Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@11:45:15 GMT

۲ درصد مقالات علمی کشور متعلق به استان همدان است

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۳۸۰۷۳

۲ درصد مقالات علمی کشور متعلق به استان همدان است

رئیس بنیاد نخبگان استان همدان با بیان اینکه استان همدان در استناد مقالات روند صعودی خوبی داشته است، گفت:۲.۳ درصد مقالات علمی کشور سهم استان همدان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ‌از همدان٬ غلامحسین مجذوبی بعدازظهر امروز در آیین گرامیداشت هفته پژوهش٬ اظهار داشت: 73.9 درصد نخبگان همدانی شاغل، 23.5 درصد جزو اساتید دانشگاه هستند و 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصد از آن ها بیکارند.

وی با بیان اینکه‌70 درصد از نخبگان همدانی مهاجرت کرده‌اند٬ تصریح کرد: تنها 17 درصد از آن‌ها در استان باقی ماندند و درصدی از آن‌ها هم‌ نامعلوم‌هستند.

رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان اینکه متاسفانه هیچ ارزیابی و نظارتی بر اجرای همایش‌ها در حوزه تحقیق و پژوهش وجود ندارد، ابراز کرد : نه تنها از ظرفیت کارگروه پژوهش و فناوری استفاده نمی‌شود بلکه مدیرانی هم‌ که با پژوهش ارتباط دارند در این کارگروه‌ها شرکت نمی‌کنند که لازم است بازنگری‌های لازم برای برگزاری این کارگروه های پژوهشی انجام‌شود.

مجذوبی گفت: بر اساس سند چشم‌ انداز 1404 باید 50 درصد از تولید ناخالص ملی از محصولات دانش‌بنیان باشد، بنابراین برای تولید محصولات دانش‌بنیان باید نخبگان را حمایت کنیم.

وی‌با بیان اینکه ایران پس از آمریکا دومین کشور دارای پایگاه‌ استنادی است٬ تصریح‌کرد: این پایگاه مقالات را پایش و‌ علم‌ سنجی می‌کند.

رئیس‌بنیاد نخبگان‌استان در خصوص‌ استناد به پژوهش‌ها اظهار داشت: بیشترین استنادها مربوط‌ به کشورهای چین، آمریکا و کانادا است و در ایران استناد به پژوهش‌ها در درجه متوسط قرار دارد.

مجذوبی با بیان اینکه در استان همدان استناد به مقالات رشته‌های مهندسی از وضعیت مطلوبی‌‌ برخوردار است٬ تصریح کرد: متاسفانه در رشته علوم فضایی کمترین استناد مقاله را داشته است.

وی با بیان اینکه استان همدان در استناد مقالات روند صعودی خوبی داشته است، افزود: 2.3 درصد مقالات کشور سهم استان همدان است.

رئیس بنیاد نخبگان استان با اشاره به اینکه تعداد مقالات پر استناد در ایران یک‌هزار و ‌288 مورد و‌ در همدان 30 مورد است٬ گفت: در پارک علم و فناوری 52 شرکت دانش‌بنیان وجود دارد که در سال 95، 174 میلیارد تومان درآمدزایی حاصل از فروش محصولات داشته ‌است.

مجذوبی افزود: باید پژوهش‌ها به سمت‌ و سوی تولید ثروت و اشتغال بروند تا بتوانیم‌ در پیشرفت استان و‌ کشورمان موثر باشیم.

وی به دانشگاه‌‌های نسل اول ‌و آموزش محور اشاره کرد و‌ گفت: درحال حاضر در کشور دو‌هزار و ‌800 دانشگاه داریم و‌لی باید به‌سمت پژوهشی کردن دانشگاه‌ها پیش برویم.

رئیس بنیاد نخبگان استان با بیان اینکه‌ متاسفانه اساتید در‌ امر تحقیق و ارائه مقالات ضعیف عمل می‌کنند٬ ابراز کرد: 50 درصد از مقالات دانشگاه بوعلی سینا توسط تنها پنج درصد اساتید این دانشگاه تولید می‌شود که باید راه حلی برای آن پیداکنیم.

انتهای پیام/

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۸۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم

رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه آماده هستیم فناوری‌ها را به سایر کشورها منتقل کنیم، گفت: این امر نیازمند لوازمی است و یکی از قدم‌های آن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای است. - اخبار بین الملل -

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعتی در اصفهان در خصوص اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: اگر چه فشار نظام سلطه در جهت اینکه اجازه ندهد هدف صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران محقق نشود، است. اما با همه این محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی استقبال از این اجلاس علمی خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه شده است.

اسلامی با بیان اینکه این مقالات به صورت شفاهی و ویدئو کنفرانسی ارائه شده است، گفت:‌ هدف ما این است که با این مقالات و دستاوردها تراز علم و فناوری ایران را به دنیا نشان دهیم و برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم این فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم تا حصار‌ها شکسته و یک نظام علمی متفاوتی ایجاد شود و این امر نیازمند لوازمی است و یکی از قدم‌های آن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای بود و امیدوارم اهداف تعیین شده محقق شود.

مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و ... عصر امروز (دوشنبه، 17 اردیبهشت‌ماه) در اصفهان برگزار می‌شود.

آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ایبرگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای در اصفهانشاهد برگزاری یک رویداد هسته‌ای در سطح بین‌المللی هستیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • همایش ملّی زبان‌ها و گویش‌های ایران فراخوان داد
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • اسلامی: با صدور دانش هسته‌ای حصارها را می‌شکنیم
  • آماده انتقال دانش هسته ای به سایر کشورها هستیم
  • اسلامی: آماده‌ایم فناوری‌ها را به سایر کشور‌ها منتقل کنیم
  • نمایشگاه کتاب تهران متعلق به جریان فرهنگ و ادب کشور است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم