Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه شورای اجتماعی وزارت کشور در جمع خبرنگاران درباره مصوبات این جلسه و برنامه‌های انجام‌شده برای کاهش آسیب‌های اجتماعی گفت: امروز جلسه شورای اجتماعی بعد از پنجمین ملاقات با رهبر معظم انقلاب برگزار شد و مصوباتی در دستور کار قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: بعد از برگزاری پنجمین جلسه با مقام معظم رهبری که همه دستگاه‌ها و سران قوا حضور داشتند ایشان یک ارزیابی با توجه به گزارش ستاد مطرح کردند و بنده نیز بر اساس مسئولیتی که در ستاد دارم گزارش‌ها را خدمت ایشان ارائه کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر کشور افزود: در پنجمین جلسه ملاقات با مقام معظم رهبری چندین دستگاه و بنده گزارش‌هایی را مطرح کردیم و نهایتاً ایشان دستورات و سیاست‌های جدیدی را ارائه فرمودند.

رحمانی فضلی تصریح کرد: جلسه امروز شورای اجتماعی نیز با حضور دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار شد و دستورات جدید مقام معظم رهبری به‌همراه سیاست‌ها و روش‌های ارائه‌شده به دستگاه‌های حاضر ابلاغ شد.

وی توضیح داد: دستور دیگر جلسه امروز شورای اجتماعی به مسئله بیماری ایدز اختصاص داشت؛ ایدز در حال حاضر به‌عنوان یک آسیب اجتماعی مطرح است، چرا که دامنه و شدت تأثیرگذاری آن به‌روی بیماری‌ها و آسیب‌ها مورد توجه است، بنابراین وزارت بهداشت هم گزارشی را امروز ارائه کرد.

رحمانی فضلی با بیان این‌که گزارش وزارت بهداشت در جلسه امروز ارائه شد، گفت: طبق جمع‌بندی انجام‌گرفته مقرر شد که وزارت بهداشت برنامه جامع تقسیم کار ملی را آماده کند و دستگاه‌های معین و همکار نیز مشخص شوند و هدفگذاری به‌صورت کامل انجام گیرد تا به‌تناسب دوره‌های زمانی پیگیری‌های لازم صورت پذیرد.

وزیر کشور با ابراز این‌که «ما هر ۶ ماه یک بار گزارش عملکرد دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی را خدمت رهبر معظم انقلاب ارائه می‌دهیم»، اظهار کرد: این بار و در پنجمین جلسه نیز گزارش‌های در حوزه‌های مختلف از جمله طلاق‌، اعتیاد و ... ارائه شد که خوشبختانه گزارش‌های در حوزه طلاق و اعتیاد قابل قبول بود.

وی افزود: در مورد طلاق روند رو به کاهش شاهدیم، یعنی این مسئله در گذشته رو به افزایش بود که توقف یافت و در حال حاضر شاهد کاهش این آسیب اجتماعی هستیم.

رحمانی فضلی با اشاره به موضوع اعتیاد توضیح داد: در بحث اعتیاد نیز درمان روند خوبی را دارد حتی در تهران در حال حاضر 8 هزار و 500 معتاد متجاهر را درمان می‌کنیم.

وزیر کشور ادامه داد: در حوزه مقابله با اعتیاد نیز کارهای قابل قبولی صورت گرفته و طی سال گذشته کشفیات ما 13 درصد افزایش داشته است.

وی راجع به موضوع حاشیه‌نشینی در شهرها نیز گفت: در بحث حاشیه‌نشینی هم اقدامات خوبی در حوزه‌های محتوایی، اجتماعی و کالبدی صورت گرفته است. البته این موضوع راضی‌کننده نیست و رهبر معظم انقلاب هم بر آن تأکید داشته‌اند.

رحمانی فضلی درباره تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر موضوع رفع حاشیه‌نشینی، گفت: رهبر معظم انقلاب تأکید داشتند که باید به حاشیه‌نشینی با اولویت بیشتری پرداخته شود و حتی وزارت کشور را خطاب کردند که با اولویت موضوع حاشیه‌نشینی را پیگیری کنند.

وزیر کشور تصریح کرد: مقام معظم رهبری همچنین در استفاده از ظرفیت‌های مردمی و سمن‌ها (سازمان‌های مردم‌نهاد) در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی تأکید داشتند؛ ضمن این‌که در مورد سمن‌ها باید کمک‌ها و حمایت‌های مالی صورت گیرد.

وی اضافه کرد: در حوزه پیشگیری نیز رهبر معظم انقلاب سیاستگذاری‌ را مطرح کردند که 50 درصد منابع باید به صرف امور پیشگیری صورت گیرد و این موضوع عمق نگاه ایشان را به کنترل آسیب‌های اجتماعی نشان می‌دهد.

رحمانی فضلی درباره این پرسش که امسال در لایحه بودجه چقدر به مقوله آسیب‌های اجتماعی پرداخته شده است، گفت: دولت ردیف مستقلی برای آسیب‌های اجتماعی در نظر گرفته که رقم آن حدود 300 میلیارد تومان است و این می‌تواند گام مؤثری نسبت به سال قبل باشد. البته این رقم جدای از بودجه عمرانی 200 میلیاردی بحث حاشیه‌نشینی است.

وزیر کشور تصریح کرد: البته اختصاص این مبالغ کافی نیست، اما دستگاه‌ها هم باید از منابع داخلی خود استفاده کنند و کارهای بیشتری با اولویت‌ها برای این مسائل انجام پذیرد.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۷۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رییس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکریم معلم در همه طول سال انجام شود
  • طرح آمایش سرزمین ورزش کشور را از روزمرگی دور می‌کند
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • رئیسی: متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی معرفی شوند
  • تاکید رئیسی بر استفاده از مساجد در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا