Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@06:41:02 GMT

۵۰درصد محصولات فناورانه تجاری سازی شدند

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۱۸۵۰

۵۰درصد محصولات فناورانه تجاری سازی شدند

وزیر علوم با بیان اینکه از سال ۹۵ تاکنون ۲۴۰۰ محصول فناورانه در پارک و مراکز رشد تولید شده گفت: بیش از ۵۰ درصد این محصولات تجاری سازی شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور غلامی امروز در افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار خاطرنشان کرد: این نمایشگاه یک فرصتی است تا در مدت زمان کوتاهی یک بازنگری نسبت به فعالیت های مراکز علمی و دانشگاهی و فناوری طی یک سال اخیر داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تولید علم و تبدیل آنها به فناوری و محصول امیدواری را در ما روز به روز بیشتر می کند زیرا فناوری از دستاوردهای اصلی کشور است که در اختیار جامعه قرار می گیرد.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: سرمایه فکری و اصلی کشور منابع انسانی است که باید شرایط را برای آنها طوری فراهم کنیم تا مجموعه ذهن خلاق و پویای آنها متبلور شود.

غلامی با تاکید بر اینکه مجموعه های دانشگاهی ظرفیت بالایی در زمینه تحقق ایده به محصول دارند، خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم فرصت های بیشتری برای شکوفایی ایده هایشان فراهم کنیم؛ توجه به پژوهش و کاربردی کردن آنها از راهکارهای مهم ما به شمار می رود تا بتوانیم به آرزوهایمان دست یابیم.

وی با اشاره به دستاوردهای نمایشگاه هفته پژوهش گفت: سیر سابقه این حرکت و توفیقات آن بسیار امیدوارکننده است و این موضوع ما را موظف می کند که تلاش خود را دوچندان کنیم.

وزیر علوم در خصوص قراردادها و میزان فروش دانش فنی که نتیجه نمایشگاه هفته پژوهش سال گذشته بود، خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ حدود ۷۷ میلیارد تومان قرارداد حاصل برگزاری فن بازارها منعقد شد.

غلامی ادامه داد: علاوه بر میزان قراردادهای منعقد شده در زمینه فن بازارها، فروش دانش فنی در پارکها به ۲۰۰ میلیارد تومان رسید.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ میزان ۲ هزار و ۴۰۰ محصول فناورانه در پارک ها و مراکز رشد تولید شدند که بیش از ۵۰ درصد آنها به مرحله تجاری سازی رسیده است.

وزیر علوم با بیان اینکه ۴۷۰ اختراع در مراکز فناوری طی یک ساله اخیر به ثبت رسیده است، گفت: این نشان می دهد که با اعتماد به جوانان و ایجاد شرایط مناسب برای فعالیت هایشان می توانیم شاهد سرعت بیشتری در زمینه تبدیل ایده به فناوری ها و در نهایت محصول باشیم تا به اشتغال این جوانان برسیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۱۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی

وفائی نژاد مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

او با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وفائی نژاد تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و گفت: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و گفت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • همایش تجاری ایران و تاجیکستان
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • همایش دریافت کد شناسه محصولات کشاورزی در مرودشت
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی