Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی عظیمی از مدیران جهادگر سابق جهاد سازندگی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، در حاشیه همایش مدیریت و فرهنگ جهانی گفت: تعدادی از موکب‌داران که  در ایام اربعین در عراق به زائران امام حسین (ع) خدمت‌رسانی کردند با وقوع زلزله در کرمانشاه موکب‌های خود را به مناطق زلزله زده برده و به مردم خدمت کردند و آنها گفتند حدود 300 میلیارد تومان از کمک‌ها  و امکانات مردمی که برای زلزله‌زدگان جمع‌آوری شده بود به دلیل عدم مدیریت جهادی و متمرکز و نبود یک سازمان جهادی تقریبا از بین رفت و به هدف نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عظیمی افزود: اگر یک سازمان متمرکز و جهادی برای کمک‌های مردم باشد هم اکنون هم می‌توان چندین برابر 300 میلیارد تومان کمک جمع‌آوری کرد و به مردم زلزله‌زده خدمت‌رسانی کرد. 

وی با اشاره به تجربه اداره جنگ تحمیلی گفت: در آن زمان سازمان جهاد سازندگی هم نیروهای مردمی و هم کمک‌ها را سازماندهی می‌کرد و کمک‌های مردمی به دست رزمندگان اسلام می‌رسید. مگر زلزله به اندازه جنگ است که الان نمی‌توانند کمک‌های مردمی را به زلزله‌زدگان برسانند و این نشان می‌دهند مدیریت و فرهنگ جهادی ضعیف شده است. 

عضو هیات علمی همایش مدیریت و فرهنگ جهادی، گفت: باید سازمان جهادی وجود داشته باشد و مردم آن را بشناسند، اجرای اقتصاد مقاومتی بدون مدیریت جهادی نمی‌شود و اگر اقتصاد مقاومتی نباشد یعنی در اقتصاد وابسته هستیم و اگر استقلال نباشد انقلاب معنا ندارد. 

عظیمی با بیان اینکه یکی از شعارهای اصلی انقلاب استقلال بود، گفت: سه جنبه استقلال سیاسی، فرهنگی و اقتصادی مدنظر است که اگر اقتصاد نباشد در بخش سیاسی وابسته و در بخش فرهنگی از فرهنگ اسلام دور می‌شویم و اگر استقلال نباشد از انقلاب چه چیز باقی می‌ماند؟ خون‌های جوانان به پای چه اهداف و آرمانی ریخته شده است؟اگر قرار بود ما نوکر و محتاج و فقیر باشیم پس عزت کجا رفته است؟

وی با بیان اینکه امام حسین (ع) برای عزت اسلام شهید شد، گفت: شعار امام حسین (ع) هیهات من الذله یعنی استقلال است و اگر وابستگی داشته باشیم یعنی ذلت را پذیرفته‌ایم. بنابراین مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی اگر نباشد در نسل‌های بعدی بدبخت می‌شویم. 

عظیمی افزود: همایش مدیریت و فرهنگ جهادی برای نسل‌های بعدی است و باید کسانی که در این همایش شرکت می‌کنند حداقل این را بدانند که مدیریت کنونی جهاد کشاورزی به صورت جهادی نیست. 

عضو هیات علمی همایش مدیریت و فرهنگ جهادی در پاسخ به این پرسش که مگر طبق فرمایش مقام معظم رهبری نباید در مباحث اقتصاد مقاومتی به همایش و بنرهای تبلیغاتی فقط اکتفا نکرد،‌گفت: این همایش‌ها اثر می‌گذارد، حداقل این است که مدیران بدانند وضعیت فعلی، مدیریت جهادی مطلوب نیست. 

وی تاکید کرد: در یک سازمان جهادی بین حقوق کارمندان و مدیران اختلاف 10 برابر و یا 20 برابر وجود نداشت بنده که مسئول ستاد کربلا در مهندسی جنگ بودم حقوقم کمتر از یک تکنسین جوشکار بود و اگر تفاوتی وجود داشت بسیار اندک و حداکثر حقوق 100 تومان بود اما الان تفاوت حقوق بالا و پایین به اندازه‌ای شده که آدم‌هایی هستند که می‌خواهند به هر طریق به مقام‌های بالا چنگ بیندازند و هدف آنها خدمت نیست. بلکه دنبال حقوق بالاتر و چند برابر هستند. 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۰۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زراعت چوب نمونه اقتصاد مقاومتی است
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • ارسال کمکهای مردمی از شاهین شهر و میمه به سیل زدگان جنوب شرق
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته