Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت خبری سیریا نیوز، هدر ناوئرت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سرنوشت اسد مساله‌ای است که نه آمریکا بلکه خود مردم سوریه در مورد آن تصمیم‌گیری خواهند کرد "اما باید بگویم اسد در آینده سوریه جایی ندارد."

پیشتر خبرگزاری رویترز به نقل از یک مسئول آمریکایی اعلام کرده بود، رکس تیلرسون، وزیر امور خارجه آمریکا قصد دارد در اظهارات آتی خود بر این مساله تاکید کند که بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه جایگاهی در آینده این کشور ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیلرسون پیشتر اعلام کرده بود: آمریکا می‌خواهد سوریه‌ای کامل و یکپارچه تشکیل شود که بشار اسد در حکومت آن نقشی نداشته باشد.

وی افزود: دوره خانواده اسد به پایان خود نزدیک شده و تنها مساله باقی مانده چگونگی تحقق این امر است.

آمریکا بارها خواستار کناره‌گیری اسد از قدرت شده و مدعی است که "اسد مشروعیت خود را از دست داده است."

در مقابل رئیس‌جمهور سوریه با تاکید اینکه سرنوشت رهبری سوریه را مردم این کشور تعیین می‌کنند،‌اینگونه فراخوان‌های آمریکا را بی‌ارزش خواند.

بقای نیروهای ائتلاف در سوریه

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه تاکید کرد: ماموریت ائتلاف ضد داعش در سوریه هنوز پایان نیافته و باقی ماندن این ائتلاف در سوریه هیچ ارتباطی به ماندن نیروهای روسی در این کشور و یا خروج آنها ندارد.

ناوئرت در پاسخ به سوالی درباره اینکه مسکو خروج نیروهایش از سوریه را اعلام کرده گفت: نمی‌توانم درباره اقدامات روسیه چیزی بگویم بنابراین باید شما را در این زمینه به دولت روسیه ارجاع دهم.

وی افزود: روسیه بر این باور است که کارش در سوریه پایان یافته اما ماموریت ما در سوریه هنوز تمام نشده است.

این مقام آمریکایی با طرح این ادعا که روسیه میانجی شفافی درمورد قراردادها نبوده در ادامه گفت: منظور من در اینجا حضور کامل ائتلاف در سوریه است. هنوز گروه‌های کوچکی از داعش در سوریه وجود دارند و این کشور به برقراری ثبات نیازمند است. پیشتر ما از خنثی سازی مین‌ها و برچیده شدن آوارها در سوریه صحبت می‌کردیم.اگر روسیه انتخاب کرده که نیروهایش را از سوریه خارج کند باید تاکید کنم که این انتخاب به آنها مربوط است اما ما با شرکایمان در زمینه گسترش ثبات در سوریه به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهیم.

ناوئرت در واکنش به گزارش اخیر مجله نیویورکر که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را به پذیرش ابقای اسد در قدرت تا برگزاری انتخابات سوریه در سال ۲۰۲۱ متهم کرده بود،‌ گفت: ما چنین چیزهایی را نمی‌پذیریم. باقی ماندن یا رفتن اسد را نه آمریکا بلکه خود مردم سوریه تعیین می‌کنند.

وی تاکید کرد: آمریکا همچنان به نتایج مذاکرات ژنو پایبند بوده و بر این باور است که آینده سوریه نمی‌تواند شامل بشار اسد باشد اما در نهایت تصمیم‌گیری در مورد این مساله به مردم سوریه مربوط است.

وی در ادامه گفت: روسیه اعلام کرد که در زمینه مشارکت هیات دمشق در مذاکرات ژنو کمک خواهد کرد و به بخشی از این مساله عمل کرد اما این هیات مذاکرات را ترک کرد در حالی که هیات مخالفان در مذاکرات ماند.

وی با تقدیر از حضور مخالفان سوری در مذاکرات ژنو این مساله را "بسیار خوب" توصیف کرد و در پایان ابراز امیدواری کرد که روسیه به تلاش‌های خود برای مشارکت دادن هیات دمشق در مذاکرات ژنو ادامه دهد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۶۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ هیبریدی روسیه با اروپا

زی‌سان- ائتلاف نظامی غرب تحت رهبری ایالات متحده نسبت به آنچه «فعالیت هیبریدی» مسکو در جمهوری چک، استونی، آلمان، لتونی، لیتوانی، لهستان و بریتانیا خواند، به شدت ابراز نگرانی کرد.

به گزارش زی‌سان،‌ سازمان پیمان آتلانتیک شمالی، ناتو ضمن طرح این نگرانی در خصوص «فعالیت‌های خصمانه» روسیه در سراسر اروپا هشدار داده است.

این ائتلاف بزرگ نظامی متشکل از ۳۲ کشور عضو روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که از «فعالیت‌های بدخیم و خرابکارانه اخیر» روسیه که آن را تهدیدی برای امنیت غرب می‌داند، «عمیقاً نگران» است.

در این بیانیه از مواردی چون «کارزار فریب، جعل و اطلاعات نادرست، خرابکاری، اعمال خشونت، حملات سایبری و الکترونیکی... و سایر عملیات ترکیبی» به عنوان نمونه‌هایی از فعالیت‌های خرابکارانه روسیه علیه اهدافی در اروپا نام برده شده است.

کشورهای اروپایی نام برده شده در بالا به ادعای ناتو همگی به نوعی تاکنون تحت تاثیر این فعالیت‌ها قرار گرفته‌اند.

این موارد «بخشی از یک کارزار مرتبط با فعالیت‌های خرابکارانه» توصیف شده که به ادعای ناتو، روسیه همچنان در پی تقویت و اجرای آنها در سراسر قلمرو ائتلاف در منطقه یورو-آتلانتیک از طریق نیروهای نیابتی خود است.

ناتو در بیانیه خود ضمن محکوم کردن «رفتار روسیه» اعلام کرد: «ما از متحدانی که از این اقدامات آسیب دیده‌اند حمایت و با آن‌ها اعلام همبستگی می‌کنیم.»

این بیانیه می‌افزاید: «ما به تقویت تاب‌آوری و به کارگیری و ارتقای ابزارهایی که در اختیار داریم برای مقابله و مبارزه با اقدامات ترکیبی و حملات روسیه ادامه خواهیم داد و در پی آنیم که نسبت به تقویت قدرت بازدارندگی و دفاع متحدان در برابر حملات ترکیبی و اقدامات روسیه اطمینان حاصل کنیم.»

حمله نظامی تمام عیار روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲ تحت رهبری ولادیمیر پوتین، به شدید‌ترین تنش‌ها میان روسیه و غرب طی سال‌های اخیر دامن زد؛ این در حالیست که واشنگتن و اکثر پایتخت‌های اروپایی همچنان قاطعانه از کی‌یف در این جنگ حمایت می‌کنند.

این پیامدها منجر به لفاظی‌های آتشین و اشکالی از جنگ ترکیبی شده است که در کنار نیروی نظامی متعارف، فعالیت‌های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی غیرمتعارف را نیز به خدمت گرفته است.

مارگوس ساهکنا، وزیر خارجه استونی ماه سپتامبر در مصاحبه اختصاصی با یورونیوز هشدار داده بود که عبور مهاجران از مرزهای ۳۰۰ کیلومتری روسیه، خود شکلی از یک حمله ترکیبی تدارک دیده شده از سوی مسکو است.

ناتو در بیانیه روز پنجشنبه خود متعهد شده است که کشورهای عضو همچنان به ارائه کمک‌های نظامی و مالی مورد نیاز به اوکراین ادامه داده و هرگز از این رویکرد دست نکشند.

بیانیه ائتلاف نظامی ناتو در بحبوحه افزایش اتهامات و پیگری روند تحقیقات علیه افرادی که گفته‌ می‌شود با مسکو مرتبط هستند، منتشر شده است.

یک فرمانده ارتش آلمان آوریل گذشته در دادگاه دوسلدورف، شهر غربی این کشور، به جاسوسی برای روسیه و افشای اسرار دولتی اعتراف کرد.

در همین حال، گزارش‌هایی نیز اخیرا از اتهام علیه یک مرد بریتانیایی در زمینه همکاری با گروه مزدور روسی واگنر حکایت داشت.

پارلمان اروپا ماه مارس گذشته اعلام کرد که در حال بررسی ادعاهایی در مورد دریافت رشوه از سوی برخی از اعضای پارلمان به منظور تبلیغ به نفع روسیه است.

در پی افشاگری‌های متعدد درباره آنچه پارلمان آن را «تلاش‌های مورد حمایت کرملین برای دخالت و تضعیف فرایندهای دموکراتیک اروپا» خوانده است، قانون‌گذاران اروپایی ماه آوریل قطعنامه‌ای را برای محکومیت قاطعانه چنین تلاش‌هایی صادر کردند.

tags # روسیه ، اروپا سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ناتو زنگ خطر را به صدا درآورد
  • مهلت یک هفته‌ای اسرائیل برای تصمیم‌گیری درباره توافق آتش‌بس
  • وال استریت ژورنال: اسرائیل برای تصمیم‌گیری درباره توافق آتش‌بس یک هفته مهلت داده است
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • جنگ هیبریدی روسیه با اروپا
  • عیادت امیرعبداللهیان از یک دیپلمات سوری
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق