Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@02:18:18 GMT

برای عکاسی چه دوربینی و با چه قیمتی بخریم؟

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۴۵۸۳

یکی از بازارهای نسبتا متنوع در انواع لوازم دیجیتال بازار دوربین‌های عکاسی است؛ دوربین هایی که عمدتا دیجیتالی هستند و در مدل های مختلف در بازار عرضه می‌شوند. آفتاب‌‌نیوز : دوربین‌های عکاسی در سال‌های اخیر در بازار لوازم صوتی و تصویری تنوع و گستردگی بسیاری پیدا کرده است و با توجه به اینکه امروزه تقریبا تمامی شرکت‌های تولیدکننده وسایل الکترونیکی دوربین تولید می‌کنند انتخاب یک دوربین مناسب از میان این همه مدل برای خریداران سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از این جهت افرادی که قصد خرید دوربین عکاسی دارند ضروری است که ابتدا نیاز و انتظارات خود را از یک دوربین عکاسی مشخص کنند و بر اساس آن و البته با آگاهی از امکانات و ویژگی‌های دوربین، خرید خود را انجام دهند.
مهم‌ترین عاملی که در تبلیغات تولیدکنندگان و بازارگرمی فروشندگان دوربین‌های دیجیتال به آن اشاره می‌شود، ‌ عددی است که همراه با واحد مگاپیکسل نشان داده می‌شود. آنچه از آن با عنوان مگاپیکسل یاد می‌شود، در واقع تعداد پیکسل‌های موجود در هر عکس است.
بسیاری از مشتریان تصور می‌کنند هر چه مگاپیکسل دوربین بیشتر باشد، آن دوربین بهتر است. اما لزوماً این طور نیست. دوربینی که مگاپیکسل بالایی داشته باشد اما کند و لاک پشتی عمل کند، تبدیل به وسیله‌ای اعصاب خردکن می‌شود. با چنین دوربینی شما صحنه‌های زیادی را از دست می‌دهید و عکس‌هایی که می‌گیرید، اغلب چند ثانیه بعد از لحظه مورد نظر را نشان می‌دهند.
اگر عکس‌ها را فقط برای ذخیره کردن روی کامپیوتر و سی‌دی و دی‌وی‌دی می‌گیرید و از آنها در اینترنت استفاده می‌کنید، یک دوربین سه مگاپیکسلی هم کار شما را راه می‌اندازد. اما اگر قصد چاپ عکس‌هایتان را دارید، موضوع فرق می‌کند و بستگی مستقیم به اندازه‌ای دارد که می‌خواهید عکس‌ها را در آن اندازه چاپ کنید.
به هیچ وجه گول اعدادی را که با آب و تاب فراوان در مورد زوم دیجیتال دوربین به شما می‌گویند، نخورید و هنگام خرید تنها به زوم اپتیکال آن توجه کنید.
دوربین‌های ارزان قیمت، معمولاً امکان زوم اپتیکال ندارند. زوم اپتیکال همان بزرگ‌نمایی لنز و همراه با جلو و عقب رفتن لنز است که موجب تغییر فاصله کانونی لنز می‌شود. اما زوم دیجیتال در فاصله کانونی لنز تغییری ایجاد نمی‌کند و با هر بار زوم، بخش کوچک‌تری از سنسور دوربین برای بزرگ‌نمایی عکس انتخاب می‌شود.
وزن و اندازه دوربین‌ دیجیتال یکی از مواردی است که سازندگان دوربین‌ها در مورد آن با هم رقابت می‌کنند. دوربین سنگین و جاگیر نسبت به دوربینی که در جیب جا می‌شود کمتر کاربرد دارند.
محل قرار گرفتن کلیدها و طراحی منوی تنظیم دوربین موضوع مهمی است. آیا تنظیم رزولوشن، زوم، فلاش، دیافراگم و مشاهده و مرور عکس‌های گرفته شده در دوربین انتخابی شما به راحتی و سریع انجام می‌شود؟
اما به طور کلی امروزه دوربین‌های رایج در بازار که همگی به نوعی دوربین دیجیتال محسوب می‌شوند به دو دسته دوربین‌های DSLR (انعکاس لنز تکی دیجیتال) و دوربین‌های COPMPACT (کوچک) تقسیم بندی می‌شوند.
به طور کلی دوربین دیجیتال دستگاهی الکترونیکی است که برای گرفتن عکس و ذخیره آن بجای فیلم عکاسی از حسگرهای حساس به نور استفاده می‌کند و تصویر گرفته شده توسط سنسور طی چند مرحله به حافظه دوربین برای استفاده فرستاده می‌شود.
در دوربین دیجیتال، تصویربرداری روی فیلم صورت نمی‌گیرد بلکه توسط یک حسگر حساس انجام می‌شود.
دوربین کامپکت Compact Camera نوعی دوربین عکاسی کوچک است که لنز آن جدا نمی‌شود و از منظره یاب یا همان دریچه کوچکی که برای مشاهده تصویر و تنظیم کادر عکس استفاده می‌شود برخوردار نیست و بسیاری از کارهای عکاسی مانند تنظیم‌ فاصله، نوردهی، فوکوس و... را به‌طور خودکار انجام می‌دهد و احتیاجی به دخالت عکاس نیست. اساسا دوربین‌های دیجیتال compact دوربین‌هایی هستند که کار کردن با آن ها سخت نیست و بیشتر افرادی که به دنبال استفاده روزمره از دوربین هستند و قصد عکاسی حرفه ای ندارند آن ها را ترجیح می دهند.
اما دوربین های DSLR دوربین های تک‌لنزی بازتابی‌ یا تک‌لنزی انعکاسی هستند که از یک سامانه آینه نیمه ‌خودکار برای مشاهده تصویر توسط عکاس استفاده می‌کند. این دوربین‌ها بزرگ‌تر از دوربین‌های compact هستند و لنز آن ها قابل تعویض است.
دوربین‌های DSLR به دلیل ویژگی هایی که دارند مورد استفاده افرادی هستند که به صورت حرفه‌ای عکاسی می کنند.
دوربین های عکاسی بسته به ویژگی‌ها، امکانات، نوع برند، گرانتی و ... قیمت‌های مختلفی دارند؛ به طور متوسط دوربین های دیجیتال در بازار که از مصرف بیشتری برخوردارند رنج قیمتی حدود ۲۰۰ هزار تا ۱۰ میلیون تومان دارند و به طور معمول قیمت دوربین‌های DSLR بیشتر از دوربین های compact است.
با توجه به اینکه معیار اصلی برای انتخاب یک دوربین دیجیتال کیفیت است، باید این اطمینان حاصل شود که کار کردن با دوربینی که قصد خرید آن را داریم راحت باشد.
بعضی از دوربین‌های دیجیتال طراحی شان را از دوربین‌ های فیلمی و آنالوگ گرفته‌اند، در حالی که بعضی دیگر با بدنه‌های دوتکه و منظره یاب متحرک دارای تفاوت زیادی با این دوربین ها هستند. البته تفاوت طراحی، یکی از مزایای دوربین‌های دیجیتال است و بهترین راه برای انتخاب شکل دوربین رجوع به سلیقه و احساس راحتی با دوربین هنگام دست گرفتن آن است.
در اینجا قیمت چندین نمونه از دوربین های عکاسی عنوان شده است:
به عنوان نمونه دوربین کامپکت ۱۶.۱ مگاپیکسل Full HD حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان در بازار عرضه می شود.
دوربین کامپکت ۱۲.۸ مگاپیکسل Full HD با خروجی HDMI,USB و TV حدود شش میلیون تومان قیمت دارد.
دوربین کامپکت ساده ۱۶ مگاپیکسل نیز ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
دوربین DSLR با کیفیت ۲۴.۷ مگاپیکسل Full HD با خروجی HDMI,USB و TV معادل سه میلیون و ۴۵۰ هزار تومان عرضه می شود.
قیمت دوربین ۱۸ مگاپیکسل Full HD نیز یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است.
دوربین ۳۷ مگاپیکسل Full HD حدود هشت میلیون و ۶۵۰ هزار تومان به فروش می رسد.
دوربین DSLR با کیفیت۲۴.۷ مگاپیکسل نیز سه میلیون و ۴۶۰ هزار تومان فروخته می شود.
قیمت دوربین DSLR نیز با کیفیت ۱۶ مگاپیکسل با صفحه نمایش ۳ اینچ حدود ۹۰۰ هزار تومان است.
دوربین سایبر شات ۲۱ مگاپیکسل Full HD نوع صفحه نمایش LCD سه اینچ یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می شود.
قیمت دوربین DSLR نیز با کیفیت ۱۶ مگاپیکسل با صفحه نمایش ۳ اینچ حدود ۸۰۰ هزار تومان است.
دوربین سایبر شات ۲۱ مگاپیکسل Full HD نوع صفحه نمایش LCD سه اینچ یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان فروخته می شود.
همچنین دوربین دیجیتالی سایبر شات ۱۸.۹ مگاپیکسل Full HD با خروجی USB و TV حدود یک میلیون تومان فروخته می شود.
دوربین DSLR با کیفیت ۲۱ مگاپیکسل Full HD معادل شش میلیون و ۴۶۰ هزار تومان قیمت دارد.
دوربین کامپکت Full HD با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل با صفحه ۳ اینچ یک میلیون و ۱۲۲ هزار تومان عرضه می شود.
دوربین کامپکت Full HD با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل با صفحه ۳ اینچ یک میلیون و ۱۲۲ هزار تومان عرضه می شود.
همچنین دوربین دیجیتالی سایبر شات ۱۸.۹ مگاپیکسل Full HD با خروجی USB و TV حدود ۹۸۰ هزار تومان فروخته می شود.
دوربین کامپکت Full HD با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل با صفحه ۳ اینچ یک میلیون و ۱۲۲ هزار تومان عرضه می شود.
دوربین کامپکت Full HD با کیفیت ۱۲ مگاپیکسل با صفحه ۳ اینچ یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان عرضه می شود.
دوربین کامپکت Full HD با صفحه نمایش ۱۳ اینچ و با خروجی HDMI,USB و TV نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان به فروش می رسد.
گفتنی است که قیمت انواع دوربین نسبت به حدود یک سال اخیر تغییر چندانی نداشته و قیمت ها در این بازار با ثبات نسبی همراه بوده است.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۴۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان

تین نیوز

​صنعت خودروسازی ایران این روزها در کنار زیاندهی شدید به دلیل دخالت های سیاسی دولت ها و مجالس و ضعف های مدیریتی، گرفتار زیاده خواهی سفته بازان و دلالان هم شده که از فاصله قیمتی وحشتناک کارخانه تا بازار برخی خودروها سودی به جیب بزنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، در سالهای اخیر داستان صنعت خودروسازی ایران به یکی از چالشهای مشهود اقتصاد ایران بدل شده است. در برهه های مختلف زمانی، اتهامات جدی به عملکرد خودروساز، دولت و قانون گذار در خصوص کوتاهی در انجام وظایف، حیف و میل منابع، عرضه محصولات کم کیفیت و انحصار گرایی وارد شده است.

تیغ تیز انتقاد به سمت خودروساز با زیان انباشته 100 هزار میلیاردی

از یک سو، در سالهای اخیر تیغ تیز انتقادات به سمت خودروسازان بوده و جدا از وضعیت محصولات ارائه شده به بازار وضعیت صورتهای مالی آنها با زیان انباشته 100 هزار میلیارد تومانی سوالات متعددی در ذهن کارشناسان و ناظران ایجاد کرده است.

در واقع این سوال مطرح  می شود که چگونه است که بازار خودروی ایران در اختیار چند خودروسازی محدود داخلی قرار گرفته و منابع سالیانه تا 8 میلیارد دلار ارز به این حوزه تخصیص یافته اما وضعیت نهایی تولیدات در مقایسه با محصولات خارجی، مورد تایید و رضایت مصرف کننده نیست.

نقش مخرب دولت با سیاست گذاری غیر اصولی در صنعت خودرو

از سوی دیگر، در مقاطع مختلف زمانی نیز نقش مخرب دولت در دخالتهای غیر استاندارد و سیاسی در صنعت خودروسازی مورد توجه قرار گرفته و بخشی از ناظران مشکلات این صنعت را ناشی از سیاست گذاریهای غیر اصولی و مداخله جویانه دولتهای مختلف مرتبط دانسته اند. در حالی که دولت سهم حداقلی را در شرکتهای خودروسازی دارد ولی مدیریت این شرکتها با دخالت مستقیم دولت تعیین می شود و تا حدودی مجلس هم طی سالهای گذشت دخالتهای سیاسی زیادی در صنعت خودروسازی کشور داشته است.

در سالهای اخیر و بعد از تشدید تحریمها و ناترازی بیشتر بین عرضه و تقاضای خودرو یک ضلع جدید نیز به پازل ناترازی خودرو در اقتصاد ایران اضافه شده است.

ضلع جدید گرفتاری صنعت خودرو؛ رانت خواهی مصرف کننده

طی سال های اخیر سیاست گذار صنعت خودرو، با مشی سیاسی متفاوت تصمیم گرفته علیرغم زیان انباشته صنعت خودرو،  از رویکرد تخصیص خودرو با محدودیت  قیمتی به متقاضایان و مصرف کننده نهایی استفاده کند. در این بین شاهد تشکیل صفوف بسیار سنگین متقاضیان برای استفاده از رانت قیمتی بین قیمت عرضه دولتی و بازار آزاد هستیم.

در واقع تلاش برای دسترسی به خودرو به تلاش برای دستیابی به رانت قیمت تغییر کرده است. این وضعیت که متقاضی را به رانت جوی جدید پازل خودرو تبدیل کرده، مشکلات صنعت خودروسازی کشور را بیش  از گذشته تشدید کرده است. موضوعی که اخیرا در خصوص خودروی پژوپارس به دلیل رانت بی سابقه در فاصله قیمت خودرو و بازار تبدیل به سوژه رسانه ای شده است.

در این بین به نظر میرسد جدای از نقش دولت و خودروسازی چه در بحث ناکارمدی مدیریتی و فنی و سیاست گذاریهای غیر اصولی بایستی به نقش مصرف کننده در استفاده از رانت قیمتی نیز توجه کرد.

جولان سوداگران در بازار خودرو/ دوستی خاله خرسه ی سفته بازان در جمع متقاضیان واقعی خودرو

نکته دیگری که جدا از ضعف مدیریتی و همچنین کوتاهی وزارت صمت در ساماندهی وضعیت خودرو با ابزار های مختلف از جمله واردات و یا برنامه ریزی برای افزایش تولید خودرو، باید به آن اشاره کرد، حضور سفته بازان و سوداگران در بازار خودرو است.

اتفاقی که در این روزها به وضوح در حال رخ دادن است حضور دلالان و سوداگران در قالب متقاضیان واقعی خودرو در بازار آشفته ی خودرو است. سابقه ی فروش های سابق دو شرکت خودرو سازی نشان می دهد به دلیل عدم مدیریت تقاضای واقعی، حجم خریدارانی که صرفا به دلیل سفته بازی در بازار خودرو حضور پیدا کرده اند، قابل توجه است.

طبق همین تجارب، می توان این ادعا را مطرح کرد، که بخش زیادی از حواشی این روزها خصوصا تجمعاتی که برای عرضه ی خودروی پژو پارس و افزایش قیمتی که این خودرو متناسب با سایر خودرو ها داشته است، اتفاق افتاده، احتمالا ردی از حضور سفته بازان در آن دیده می شود.

لازم به ذکر است به علاوه گلایه ی به حقی که برخی از خریداران خودرو در خصوص افزایش قیمت ها مطرح می کنند، اما این نکته نیز باید مورد توجه قرار گیرد که بسیاری از حواشی ایجاد شده توسط کسانی است که صرفا به دنبال ماهی گرفتن از آب گل آلود بازار خودرو و سفته بازی در این بازار هستند و اساسا مصرف کننده ی واقعی به شمار نمی روند.

و کلام آخر اینکه، صنعت خودروی کشور که باید بدون دخالت های سیاسی دولت و مجلس به دست مهندسان و دانشمندان حوزه صنعت کشور زبانزد باشد، گرفتار موجی از رانت خواری ها از جوانب مختلف شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما برگزار می‌شود
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • برگزاری کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما
  • آغاز دومین جشنواره عکاسی سنندج
  • پاکبان زنجانی کیف حامل مدارک قیمتی را به صاحبش برگرداند
  • آغاز به کار دومین جشنواره عکاسی در سنندج
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • بازار رمزارز‌ها / بیت‌کوین آماده شد
  • عکاسی باورنکردنی از سر شاپرک (عکس)