Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور چهارشنبه در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی خط انتقال آب بهشت آباد به شهرهای منطقه شمال استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار ایرنا، افزود: تجهیز سامانه فاضلاب در سراسر کشور در چارچوب سیاست وزارت نیرو مبنی بر تنوع بخشی به تامین منابع مالی در اجرای طرح های فاضلاب در دستور کار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اجرای طرح های آب و فاضلاب در 270 شهر کشور اضافه کرد: اولویت شرکت آبفا تجهیز فاضلاب شهرهای پرجمعیت بود که در دولت یازدهم 37 تصفیه‌خانه به بهره برداری رسید و بیش از یک میلیون مترمکعب در شبانه روز بر حجم فاضلاب تصفیه شده کشور اضافه شد.
معاون وزیر نیرو با تاکید بر استفاده از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در کنار اعتبارات متمرکز گفت: این مساله در دستور کار دولت قرار گرفته و در آینده نزدیک بیش از 20 قرارداد به ارزش 20 هزار میلیارد ریال به امضای می رسد.
او در ادامه با اشاره به بحران کمبود آب در کشور بیان کرد:‌ تابستان سال گذشته تعداد نقاط در معرض تنش آبی بیش از 301 شهر و میزان کمبود نسبت به نیاز آبی نیز 8.6 درصد بود، در حالی که در این مدت شاهد رشد بازار آب و افزایش جمعیت به میزان 1.5 تا 2 درصد نیز بودیم.
جانباز در ادامه تامین و توزیع آب آشامیدنی را به عنوان اصلی‌ترین وظیفه شرکت‌های آب و فاضلاب عنوان کرد و گفت:‌ به رغم تلاش ها برای ارائه خدمات مناسب و پیوسته به مشترکان، بروز خشکسالی‌های متوالی در کنار برداشت‌های بی‌رویه از منابع، تامین آب آشامیدنی را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور ادامه داد: سالانه به دلیل رشد جمعیت، افزایش تعداد انشعاب های آب و توسعه شهرها، نیاز به تامین آب آشامیدنی افزایش می‌یابد و از این رو افزایش سالیانه تقاضای آب به میزان 2 تا سه درصد انتظار می رود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، معاون وزیر نیرو برای بازدید و افتتاح طرح های آب و فاضلاب شهرستان نطنز به ارزش 66.5 میلیارد ریال به این منطقه سفری یک روزه داشت.
مهمترین این پروژه ها پکیج تصفیه خانه مجتمع 832 واحدی مسکن مهر شهر نطنز با امکان پوشش سه هزار و 500 نفر و ظرفیت تصفیه 630 مترمکعب در شبانه روز بود که به روش لجن فعال با فرآیند A2O طراحی شده و محل مصرف پساب آن نیز تغذیه آبخوان و آبیاری فضای سبز است.
خط انتقال 230 کیلومتری آب آشامیدنی از سرچشمه بهشت آباد به شهرهای شمال استان اصفهان از جمله نطنز، بادرود و صنایع این منطقه با اعتبار سه هزار میلیارد ریال نیز طی سه سال اجرا خواهد شد.
تعداد پنج هزار مشترک برخوردار در شهر نطنز و روستاهای کندز و ریسه وجود دارد و نزدیک به 95 درصد آب آشامیدنی سالم می باشد اما هفت روستا در این شهرستان همچنان به صورت سیار آبرسانی می شوند.
شهرستان نطنز با بیش از 47 هزار نفر جمعیت در فاصله 125 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
خبرنگار: رحمت الله کاملی بادی ** انتشاردهنده: سلطانمرادی
7430/8123

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۳۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند
  • تعریف ۷۵ پروژه در قالب ۵۲ تصفیه‌خانه برای ۹.۳ میلیون نفر
  • حمایت آبفای کشور از پروژه های اولویت دار ایلام در حوزه آبرسانی
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد