Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شستا با اشاره به اینکه ۶۰ هزار نیرو در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی همکاری می کنند، گفت: در دوره قبل، شستا حیاط خلوت سیاسی شده بود که در این مدت برخی را شناسایی کردیم و قرار است عذر افرادی که با سیاسی کاری به شستا وارد شده اند را بخواهیم که برای خروج ۲۰ نفر در حال بحث هستیم و از نیروهای متعهد و ارزشی استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران آنلاین مرتضی لطفی در ادامه با اشاره به اینکه ۱۴۰ شرکت از بنگاه داری خارج می شوند، گفت: ادغام هلدینگ های سرمایه گذاری سازمان تأمین اجتماعی در دستور کار قرار دارد.

وی  در مورد سرمایه اولیه شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی گفت: سرمایه اولیه این شرکت  ۳۹۰۰ میلیارد تومان است که البته تا سقف ۸ هزار میلیارد می توانیم افزایش سرمایه دهیم و در ۹ حوزه، سرمایه ۸۰ هزار میلیارد تومانی دارد که مشغول فعالیت است قصد ما حفظ سرمایه های این سازمان است.

لطفی با اشاره به اینکه در راستای اصلاح ساختار و خروج از بنگاه داری ۹ هلدینگ سرمایه گذاری به ۵ هلدینگ تبدیل خواهند شد، گفت: هلدینگ های نفت و گاز و دارو، بانک و بیمه و فناوری نوین از این پس ادغام خواهند شد و در این خصوص نیز نشست هایی با معاونت فناوری ریاست جمهوری در خصوص فعالیت های دانش بنیان داشته ایم که قصد داریم پردیس دوم را ایجاد کنیم. تفاهم نامه ای نیز در این خصوص منعقد کرده و به دنبال تولید دانش بنیان هستیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی  یادآور شد: ادغام هلدینگ انرژی در نفت و گاز انجام می شود، عمران با صنایع کاشی و سرامیک، صنایع نوین نیز با رایتل ادغام خواهند شد که امیدواریم تا اواسط سال آینده بتوانیم ادغام ۵ هلدینگ را انجام دهیم.

وی به سرمایه گذاری های خارجی اشاره کرد و اظهار داشت: در این خصوص اقدامات خوبی انجام شده به طوری که بعد از برجام تا به امروز ۵۰ تفاهم نامه با کشورهای خارجی منعقد کرده ایم. دو تفاهم نامه در باکو در حوزه دارو و یک تفاهم نامه نیز در عراق در حوزه سیمان در آستانه بهره برداری هستیم.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی افزود: اولین کشتی مسافربری که صنایع ما تولید کرده بود به یکی از شرکت های ترکیه با ارزش ۲۹ میلیون دلار فروخته شد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی از تشکیل کمیته صیانت از اموال و ذخایر بیمه شدگان خبر داد و گفت: وزیر رفاه منشور 9 گانه ای را در ارتباط با این کمیته و صیانت از دارایی های بیمه شدگان ابلاغ کرد که به تصویب هیات مدیره نیز رسیده است و بر همین اساس با نظارت این کمیته خروج از بنگاه داری و اصلاح ساختارها انجام می شود. 

لطفی در مورد ساماندهی نیروی انسانی در شستا نیز گفت: گرایش به سمت استفاده از نیروهای جوان و نیروهای زن متخصص و نیروهای داخلی رویکرد هیات مدیره طی این مدت بوده است به طوری که از زنان باتجربه و نخبه در رده های مدیریتی استفاده می کنیم. 

 

وی با اشاره به اینکه ۶۰ هزار نیرو در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی همکاری می کنند، گفت: در دوره قبل، شستا حیاط خلوت سیاسی شده بود که در این مدت برخی را شناسایی کردیم و قرار است عذر افرادی که با سیاسی کاری به شستا وارد شده اند را بخواهیم که برای خروج ۲۰ نفر در حال بحث هستیم و از نیروهای متعهد و ارزشی استفاده کنیم. 

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی با تاکید بر اینکه در سال های گذشته به منظور رد دیون از دولت برخی از شرکت های کم بازده به ما واگذار شدند، گفت: با تراکم نیروی انسانی، قدیمی بودن تکنولوژی و سودآوری کم این شرکت ها در جهت اصلاح آنها و خروج از بنگاه های کم بازده در حال اقدام هستیم که امیدواریم هرچه سریع تر این اقدام میسر شود. 

لطفی تاکید کرد: برخی از این شرکت هایی که قرار است واگذار شوند کم بازده، کوچک و مضر با منافع محیط زیست بوده که تولیدشان توسط این سازمان متوقف شده است و مابقی شرکت ها نیز متاثر از سیاست های راهبردی تامین اجتماعی است. 

وی با اشاره به اینکه در حوزه نفت، گاز، دارو و صنایع دانش بنیان ۵۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داشته ایم گفت: شرکت پالایش ستاره خلیج فارس در حال حاضر ۶۰ درصد بنزین مورد نیاز کشور را تولید می کند که در آینده نزدیک می توانیم خودکفا شویم. ساخت پالایشگاه های دیگری نیز در دستور کار قرار دارد. 

به گفته وی، در مورد تولید شش قلم داروی سرطانی برای اولین بار در کشور اقدام کرده ایم که به زودی از این شش قلم رونمایی خواهد شد. 

 

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۴۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است

عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها را مشهود دانست و گفت: منابع حاصل از فروش نفت نباید وارد بودجه جاری کشور شود.

عباس آرگون در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه منابع نفت و گاز یکی از مزیت‌های اصلی کشور به‌ شمار می‌آید، بیان کرد: باید بتوانیم از این منابع خدادادی حداکثر بهره را برای رشد و توسعه اقتصادی کشور ببریم.

وی با تأکید بر اینکه منابع حاصل از فروش نفت را نباید وارد بودجه جاری کشور کرد، افزود: این منابع باید صرف توسعه زیرساخت‌ها و رشد و توسعه دیگر صنایع تولیدی کشور شوند که البته این نقش پارسال مشهود بود.

عضو هیئت‌رئیسه اتاق بازرگانی تهران تصریح کرد: درصورتی‌که سرمایه‌گذاران بدانند سرمایه‌گذاری در بخش نفت و گاز سودآوری مطلوبی دارد و اعتمادسازی لازم نیز انجام شود، بی‌شک وارد این بازار می‌شوند و سرمایه‌های سرگردان به این بخش تزریق خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • نقش نفت در رشد اقتصادی و توسعه زیرساخت‌ها مشهود است
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • واشنگتن پیشنهاد اخراج دفتر حماس از قطر را مطرح کرد
  • گنجینه‌ای به نام سرمایه اجتماعی
  • سلیمی نمین: همه حواسشان باشد فریب تندروها را نخورند / هدف تندروها بالاکشیدن خودشان است /نیاز به مجلس عقلانی داریم نه شعاری
  • مسئولیت علم در کلاس امام صادق(ع)
  • کارکنان عقیدتی سیاسی مسئول تقویت هدایت و معنویت هستند
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم