Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@14:17:05 GMT

دومین آسمان خراش بلند جهان در چین +عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۲۶۲۹۱

دومین آسمان خراش بلند جهان در چین +عکس

خبرگزاری میزان- دومین ساختمان بلند شگفت‌انگیز دنیا در چین با تأخیر بازگشایی شد. این ساختمان یکی از مراکز مهم تجاری مالی در چین است. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، برج شانگ‌های چین بلندترین آسمان‌خراش چین که پر از ساختمان‌های اداری است، بی‌سروصدا بازگشایی شد. بیش از ۶۰ شرکت فضای اداری خود را در ۱۲۸ طبقه‌ی برج راه‌اندازی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان این شرکت‌ها نام برخی از شرکت‌های مالی بزرگ در چین مانند Ant Financial که توسط Jack Ma (مؤسس میلیاردر شرکت Alibaba Group Holding Ltd. ’s) تأسیس شده است، به چشم می‌خورد.  

از سمت چپ مرکز مالی شانگهای، برج شانگهای، برج Jinmao
زیرزمین ساختمان محلی برای خوردن خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های بعد از کار است؛ اما نباید انتظار داشت که در این ساختمان ۲ ٫ ۴ میلیارد دلاری که گران‌ترین ساختمان در چین است و افتخار دومین ساختمان بلند در جهان را دارد، سریع‌ترین آسانسور جهان و برخی از پیشرفته‌ترین نرم‌افزار‌های معماری جهان و فن‌آوری را مشاهده کرد.

چنگ لئو، سخنگوی برج، گفت:ما می‌خواهیم مشخصات کمتری ارائه دهیم، ما قصد نداریم جشن بازسازی بزرگی برپا کنیم، حتی اگر همه چیز آماده باشد؛ زیرا ما برای عموم مردم بیش‌ازحد در معرض دید قرار گرفته‌ایم.

در اواسط سال ۲۰۱۵، آسمان‌خراش ۶۳۲ متری قرار بود افتتاح شود؛ اما به دلیل اندازه و پیچیدگی آن، موجب تأخیر در برقراری مقررات ایمنی آتش‌سوزی ساختمان شد؛ زیرا تاکنون ویژگی‌های چنین ساختمانی تعریف نشده است. باوجود سرعت سریع رشد چین و فشار برای ایجاد کردن شانگ‌های به‌عنوان یک مرکز مالی جهانی، این تأخیر وجود داشت.

جیسون بار، استاد اقتصاد دانشگاه Rutgers در نیوجرسی که املاک و مستغلات را بررسی می‌کند، گفت: چین بسیار علاقه‌مند به ارتقا خود در سراسر جهان در آغوش رشد اقتصادی و سرمایه‌داری جهانی است. به‌طور مشخص در این برج نظام اقتصادی و سیاسی چین بسیار قوی و به سبک رژیم سرمایه‌داری غربی است.

مقررات

پیچیدگی برج، با پیچش دوطرفه طراحی شده برای کاهش نفوذ در باد و همچنین آسانسور آتش‌نشانی آن، نشان می‌دهد که مقررات چین در تلاش برای نگه‌داشتن سرعت توسعه فن‌آوری است.

با وجود صنایع فضایی هوایی که به ساخت و ساز سخت‌افزار‌های نظامی و حتی برخی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های جهان می‌پردازند، متأسفانه سیستم نظارتی چین هنوز از مقررات چند دهه پیش پیروی می‌کند.

دان وینی افسر و عامل اصلی، شرکت طراحی معماری برج گفت:در طول پروژه ما مجبور به طراحی چیزی بودیم که کد برای آن وجود نداشت؛ بنابراین باید برای آن کد می‌نوشتیم و این باعث شد ما ۷ سال عقب بیفتیم. کد‌های جدید شامل استفاده از آسانسور برای تخلیه در اثر آتش‌سوزی بود که اولین بار برای یک ساختمان بلند در چین نوشته می‌شد.

منابع دولتی شهرداری شانگهای، یکی از سرمایه‌گذاران عمده برج می‌گوید:برج، آوریل در معرض عموم مردم قرار گرفت؛ اما بازگشایی آن به دلیل رعایت نکات ایمنی آتش‌نشانی تا ژوئن به تعویق افتاد.

Ant Financial در پایان ماه مارس سه‌طبقه و نیم از این ساختمان را اشغال کرد و بزرگ‌ترین مستأجر در میان ۳۴ طبقه اشغال شده بود. شرکت Allianz SE مونیخ در ماه اوت و شرکت بیمه‌گر Lloyd’s لندن در ماه سپتامبر در آنجا باز شد.

Fitch Ratings Ltd گفت: «دفتر آن‌ها در ماه سپتامبر سال گذشته، حدود ۴ ماه پیش از اعلام مشکل ایمنی ساختمان باز شده است.»

مستأجر‌های دیگر شامل شرکت‌های خدمات مالی و شرکت‌های حقوقی‌اند. چنگ گفت: یک هتل لوکس در بالای برج، توسط شرکت تابعه شرکت شانگ‌های جین جیانگ بین‌المللی (گروه)، قرارداد، ولی ممکن است تا سال آینده باز نشود.

این ساختمان که در ارتفاع ۸۲۸ متری از برج خلیفه دبی قرار دارد، ۲.۳۷ میلیون فوت مربع فضای اداری به شانگ‌های اضافه می‌کند و می‌تواند ۳۴ ٬ ۷۶۷ نفر را نگه دارد. مبلغ ۲.۴ میلیارد دلار هزینه صرف ساخت این شرکت شده است و هم اکنون با بزرگ‌ترین مرکز تجاری جهانی در نیویورک به ارزش ۳.۹ میلیارد دلار و ۳ میلیون فوت مربع فضای اداری مقایسه می‌شود.

مقامات محتاط

تغییر نگرش نسبت به توسعه شهری و چندین فاجعه بزرگ در چین موجب شده است مقامات نسبت به پروژه‌های با چگالی بالا توجه زیادی داشته باشند. در سال ۲۰۰۹، مرکز فرهنگی تلویزیون پکن پس از آتش‌بازی در طول تعطیلات سال نو چین آتش گرفت. در سال ۲۰۱۰، یک آپارتمان بلند در شانگ‌های ۵۸ نفر را کشت. یک شب سال نو ۲۰۱۴ میلادی در رودخانه شانگهای، ۳۶ نفر کشته شدند که همه این‌ها موجب بازنگری در شیوه‌های ایمنی شده است.  


طراحی معماری برج شانگ‌های
طوفان‌های بلند مانند برج Grenfell در لندن در سال جاری که باعث کشته شدن ده‌ها تن از مردم شد و آتش ۲۰۱۵ شب سال نو میلادی در مرکز شهر دبی، دشواری در تخلیه ساختمان‌های بلند را برجسته کرده است.

طرحی در برج شانگ‌های به نام فضا‌های آزاد وجود دارد؛ این فضای آزاد شفاف بین دیوار‌های شیشه‌ای و داخلی باعث ایجاد خطر امنیتی شد که به‌طور بالقوه تبدیل به کانال‌هایی برای آتش‌سوزی می‌شد که می‌توانست کل ساختمان را بسوزاند. یک فضای خالی هوا می‌تواند علتی برای از کنترل خارج شدن آتش باشد. معماران در شانگ‌های در سیستم برج قفل هوا قرار داده‌اند.

به گفته Gensler، این ساختمان با ظرفیت کامل، ۲ ساعت و ۱۸ دقیقه طول می‌کشد تا تخلیه شود. اگر آسانسور‌ها عملیاتی شوند، ۱ ساعت و ۴۸ دقیقه طول می‌کشد. میله‌های اضطراری بالابر برای جلوگیری از دود و فشارقوی دوگانه پشتیبانی و استفاده می‌شوند.

کاملاً امن

گینسلر وینی گفت: ما به دنبال این هستیم که بگوییم اینجا کاملاً امن است. هیچ‌کس نمی‌خواهد خطر هر چیزی را که اشتباه می‌کند بر عهده بگیرد.


نما شیشه‌ای برج شانگ‌های
Winey گفت: دیوار بیرونی شیشه‌ای Twist در برج شانگ‌های هرگز در این مقیاس آزمایش نشده و نیاز به نرم‌افزار پیشرفته مدل‌سازی دارد. او گفت که هر یک از بیش از ۲۰،۰۰۰ پانل شیشه‌ای ساخته شده است که باید با استفاده از لیزر دقیق اندازه‌گیری شود و این باعث کاهش سرعت ساخت‌وساز می‌شود.

منبع: مشرق   انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۶۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا

شانا _ گروه فیلم: نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی روز یکشنبه (نهم اردیبهشت‌) با حضور رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، امیر هوشنگ کرمی، سرپرست امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران، سلیمان قاسمیان، مدیرکل آسیا، آفریقا و اقیانوسیه معاونت امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت و علی شاهوردی، مدیر هماهنگی افزایش ظرفیت و تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های فراسرزمینی در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا برگزار شد.

دریافت 28 MB

دیگر خبرها

  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • ظهور خودروهای پرنده در آسمان چین/ ثبت سفارش در سال جاری!
  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • مسابقات بوکس قهرمانی جوانان آسیا/ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • بوکس امید‌ها و جوانان آسیا؛ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • نقص فنی، پرواز مشهد - تهران را از آسمان به مبدا بازگرداند
  • چرا صدای جنبش‌های دانشجویی عربی در حمایت از فلسطین بلند نمی‌شود؟
  • برگزاری دومین نمایشگاه حمل و نقل دانش‌بنیان در اصفهان