Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از ابرکوه، احمد یوسفیان حدوداً 63 ساله کشاورزی از روستای مریم آباد شهرستان ابرکوه، دو هفته پیش اوایل آذرماه سال جاری، دومین قرآن دست نویس خود را به آستان قدس رضوی اهداء کرد.
یوسفیان با شش کلاس تحصیلات نظام آموزشی قدیم، در خصوص جزئیات این خبر در گفتگو با خبرنگار سرو ابرکوه، اظهار کرد: حدود شش سال پیش رونویسی از قرآن کریم را با کتابت سوره حمد آغاز کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هر شب 5 الی 6 صفحه قرآن می نوشتم
وی گفت: چون هیچ کتابی بهتر از قرآن و کلام خدا وجود ندارد، همین موضوع انگیزه ای برای نوشتن بود. قصدم کتابت کل قرآن نبود ولی کم کم به مرور زمان متوجه شدم بیش از نیمی از قرآن را نوشته ام و عشق و علاقه عجیبی برای ادامه کار در وجودم شعله ور شده است.
کشاورز ابرکوهی بیان کرد: از صبح تا شب را در مزرعه مشغول کشاورزی بودم و شب ها پس از کمی استراحت و رفع خستگی، دست به قلم می شدم. به طور تقریبی هر شب بین 5 الی 6 صفحه از قرآن را رونویسی می کردم و اینقدر برایم جذاب و دلنشین بود که دلم راضی نمی شد، سریع کار نوشتن را تمام کنم.
اولین قرآن دست نویس را به رهبرم هدیه کردم
یوسفیان با تأکید بر اینکه کار نوشتن قرآن، خستگی فعالیت های روزانه را از تنم بیرون می کرد، افزود: پس از گذشت یک سال اولین قرآن را رونویسی کردم و آن را به واسطه حجت الاسلام شیخ محمد حسین فلاح زاده کارشناس برنامه تلویزیونی زلال احکام، به دفتر مقام معظم رهبری اهداء کردم.
کاتب قرآن از روستا مریم آباد عنوان کرد: این دو جلد قرآن مجید را با دو خط معمولی و عثمان طه به ترتیب در تعداد هزار و 33 صفحه و 604 صفحه A4 ، هر کدام را در طول یک سال ابتدا با قلم جوهری و سپس با قلم های شش سر، نوشتم و در حال حاضر کپی آنها نزد خودم است.

هر کلمه قرآن را بیش از 5 بار نگاه می کردم
وی خاطر نشان کرد: باید زیاد دقت می کردم که اعراب گذاری کلمات جابجا نشود که معنای آن تغییر کند و مفهوم کلام خدا معکوس شود. لذا گاهی بیش از 5 بار هر کلمه قرآن را نگاه می کردم. خطاهای نوشتاری و غلط های املایی که بارها پس از نوشتن دو صفحه کامل پشت و رو، بعضاً در آخرین خطوط رخ می داد، ذره ای از اشتیاق مرا کم نکرد و دلسرد نشدم.
کتابت هر قرآن 2 هزار ساعت زمان بُرد
یوسفیان ضمن بیان اینکه قرآن دریایی از انواع نعمت ها است که هر چقدر از آن استفاده کنیم، کم نمی شود، تأکید کرد: اثرات معنوی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی و رفتاری کتابت کلمات، آیات و سوره های قرآن را در زندگی خود و فرزندانم به وضوح حس می کنم و شاهد هستم که خیلی های آن قابل بیان کردن نیست.

وی اذعان کرد: برای رونویسی هر یک از قرآن ها 2 هزار ساعت زمان صرف کردم و در طول این مدت برکاتی از جمله سلامتی جسمی و نشاط روحی، درک بهتر سخنان خطیبان و عالمان، زیارت خانه خدا، عتبات عالیات و مشهدالرضا (ع)، خوش خط نوشتن، درک معنای واقعی وقت طلا است و... نصیبم شد.
رونویسی قرآن راهی برای بیشتر مأنوس شدن با آن است
کاتب ابرکوهی به مسئولان پیشنهاد کرد: جهت بیشتر مأنوس شدن مردم با قرآن، آموزش نوشتن آن را از دوران کودکی در افراد شروع کنند. نظام آموزشی مجموعه ای است که با دانش آموزان از 7 سالگی تا رسیدن به بالاترین درجات علمی، در ارتباط است و می تواند با اجرای برنامه های متنوع این امر را در آنها نهادینه کند.
یوسفیان با بیان روایاتی از فضایل کتابت قرآن تصریح کرد: چرا که نوشتن به تدریج همراه با ترجمه و تفسیر، جهت یادگیری، حفظ، عبرت گرفتن از داستان ها و الگو قرار دادن آن در مراحل مختلف زندگی روزمره و اثرات در زندگی پس از مرگ، موثر خواهد بود.
وی در پایان با بیان اینکه قرآن کتابچه راهنمای زندگی دنیوی و اخروی است که باید به انسان ها آموزش داده شود، گفت: از خدا می خواهم که به همه ما توفیق دهد با عمل به دستورات قرآن، مسیر سعادت را طی کنیم و لحظه ای ما را به خود وامگذارد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۵۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران

ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران با اشاره به طرح ویژه در مصارف خانگی و تجاری گفت: طبق تفاهم نامه با همراه اول و شرکت توزیع برق کشور پویش «با انرژی» از ۱۵ اردیبهشت به راه افتاده است که در این طرح ویژه در صورت صرفه جویی ۱۵ درصدی در ۲۱ هفته جوایز نفیسی از جمله ۱۵۰ خودرو دنا و ۲۰۷، لوازم خانگی و اینترنت به حکم قرعه به مشترکین اهداء خواهد شد.

مصطفی بابایی ۱۶ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران عضو انجمن صنفی خبرنگاران غرب مازندران که در دفتر انجمن واقع در چالوس برگزار شد، با بیان اینکه این شرکت از محمودآباد تا رامسر را پوشش می‌دهد، اظهار کرد: در مجموع دارای ۷۲۰ هزار مشترک شامل ۲۴ شهر و ۹۵۳ روستا هستیم.

وی با بیان اینکه دو میلیارد و ۸۱۴ میلیون کیلووات ساعت فروش انرژی در طول سال ۱۴۰۲ این شرکت بوده است، افزود: در مجموع ۸۴ درصد مشترکان خانگی، ۹ درصد سایر مصارف، چهار درصد عمومی، ۲ درصد کشاورزی و یک درصد صنعتی است.

وی با اشاره به اینکه تابستان ۱۴۰۰ به لحاظ خاموشی‌های برنامه ریزی شده سال سختی به لحاظ خاموشی بود، تصریح کرد: با آمدن دولت سیزدهم و تعامل سه قوه و همکاری مشترکین، تابستان‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بدون اعمال خاموشی سپری شد و برای امسال نیز برنامه داریم تا تابستان بدون خاموشی سپری شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران از روند کاهشی تلفات از سل ۹۵ تاکنون خبر داد و گفت: این روند در یکی دو سال اخیر قابل توجه بوده است به طوری که یک درصد معادل ۳۰ میلیون کیلووات ساعت به ارزش ۱۶.۵ میلیارد تومان صرفه جویی شده است.

بابایی از هوشمندسازی ۳۹ هزار و ۵۰۰ کنتورمشترکین به‌خصوص مشترکین بزرگ و سه فاز خبر داد و افزود: از این مجموع بیش از ۳۲ هزار مربوط به دو سال اخیر بوده است و هوشمند سازی تک فازها در برنامه قرار دارد.

طرح بهارستان گام بزرگ اصلاح و بهینه سازی شبکه‌های برق روستایی

وی طرح بهارستان را در راستای اصلاح، بهینه سازی و توسعه شبکه‌های برق‌های روستایی از مهم‌ترین اقدامات برشمرد و یادآور شد: ‌طی دو سال ۶۲۱ روستا شامل طرح بهارستان شدند که معادل پنج سال عملکرد شرکت توزیع برق غرب مازندران است.

این مسئول با اشاره به آغاز تبدیل سیم به کابل خودنگهدار با هدف کاهش سرقت از سال ۸۸ تاکنون، افزود: طی ۱۲ سال دو هزار و ۲۸ کیلومتر سیم به کابل انجام شد اما در دو سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ هزار و ۸۴۸ کیلومتر با صرف هزینه ۵۶۲ میلیارد تومان انجام شد.

بابایی، بزرگترین چالش بر سر راه شرکت توزیع برق را عدم امکان فروش انشعاب به ساخت و سازهای غیر مجاز عنوان کرد و افزود: این موضوع منجر به انشعابات غیر مجاز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: سالانه بیش از ۱۰ هزار انشعاب فاقد کنتور یا همان غیر مجاز جمع‌آوری می‌شود، همچنین پنج هزار کنتور دستکاری شده نیز کشف می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران با اشاره به الزام ادارات مبنی بر کاهش مصرف ۳۰ درصدی برق، گفت: هر مشترک برقی در سال گذشته در صورت کاهش مصرف تا ۲۰ برابر پاداش گرفت و در مجموع ۳۰۴ هزار مشمول پاداش شدند.

طرح ویژه پویش «با انرژی» همراه با جوایز نفیس از ۱۵ اردیبهشت ماه

بابایی به طرح ویژه در مصارف خانگی و تجاری اشاره کرد و افزود: طبق تفاهم نامه با همراه اول و شرکت توزیع برق کشور پویش «با انرژی» از ۱۵ اردیبهشت به راه افتاده است که در این طرح ویژه در صورت صرفه جویی ۱۵ درصدی در ۲۱ هفته جوایز نفیسی از جمله ۱۵۰ خودرو دنا و ۲۰۷، لوازم خانگی و اینترنت به حکم قرعه اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ناذران از راه دور و نزدیک در تأمین نیازهای حرم مطهر رضوی شریک‌اند
  • امتداد «زیارت» با تدارک ۳۸۰ برنامه / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت ۱۴۰۳
  • امتداد «زیارت» با تدارک 380 برنامه در دهه کرامت / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت 1403
  • پاداش یک‌ و نیم میلیاردی فدراسیون کشتی به ۹ مدال‌آور رقابت‌های جهانی
  • مزارع چند کشاورز در ۳ روستای پاکدشت در پی سیلاب آسیب دید
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • مصحف شریف « قرآن مبارک » چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • صفحه اول روزنامه‌های خراسان رضوی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران