Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای موکب مردمی اربعین شهرستان گرمسار با حضور در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه به یاری زلزله زدگان شتافتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، پس از وقوع زلزله در بخش هایی از استان کرمانشاه که به تخریب بسیاری از واحدهای مسکونی در این استان بویژه در مناطق روستایی آن منجر شد، بسیاری از هموطنان در قالب گروه های مختلف اجتماعی با حضور در این مناطق به یاری زلزله زدگان شتافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از گروه های مردمی که تنها به فاصله چند روز پس از وقوع این حادثه، خود را به مناطق زلزله زده رساند موکب مردمی اربعین شهرستان گرمسار بود که با حضور در دهستان پشت تنگ و روستای بزمیرآباد از توابع شهرستان سرپل ذهاب نسبت به طبخ و توزیع غذا بین زلزله زدگان اقدام کرد.

علیرضا عبداللهی که سرپرستی این گروه را برعهده دارد در این خصوص به خبرنگار مرآت گفت: هنوز مدت زیادی از بازگشت اعضای موکب مردمی شهرستان گرمسار از مراسم اربعین حسینی نگذشته بود که متاسفانه زلزله ای در استان کرمانشاه به وقوع پیوست. پس از آن، اعضای این موکب پیشنهاد دادند برای کمک به زلزله زدگان راهی منطقه شویم و در حد توان خود برخی از نیازهای اولیه زلزله زدگان را مرتفع کنیم.

عبداللهی ادامه داد: با توجه به اینکه در محل استقرار ما اکثر خانه های روستایی بر اثر زلزله تخریب شده بود اعضای این گروه تصمیم گرفتند با پخت غذا و توزیع آن در بین زلزله زدگان بخش کوچکی از نیاز مردم دهستان پشت تنگ شامل روستاهای کفرو سلمان – جنان عزیز- پیرمیکاییل- الیاس احمد- الیاس صالح و حسن سلیمان را تامین کنند. در حال حال حاضر روزانه هزار و 500 پرس غذای گرم با تلاش این عزیزان بین زلزله زدگان توزیع می شود.

گفتنی است پس از وقوع زلزله در استان کرمانشاه، تعداد زیادی از مسئولان موکب های مردمی اربعین سراسر کشور و نیز استان سمنان با حضور در مناطق زلزله زده به امدادرسانی به زلزله زدگان پرداختند.

انتهای پیام/ت

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • قدردانی از ۱۰۶ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان فریدن
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در کاشان