Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد از اجرای هفت طرح بزرگ اقتصادی از سوی بنیاد برکت در مناطق محروم استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مجید محنایی عصر امروز در نشست مسئولان استان کهگیلویه و بویراحمد با قائم مقام بنیاد برکت در رابطه با تفاهم‌نامه‌ای که این بنیاد سال گذشته در راستای محرومیت‌زدایی از استان کهگیلویه و بویراحمد منعقد کرد، اظهار داشت: براساس این تفاهم‌نامه مقرر شد هفت طرح بزرگ اقتصادی از سوی بنیاد برکت در مناطق محروم استان اجرایی شود که متأسفانه تاکنون هیچکدام از این طرح‌ها عملیاتی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مقرر شد بنیاد برکت حدود 180 میلیارد تومان در استان سرمایه‌گذاری کند، افزود:  طرح مشارکت و سرمایه‌گذاری صنایع دستی در بخش دیشموک با هدف پوشش 40 روستا با ظرفیت اشتغال برای 270 نفر با اعتبار 10 میلیارد تومان یکی از جمله این طرح‌ها است.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد مشارکت و سرمایه‌گذاری در احداث مجتمع 400 تنی پرورش ماهی و زنجیره کامل بسته‌بندی، سردخانه و فروش با اعتبار بالغ بر 10 میلیارد تومان از دیگر طرح‌های بنیاد برکت در استان عنوان کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم خواستار یک فرصت 20 روزه برای بررسی ظرفیت‌های استان برای اجرای طرح‌های بنیاد برکت شد و اظهار داشت: براساس مفاد قرارداد انتظار می‌رود اجرای طرح‌های توانمندسازی در مناطق محروم استان با جدیت پیگیری و محقق شود.

 علی‌محمد احمدی افزود: کمک‌های فنی و اعتباری به استان تخصیص داده شده که در صورت مشارکت بنیاد برکت و بسیج دستگاه‌های اجرایی استان و بخش خصوصی می‌توان زمینه ایجاد اشتغال را در استان فراهم کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: برنامه مشترک بنیاد برکت و استان باید دارای پیوست و جدول زمانی باشد تا بتوان در فرصت تعیین شده این برنامه را اجرا کند.

انتهای پیام/

R41452/P1377/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۰۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ محمد مهدی اقبال‌پور بعدازظهر چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران شمار پروژه‌های محرومیت‌زدایی را که توسط بسیج سازندگی سپاه کربلا اجرا شد، هزار و۶۶۶ پروژه اعلام کرد و ارزش آن را ۶۷۵ میلیارد تومان بیان کرد.

وی افزود: از این تعداد ۳۷ پروژه به طول ۵۵ کیلومتر مربوط به راه روستایی، ۸۵ پروژه به طول ۱۳۰ کیلومتر آبرسانی، ۲۱ پروژه به میزان هفت هزار و ۴۰۰ متر مکعب احداث مخزن، هشت پروژه ایستگاه پمپاژ آبرسانی، ۱۰ پروژه برق رسانی در حوزه آبرسانی بوده است.

وی گفت: همچنین ۳۱ پروژه مدیریت بحران شامل احداث دیواره حفاظتی رودخانه‌ها، هشت پروژه لایروبی و ساماندهی رودخانه‌ها و ۵ پروژه فیبر نوری مخابرات نیز توسط بسیج سازندگی اجرا شده است.

سرهنگ اقبال پور از اجرای ۱۰ پروژه مخابراتی و سایت مخابرات و ۴۵ پروژه جاده بین مزارع به طول ۱۰۰ کیلومتر خبر داد و گفت: ۹۵ خانه محروم و ۳۲۰ گلزار شهدا نیز اجرا شده است.

مسئول بسیج سازندگی استان مازندران با بیان اینکه ۴ پروژه مزرعه اقتصاد مقاومتی با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان اجرا شده است، گفت: چهار پل روستایی نیز احداث شده است.

وی از غرس ۲۰۰ هزار اصل نهال در سواحل مناطق شهری و روستایی خبر داد و اعتبار اجرای این طرح را ۱۰ میلیارد تومان بیان کرد.

سرهنگ اقباپور با اشاره به افتتاح ۹۰۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی و مشاغل خرد ارزش ریالی این پروژه را ۱۴۰ میلیارد تومان بیان کرد و گفت ۴۰ صندوق قرض الحسنه به ارزش یک میلیارد تومان در استان فعال شده است.

وی بر پایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی و دستاوردهای بسیج سازندگی به تعداد ۲۲ مورد را ز دیگر برنامه‌ها بیان کرد و درباره خدمات اجتماعی و کمک مومنانه نیز گفت: ۸۰ هزار و ۱۰۰ فقره کمک مومنانه شامل البسه، پوشاک، لوازم التحریر، تبلت، بسته معیشتی، کارت هدیه و غیره به ارزش ۴۱ میلیارد تومان توزیع شده است.

سرهنگ اقبالپور ارزش ریالی پروژه‌های محرومیت زدایی و اشتغال زدایی را ۶۷۵ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت ۷۰۰ گروه جهادی نیز برای ارائه خدمات محرومیت زدایی به استان اعزام شده است.

کد خبر 6100590

دیگر خبرها

  • اعتبارات بنیاد شهید در حوزه درمان به ۱۸ هزار میلیارد تومان رسید
  • ۴۰۰ میلیارد تومان برای ساماندهی پایانه برکت مهران هزینه شد
  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • تصمیم‌گیری برای تغییر مدیران بر عهده دولت است
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • برای تحقق رشد اقتصادی نیازمند اجرای برنامه‌های تحول آفرین هستیم
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان