیدوارم خوزستان در المپیک صاحب مدال شوند
  • یاری: لیگ کشتی بعد از المپیک شروع می‌شود
  • برنامه ریزی برای دونده های شانس کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • ملاک اصلی جام تختی انتخاب تیم ملی امید است/ شانس کسب ۲ مدال طلا در المپیک