Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-28@22:50:02 GMT

ظرفیت‌های بالقوه سازمان همکاری اسلامی

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۴۵۸۵

ظرفیت‌های بالقوه سازمان همکاری اسلامی

سازمان همکاری اسلامی کاملا بی‌خاصیت و خنثی است و همواره تلاش کرده طبق رهنمودهای آمریکا عمل کند.

این سازمان صرفا بیانیه‌های بی‌خاصیت صادر کرده و تا امروز در عمل و اجرا شاهد اقدامی از سوی این سازمان نبوده‌ایم.

این درحالی است که سازمان همکاری اسلامی به دلیل بالا بودن جمعیت کشورهای اسلامی عضو در آن می‌تواند نقشی موثر در تصمیم‌گیری‌های بین‌المللی و حل مشکلات مربوط به جهان اسلام داشته باشد، اما متاسفانه به دلیل وابستگی برخی کشورهای اسلامی به قدرت‌های فرامنطقه‌ای بویژه آمریکا نتوانسته است کارایی و عملکرد مورد انتظار را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر این سازمان به معنای واقعی سازمان همکاری اسلامی باشد باید از فردا مقرر کند کشورهای اسلامی فشار بر آمریکا را افزایش دهند. اگر آمریکا سفارتخانه خود را از تل آویو به قدس منتقل کند باید تمام کشورهای اسلامی رابطه خود را با آمریکا قطع و سفارتخانه‌های خود را تعطیل کنند.

توانمندی بالایی در کشورهای اسلامی وجود دارد و کافی است هر کشور اسلامی از فردا تیپ نظامی مخصوص خود را برای آزادی قدس در نظر بگیرد.

سازمان همکاری اسلامی باید جوهره قوی و محکمی از خود داشته باشد تا بتواند اهداف اسلامی خود را پیگیری کند؛ اما چگونه از عناصر حاکم بر کشورهای اسلامی که نسبت به اسلام تعلق خاطری نداشته و دلسوز نیستند انتظار داریم که اسلامی رفتار کنند؟ کشورهای اسلامی باید در اهداف و برنامه‌ریزی‌ها با هم مشترک باشند.

این کشورها از نیرو، قدرت، پول و موقعیت ژئوپلیتیک و موقعیت‌های حساسی در دنیا برخوردار هستند و بیشترین نفت و گاز در اختیار آنهاست و به این ترتیب می‌توانند تاثیرگذاری بسیاری داشته باشند به شرطی که در راس این دولت‌ها افرادی باشند که دیندار و مسلمان باشند.

منصور حقیقت‌ پور - مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور در موسسه آموزشی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با «مهمت آکیف» رئیس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیب‌اله‌زاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاش‌های موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیت‌های موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.

سفیر کشورمان در آنکارا  همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود و پیشرفت‌های علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ‌ویژه در دهه‌های اخیر در زمینه‌های گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدال‌های متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاه‌های بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ‌ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاری‌های آموزشی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهره‌برداری بهتر از فرصت ریاست دوره‌ای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاری‌های آموزشی را اعلام کرد.

 مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سال‌های اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاش‌های انجام ‌شده برای انطباق فعالیت‌های موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.

رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه‌ علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاری‌ها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.

در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.

هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • ارتباط شبه سوئیفت و تجارت با ۱۰ کشور از طریق ارزهای ملی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • محکومیت حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • برگزاری اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا نماد اراده طرفین برای گسترش روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه