Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج - ایرنا- استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه دلایل عملیاتی نشدن تفاهم‌نامه بیش از 2 هزار و 700 میلیارد ریالی بنیاد برکت در حوزه اقتصادی در این استان ظرف 2 هفته بررسی و تبیین شود، گفت: البته کم‌کاری در این راستا پس از گذشت 10 ماه قابل توجیه و پذیرش نیست.

پنجم اسفند سال 1395 تفاهم‌نامه‌ای بین مجموعه استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حوزه‌های عمرانی و اقتصادی به امضا رسید که با گذشت حدود 10 ماه بندهای مربوط به بخش اقتصادی آن هنوز عملیاتی و اجرایی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایرنا، علی‌محمد احمدی روز چهارشنبه در دیدار مسئولان بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در یاسوج اظهار داشت: میزان تفاهم‌نامه امضا شده بین استانداری کهگیلویه و بویراحمد و این بنیاد افزون بر سه هزار و 200 میلیارد ریال است.
احمدی گفت: بر اساس این تفاهم‌نامه ساخت 17 مدرسه در قالب 80 کلاس درس با اعتباری افزون بر 125 میلیارد ریال، مشارکت در احداث هفت مرکز و پایگاه بهداشتی و درمانی در مناطق محروم و بهسازی و آسفالت 50 کیلومتر راه روستایی با اعتبار حدود 230 میلیارد ریال از جمله تعهدات بنیاد برکت در این تفاهم‌نامه در حوزه عمرانی است.
وی عنوان کرد: طرح آبرسانی به روستاهای دارای مشکل کم آبی با اعتباری افزون بر 190 میلیارد ریال، ساخت 2 دهنه پل در مسیر جاده‌های روستایی با سرمایه گذاری حدود 40 میلیارد ریال و ساخت 2 باب کتابخانه به میزان 800 مترمربع و اعتبار پیش‌بینی‌شده 12 میلیارد ریال از دیگر تعهدات ایجاد شده بنیاد برکت در این تفاهم‌نامه است.
احمدی ادامه داد: بر اساس این تفاهم‌نامه همچنین قرار بود که 16 طرح با سرمایه‌گذاری یک هزار و 330 میلیارد ریال و میزان اشتغالزایی 776 نفر در شهرستان‌های باشت و گچساران، 32 طرح با 940 میلیارد ریال و اشتغالزایی 549 نفر در شهرستان‌های بویراحمد و دنا و 26 طرح با اعتباری حدود یک هزار و 660 میلیارد ریال و اشتغالزایی یک هزار و 305 نفر نیز در حوزه شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، لنده و چرام اجرایی شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پس از گذشت حدود 10 ماه از این تفاهم‌نامه هنوز هیچ طرحی در حوزه اقتصادی که عمده سرمایه‌گذاری و مشارکت بنیاد برکت نیز در این بخش است اجرایی و عملیاتی نشده است.
مجید محنایی معاون اقتصادی و منابع انسانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بخش عمده‌ای از این طرح‌های اقتصادی مربوط به دستگاه‌های اجرایی شامل جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و سازمان صنعت، معدن و تجارت بوده که حتی برخی از مدیران از مفاد و محتوای تفاهم‌نامه اطلاع ندارند.
وی افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه عمده طرح‌های اقتصادی و مشارکتی بنیاد برکت قرار بود در مناطق محرومی همچون لوداب بویراحمد، دیشموک و قلعه رئیسی در کهگیلویه انجام شود.
محنایی یادآور شد: توانمندسازی 40 روستا در بخش دیشموک شهرستان کهگیلویه با ایجاد طرح‌های صنایع‌دستی در قالب جمعیتی افزون بر هفت هزار نفر و اشتغالزایی 270 نفر یکی از این طرح‌های مهم بود.
وی گفت: البته مسئول هماهنگی و نماینده تام‌الاختیار استانداری کهگیلویه و بویراحمد به‌عنوان یک‌طرف قرارداد با معاونت عمرانی استاندار بود.
قائم مقام بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز گفت: این تفاهم‌نامه 2 جانبه در 2 حوزه عمرانی و اقتصادی بود که میزان سرمایه گذاری کلی آن حدود سه هزار و 200 میلیارد ریال است.
سعید جعفری افزود: در حوزه عمرانی اقدام‌های اولیه و کار مطالعاتی و اجرایی آغاز شده و بخشی از سهم بنیاد برکت ظرف یک ماه آینده به میزان پیشرفت فیزیکی طرح‌ها پرداخت خواهد شد.
وی تصریح کرد: حدود 700 میلیارد ریال از مجموع سرمایه گذاری در این تفاهم‌نامه مربوط به حوزه عمرانی و مابقی نیز در بخش اقتصادی بوده است.
جعفری با اشاره به برخی طرح‌های اقتصادی و مشارکتی بنیاد برکت در سطح کشور گفت: هم‌اینک این بنیاد در برخی طرح‌ها در قالب بنگاه محور و اجتماع محور به‌ویژه در سطح روستاها و مناطق محروم مشارکت کرده است.
وی استان کهگیلویه و بویراحمد را یکی از مناطق مورد هدف و مستعد در طرح‌های با رویکرد اجتماع‌محور دانست و گفت: بنیاد برکت آماده مشارکت و سرمایه‌گذاری درزمینهٔ طرح‌های اقتصادی به‌ویژه در بنگاه‌های خرد و زودبازده در روستاها و مناطق محروم است.
وی امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین معاونت روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، بانک پارسیان و بنیاد برکت را یادآور شد و گفت: مبلغ 310 میلیارد ریال تسهیلات با سود هشت درصد به روستاییان پرداخت خواهد شد.
جعفری افزود: سهم کهگیلویه و بویراحمد در این راستا مبلغ 100 میلیارد ریال است.
خبرنگار: حمید جهان** انتشار دهنده: سید ولی موسوی
3016/6110

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۹۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اولین و رایج‌ترین علت تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی، مسدود بودن پمپ تخلیه است. در برخی از اوقات این امکان وجود دارد که اشیاء از فیلتر لباسشویی رد شده و به پمپ تخلیه رسیده باشند. با تجمع این اشیا و گرفتگی پمپ، خروج آب به‌درستی صورت نخواهد گرفت. در این صورت با تمیز کردن پمپ و گرفتن آشغال‌هایی که باعث انسداد آن شده است، مشکل به‌راحتی رفع خواهد شد. به‌طورکل، متخصص‌های تعمیر ماشین لباسشویی درمشهد، نظافت پمپ تخلیه را یکی از راه‌های افزایش طول عمر دستگاه می‌دانند.

علت نشتی آب ماشین لباسشویی چیست؟

نشتی آب از زیر ماشین لباسشویی می‌تواند بسیار خطرناک باشد. علاوه بر آسیب به بدنه ماشین لباسشویی، خطر برق گرفتگی را نیز به همراه دارد.

علت نشت آب از ماشین لباسشویی می‌تواند به پارگی شیلنگ، مشکل در پمپ لباسشویی یا سایر بخش‌ها باشد. اما بهتر است علت آن دقیق‌تر بررسی شود.

لوله‌های تصفیه آب: اگر لوله‌های تصفیه آب یا فیلترهای ماشین لباسشویی شما کثیف یا مسدود شده باشند، ممکن است آب چکه کند.

جهت تعمیر لباسشویی ال جی در مشهد با شماره‌ی ۰۵۱۹۱۰۱۱۲۹۷ تماس حاصل فرمایید.

پمپ آب: اگر پمپ آب ماشین لباسشویی شما دچار خرابی یا نقص شده باشد، ممکن است آب به صورت نامنظم و با چکه‌ها به داخل ماشین وارد شود. یکی از مراحل تعمیر لباسشویی درمشهد برای رفع مشکل تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی، تعویض پمپ است. برای این‌کار ابتدا برق دستگاه را قطع کنید؛ زیرا در تعویض پمپ تخلیه لباسشویی با سیم‌های برق ارتباط خواهید داشت.

دستگاه تنظیم فشار: در بعضی از ماشین‌های لباسشویی، دستگاه تنظیم فشار به درستی کار نمی‌کند که باعث نشتی آب می‌شود.

تنظیمات دور موتور: اگر تنظیمات دور موتور ماشین لباسشویی شما نادرست باشد، ممکن است آب با سرعت بالا به داخل ماشین وارد شود و چکه کند.

برای رفع این مشکلات، می‌توانید ابتدا لوله‌های تصفیه آب و فیلترهای ماشین لباسشویی را بررسی و تمیز کنید، سپس پمپ آب را بررسی کرده و در صورت نیاز تعمیر لباسشویی در مشهد یا تعویض کنید. همچنین مطمئن شوید که دستگاه تنظیم فشار و تنظیمات دور موتور به درستی تنظیم شده باشند. در صورت عدم توانایی در رفع مشکل، بهتر است با یک تعمیرکار حرفه‌ای تماس بگیرید. تلفن تماس: ۰۵۱۹۱۰۱۱۲۹۷

اگر با انجام مراحل ذکر شده مشکل نشتی کردن آب هنوز حل نشده است، می‌توانید این مراحل را دنبال کنید:

بررسی کیفیت آب: ممکن است مشکل آب چکه کردن به دلیل کیفیت آب منطقه شما باشد. در صورتی که آب منطقه شما دارای غلظت بالای مواد جامد یا مواد آلی است، ممکن است به دلیل رسوبات آب، آب چکه کند. در این صورت، می‌توانید از فیلترهای آب خانگی یا سیستم‌های تصفیه آب استفاده کنید.

تنظیمات دستگاه: بررسی کنید که تمام تنظیمات دستگاه لباسشویی به درستی انجام شده باشد. ممکن است تغییرات در تنظیمات دستگاه باعث چکه کردن آب شود.

تماس با تعمیرکار: اگر همه گام‌های فوق را انجام دادید و مشکل هنوز حل نشده است، بهتر است با یک تعمیرکار حرفه‌ای تماس بگیرید تا علت دقیق مشکل را تشخیص دهد و آن را رفع کند. تلفن تماس: ۰۵۱۹۱۰۱۱۲۹۷

نشتی آب از ماشین لباسشویی را جدی بگیرید

نشتی آب از ماشین لباسشویی، ممکن است در طول مدت زمان استفاده طولانی یا نحوه کار نادرست با لباسشویی و یا بسیاری موارد دیگر اتفاق بیفتد. تاثیر مستقیم این ایراد در قطعات ماشین لباسشویی آبریزی ماشین لباسشویی را به یکی از موارد پرتکرار در عیب یابی و تعمیر لباسشویی در مشهد و سایر برندها تبدیل کرده است.

در واقع نشتی آب لباسشویی یکی از موارد خرابی این وسیله می‌باشد که به دلیل قرار گرفتن آب در کنار برق می‌تواند برای کسی که با ماشین لباسشویی در تماس است خطرساز شود. رفع نشتی آب در دیگر لوازم برقی مانند یخچال و سایر موارد بسیار پر اهمیت است. لذا صرفه نظر از اینکه آبریزی از ماشین لباسشویی کم است یا زیاد سریعاً نسبت به تعمیر لباسشویی در مشهد آن باید اقدام فرمایید.

با انجام این مراحل، احتمالاً مشکل آب چکه کردن در ماشین لباسشویی شما حل خواهد شد. در صورتی که مشکل آب چکه کردن هنوز حل نشده است، می‌توانید این مراحل را انجام دهید:

بازبینی لوله‌ها: بررسی کنید که لوله‌های ورودی آب به دستگاه لباسشویی خراب یا بند نشده باشند

لوله‌های بند نشده ممکن است باعث ورود هوا به دستگاه شده و باعث چکه کردن آب شوند

تمیز کردن دستگاه: بعضی از رسوبات و ذرات کوچک ممکن است در داخل دستگاه لباسشویی جمع شده باشند و باعث چکه کردن آب شوند. قبل از شروع هر دوره شستشو، می‌توانید دستگاه را با آب گرم و سفید کننده تمیز کنید

جهت تعمیر لباسشویی سامسونگ در مشهد با شماره‌ی ۰۵۱۹۱۰۱۱۲۹۷ تماس حاصل فرمایید.

تعویض فیلتر: در صورت وجود فیلتر در دستگاه لباسشویی، بررسی کنید که آیا فیلتر نیاز به تعویض دارد یا خیر. فیلترهای کثیف ممکن است باعث چکه کردن آب شوند.

تعمیر یا تعویض قطعات: در صورتی که مشکل هنوز حل نشده است، بهتر است با تعمیرکار متخصص تماس بگیرید تا قطعات دستگاه را بررسی کرده و در صورت نیاز تعمیر لباسشویی در مشهد یا تعویض کند.

تلفن تماس: ۰۵۱۹۱۰۱۱۲۹۷

دلیل آب دادن ماشین لباسشویی و عیب یابی دقیق آن

نشتی، پارگی یا گرفتگی در شیلنگ‌های لباسشویی می‌تواند دلیل نشت آب از ماشین لباسشویی باشد.

بررسی پمپ تخلیه و شلنگ تخلیه لباسشویی، برای علت آب دادن ماشین لباسشویی ضروری است.

بررسی دریچه ورودی آب برای مشکلات آبریزی

اگر مشکلی در لاستیک دور درب به وجود بیاید می‌تواند دلیل نشت آب از زیر لباسشویی باشد. پس باید به تعمیر لاستیک ماشین لباسشویی بپردازید.

یافتن علت آبگیری مداوم ماشین لباسشویی و همین طور علت آبگیری نکردن ماشین لباسشویی به دلیل تجهیزات وابسته تاثیر گذار در آبریزی ماشین لباسشویی

بررسی دیگ، کاسه نمد و بلبرینگ در لباسشویی

مشکلات جاپودری می‌تواند منجر به نشت آب در لباسشویی باشد که با جرم گیری ماشین لباسشویی و رسوب زدایی آن قابل رفع است.

خرابی سوئیچ ماشین لباسشویی منجر به آب دهی لباسشویی می‌شود.

تراز نبودن یا بیش از حد پر بودن لباسشویی در مدل‌های درب از بالا

شل شدن درب دستگاه و لولا (های) آن

جلو بردن تایمر ویژگیِ آبکشی با اسپری به صورت دستی

استفاده بیش از حد از مایع لباسشویی و نرم‌کننده

خراب شدن کوپلر دستگاه

گرفتگی فیلتر ماشین لباسشویی با ذرات ریز به مرور زمان

اولین علت تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی

اولین و رایج‌ترین علت تخلیه نشدن آب ماشین لباسشویی، مسدود بودن پمپ تخلیه است. در برخی از اوقات این امکان وجود دارد که اشیاء از فیلتر لباسشویی رد شده و به پمپ تخلیه رسیده باشند. با تجمع این اشیا و گرفتگی پمپ، خروج آب به‌درستی صورت نخواهد گرفت. در این صورت با تمیز کردن پمپ و گرفتن آشغال‌هایی که باعث انسداد آن شده است، مشکل به‌راحتی رفع خواهد شد. به‌طورکل، متخصص‌های تعمیر ماشین لباسشویی درمشهد، نظافت پمپ تخلیه را یکی از راه‌های افزایش طول عمر دستگاه می‌دانند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6094151

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • تفاهم‌نامه همکاری اقتصادی بین استان‌های بوشهر و قزوین منعقد شد
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی