Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه آموزش و مراقبت از زخم های بیماری EB به والدین بیماران پروانه ای توسط تیم امید پروانه ها در نهبندان برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نهبندان خبر، بیماری EB یا اپیدرمولازین بولوزا یک اختلال ژنتیکی پوست است به این حالت که پوست بیماران به قدری شکننده و حساس می شود که به راحتی و با کوچکترین ضربه یا سایش دچار تاول و زخم می شود،به همین دلیل به بیماری پروانه ای مشهور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر حسب عمق تاول لایه های پوست انواع این بیماری تعریف می شود.

شروع بیماری پروانه ای معمولا در بدو تولد یا مدت کوتاهی بعد از آن رخ می دهد. به طور کلی یک بیمار پروانه ای می تواند یک زندگی تقریبا طبیعی داشته باشد. با این حال در سنین بالاتر به علت زخم،چسپندگی انگشتان دست و پا و از بین رفتن پوست،سوء تغذیه و کم خونی ناشی از تاول های عمیق در حلق و مری،ابتلا به سرطان سلول سنگفرشی شدت اختلال افزایش می یابد.

اگر چه هیچ درمانی برای بیماریEB وجود ندارد اما می توان با بهداشت دقیق روزانه،جلوگیری از عفونت،محافظت از پوست در برابر ضربه،توجه به کمبودهای غذائی و استفاده از خدمات توانبخشی و به حداقل رساندن ناهنجاری ها،از بسیاری از عوارض اجتناب کرد یا آنها را به حداقل رساند.

امروز چهارشنبه جلسه آموزش مراقبت از زخم های بیماری(EB) به والدین بیماران پروانه ای توسط تیم امید پروانه ها به همت مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری نهبندان برگزار شد.

مشکلات و هزینه های مراقبت و درمان این بیماران به اندازه ای زیاد است که اگر چندین گروه یک بیمار پروانه ای را حمایت کنند بازهم جای کمک دارد!

گفتنی است در شهرستان نهبندان 22 بیمار پروانه ایی وجود دارد.

گروه امید پروانه ها یک گروه خصوصی است که به مدت سه سال حامی 58 بیمار پروانه ای در ایران می باشد.

نظامی مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری از  زحمات این گروه که رنج سفر را بر خود هموار نموده و برای حمایت از بیماران پروانه ای از تهران به نهبندان عزیمت نموده اند تشکر و قدر دانی نمود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۶۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، در روز‌های آفتابی و به ویژه گرم سال، آنچه در استان خوزستان و به خصوص اهواز نایاب می‌شود، سایه‌ای برای در امان ماندن از تابش مستقیم خورشید و اشعه‌های مضر آن است.

نور آفتاب همه طول موج‌ها را در خود دارد، طول موج‌هایی که به راحتی به قسمت‌های مختلف چشم آسیب می‌رسانند.

دکتر خاتمی نیا، متخصص بیماری‌های چشمی در اهواز می‌گوید: نور آفتاب علاوه بر ایجاد آب مروارید، می‌تواند به قرنیه و حتی شبکیه چشم آسیب بزند.

وی ناخنک را یکی از بیماری‌های شایع در استان خوزستان عنوان کرد و افزود: این بیماری به علت نور شدید آفتاب بروز می‌کند.

دکتر خاتمی نیا ادامه داد: اگر با هر وسیله محافظتی که در اختیارمان قرار دارد بتوانیم شدت نور آفتاب و اشعه خورشید را کم کرده و در حد متعادل نگه داریم، می‌توان از عوارض یادشده جلوگیری کنیم.

در استان خوزستان که شدت نور آفتاب زیاد است، استفاده از چتر می‌تواند یک فرهنگسازی مناسب و مهم در حوزه سلامتی و پیشگیری از بیماری‌های پوستی، چشمی و ... باشد.

دکتر پازیار، متخصص پوست و مو می‌گوید: امواج نامرئی آفتاب در تابستان آسیب جدی به پوست می‌زند و باعث التهاب پوست، قرمزی، ایجاد تاول و... می‌شود.

وی افزود: برای جلوگیری از بروز چنین عوارضی، می‌توان از چتر‌های که اثر مهاری روی امواج مضر نور خورشید دارند، استفاده کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کبد چرب و دردسرهایش
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • نشانه‌ها و علائم بیماری کبد
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟