Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:22:19 GMT

نوازنده معلول با دست مصنوعی پیانو می زند

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۲۸۶۰۶

نوازنده معلول با دست مصنوعی پیانو می زند

محققان پروتزی برای یک نوازنده معلول ساخته اند که به او امکان می دهد پیانو بنوازد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، جیسون بارنز یک نوازنده است که در ۲۰۱۲ میلادی بخشی از بازوی خود را از دست داد اما اکنون با کمک گروهی از محققان جورجیا تک می تواند دوباره به فعالیت خود ادامه دهد و حتی پیانو بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۱۴ میلادی گروهی از محققان پروتزی برای او ساختند که بارنز با کمک آنها توانست طبل بنوازد. اکنون محققان پروتز جدیدی ابداع کرده اند که پیشرفته تر است و او می تواند با آن پیانو بنوازد.

این دست مصنوعی دارای حسگرهای الکترومایوگرام است که به طور معمول در انواع پروز به کار می رود. این حسگرها با کمک چند الکترود سیگنال های الکتریکی ماهیچه را دریافت می کنند. اما به گفته سازندگان حسگرها چندان دقیق نیستند. هرچند تمام حرکات ماهیچه را ردیابی می کنند اما سیگنال چنان مخدوش است که نمی توان به وسیله آنها مشخص کرد کدام انگشت فرد باید حرکت کند.

درهمین راستا آنها یک جستجوگر اولتراساوند نیز در ماهیچه بازوی بارنز کار گذاشتند. نمونه ای از این جستجوگر برای مشاهده جنین در رحم مادر استفاده می شود. با کمک این جستجوگر محققان توانستند الگویی برای مرتبط کردن حرکت با یک انگشت خاص ایجاد کنند. سیستم با ارائه این الگوها در الگوریتم یادگیری توانست پیش بینی کند کدام انگشت بارنز باید حرکت کند و حتی باید چه مقدار انرژی برای این کار صرف کرد.

محققان با ترکیب حسگرهای اولتراساوند، الگوریتم یادگیری و بازوی رباتیک به بارنز کمک کردند هر یک از انگشتان خود را به طور جداگانه کنترل کند. به این ترتیب او توانست پیانو بنوازد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۲۸۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمیق ترین حفره آبی جهان در مکزیک کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، مانند سیاهچاله های فضایی در منظومه شمسی، ویژگی های مرموزی نیز روی زمین وجود دارند که گودال های آبی هستند. عمق این حفره های عظیم در اقیانوس های زمین ممکن است به اندازه طول آسمانخراش باشد.

تصور می شود این حفره های مذکور که اواخر عصر یخی به وجود آمده باشند، نقاط اکولوژیکی مهمی هستند که انبوهی از گیاهان و حیوانات در آنها زندگی می کنند. اکنون محققان بزرگترین حفره آبی در جهان را شناسایی کرده اند که در خلیج چتومال واقع در مکزیک قرار دارد.

حفره آبی مذکور به نام «تام جا» (Tamm Ja) در زبان قوم مایا به معنی آب عمیق است و عمق آن به ۴۲۰ متر زیرسطح دریا می رسد. محققان تاکنون هیچ گاه به انتهای این گودال نرسیده اند.

پیش از این محققان تصور می کردند تام جا دومین گودال آبی جهان باشد اما اندازه گیری های جدید حاکی از آن است که عمق آن از گودال رکورد دار پیشین که در چین قرار دارد، بیشتر است.

نمونه برداری و بررسی حفره آبی تام جا در سپتامبر ۲۰۲۱ میلادی انجام شد اما محققان سال قبل از وجود آن خبر دادند. به هر روی آنها عمق این حفره را ۲۷۴.۴ متر تخمین می زدند که معادل ارتفاع برج ویلیامز در هیوستن آمریکا است.

اما در واقع تخمین های پیشین ۴۰۰ فوت کوتاه تر از عمق تایید شده فعلی هستند. محققان طی یک بررسی جدید در چتومال مکزیک توانستند با کمک ابزار پروفایلر CTD (رسانایی، دما و عمق) در دسامبر سال گذشته به تخمین دقیق تری از عمق تام جا دست یابند.

این دستگاه مجموعه ای از کاوشگرهاست که به یک قاب فلزی دایره شکل متصل هستند و به وسیله یک کابل به اعماق آب ارسال می شود.

قبل از آن محققان از روش نگاشت صداگیر پژواک(echo sounder mapping) استفاده کردند که با کمک پالس های امواج صوتی عمق را تخمین می زند.

در دسامبر ۲۰۲۳ میلادی یک ماموریت اکتشافی غواصی انجام شد تا شرایط محیطی در این گودال شناسایی شود. سوابق پروفایلر CTD از ۴۲۰ متر زیر سطح دریا فراتر رفت و هنوز به انتهای گودال نیز نرسیده بود. به این ترتیب تام جا به عنوان عمیق ترین گودال آبی جهان تایید شد.

کد خبر 6094137 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • عمیق ترین حفره آبی جهان در این منطقه کشف شد
  • عکس | کشف عمیق‌ ترین حفره آبی جهان در مکزیک
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • عمیق ترین حفره آبی جهان در مکزیک کشف شد
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار
  • ۸۴ درصد حوادث‌برق خراسان رضوی معلول شتابزدگی است
  • قطعه‌ای مسحور کننده از ویولن‌نوازی استاد نصرالله شیرین آبادی + ویدئو
  • هوش مصنوعی ادوبی ویدیو‌های تار را ۸ برابر واضح‌تر می‌کند