Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا- سفير آکروديته ليتواني در تهران گفت: در چارچوب توريسم و توسعه گردشگري زمينه همکاريهاي خوبي بين ايران و ليتواني به خصوص در مشهد به عنوان يکي از مراکز توريسم درماني وجود دارد.

آدريوس بروزگا که به مشهد سفر کرده است روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: راه اندازي خطوط هوايي بين دو کشور ضروري است لذا برقراري خط پرواز مستقيم بين تهران و ويلنيوس پايتخت ليتواني در برنامه کاري قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: تبادل دانشجو، توسعه همکاريهاي پزشکي و راه اندازي مرکز همکاري طبي از ديگر مواردي است که تلاش مي کنيم به زودي بين دو کشور عملياتي شود. همچنين خواستار ارتباط قوي در عرصه پتروشيمي، گاز و نفت با ايران هستيم که البته نياز به زمان دارد.
سفير آکروديته ليتواني در تهران همچنين خواستار توسعه روابط بانکي و اقتصادي با ايران شد و گفت: هم اکنون عمده ترين کالاي مبادلاتي ايران و ليتواني غلات است. همچنين ليتواني قابليتهاي خوبي براي ترانزيت کالا و انتقال محموله از کشورهاي اروپايي و آسيايي به سراسرجهان دارد که ايران مي تواند از اين قابليت استفاده کند.
وي در ادامه افزود: برجام توافق خوبي است و ما به آن پايبنديم. پس از برجام درها به روي ايران باز شد و روابط دوجانبه اين کشور در سطح بين المللي توسعه يافت.
بروزگا ادامه داد: ايران و ليتواني در مقوله روابط سياسي از گذشته همکايهاي خوبي داشته و دارند. وزير امور خارجه کشور متبوعم سال 2016 سفري به ايران داشت. اميدواريم وزير امور خارجه ايران نيز سفري به ليتواني براي توسعه روابط داشته باشد.
وي همچنين گفت: سه شنبه هفته جاري طي مراسم افتتاح سفارت ليتواني در تهران محسن کريمي طبسي به عنوان کنسول افتخاري کشور متبوعم در جمهوري اسلامي ايران معرفي شد تا همکاريها گسترش يابد.
سفير آکروديته ليتواني در تهران افزود: هم اکنون ليتواني به جز نمايندگي در کشورهاي ديگر در 57 کشور سفارتخانه دارد و طبق مذاکره با نمايندگي وزارت امور خارجه ايران در شمال شرق نيز رايزني براي ايجاد دفتر نمايندگي در مشهد انجام خواهد شد.
سفير اکروديته (accredited) ديپلماتي است که علاوه بر نمايندگي سياسي دولت متبوع خود در کشوري که مقيم است، در کشور مجاورآن نيز به عنوان سفير اکروديته فعاليت مي ‏کند و از نظر حقوق کنسولي همانند سفير مقيم است.
کنسول افتخاري ليتواني در تهران نيز در اين نشست گفت: ملاقات با نمايندگي وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران در شرق کشور و آشنايي با ظرفيتهاي مشهد از اهداف سفر سفير آکروديته ليتواني به مشهد است.
محسن کريمي طبسي افزود: اميدوارم با افتتاح سفارت ليتواني در ايران روابط دو کشور در زمينه هاي مختلف توسعه يابد. ليتواني عضو اتحاديه اروپا است و با گسترش روابط علمي، سياسي و اقتصادي بين دو کشور از اين ظرفيت استفاده خواهيم کرد.
جمهوري ليتواني با افزون بر سه و نيم ميليون نفر جمعيت و 65 هزار کيلومترمربع مساحت، بزرگترين و جنوبي ‌ترين کشور در ميان سه جمهوري حوزه بالتيک در شمال شرق اروپا است.
خبرنگار: ندا جواهرفر** انتشار: حسين کريم زاده
7505/1858
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۱۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران

خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا که امروز با حضور رئیس جمهور کشورمان و مقامات عالی اقتصادی بیش از ۳۰ کشور آفریقایی در محل سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با شماری از مقامات آفریقایی گفتگو کرد و نظر آنها را درباره توسعه روابط تجاری و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران جویا شد:

میشل اوکیبه بافل معاون وزارت صنعت و تجارت غنا: 
امروز ایران جایگاه مهمی در منطقه دارد و من فکر می‌کنم کشور‌های آفریقایی قدر تعامل با ایران را به خوبی می‌دانند. ما باور داریم ایران کشور مهمی است که باید به شکل جدی به آن نگاه شود و به همین علت ما از غنا به اینجا آمده ایم. ما باور داریم که ایران ظرفیت‌های زیادی دارد که بسیاری از آنها میتواند به توسعه آفریقا کمک کرد. باید از این ظرفیت‌ها و فرصت‌ها در آفریقا برای تجارت و ایجاد ثروت استفاد کرد. آفریقا بازار‌های خوب و دست نخورده و رو به رشدی دارد. باید به آفریقا به عنوان تنها بازار بکری که اکنون وجود دارد، نگاه کرد. بنابراین معتقدم امروز ایرانی‌ها باید نگاه خود را بیشتر به آفریقا و سرمایه گزاری بیشتر در این قاره معطوف کنند. 

کنستانتینو چیونگا، معاون رئیس جمهور زیمبابوه: 
اولا به رئیس جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری کنفرانس اقتصادی ایران و آفریقا تبریک می‌گویم. زیرا این اقدام در راهبرد برد-برد، هم به آفریقا و هم به ایران کمک خواهد کرد؛ و این اعتمادی است که ما به دنبال آن هستیم. ایران در مسیر رو به جلو حرکت می‌کند و بازار یک و سه دهم میلیارد نفری ایران و افریقا  هم فرصت‌های تجاری زیادی را برای قاره افریقا و ایران به همراه می‌آورد. ما مصمم هستیم تا این همکاری بر اساس اعتماد متقابل به خوبی پیش برود.

بازار تجارت ایران رو به رشد است و نمایشگاهی که ما طی این دو روز مشاهده می‌کنیم، پیشرفت‌ها و ظرفیت‌هایی را که ایران به دست آورده است، نشان می‌دهد. ما بر اساس یادداشت‌های تفاهمی که امضا کردیم، اقدام خواهیم کرد. در هیئت همراه ما، وزیر آموزش زیمبابوه حضور دارد، زیرا ما می‌خواهیم در حوزه تحقیقات پیشرفت داشته باشیم. در حوزه آموزش، در حوزه نوآوری و... بنابراین همکاری زیادی در این حوزه مشخص وجود دارد. به یاد داشته باشید که تمام موضوعاتی که ما درباره آن گفتگو می‌کنیم، موتور آن آموزش است. وقتی شما آموزش دیده باشید، می‌توانید آن کار را انجام دهید. اگر شما می‌خواهید در حوزه مهندسی یا فن آوری یا پزشکی و... فعالیت کنید، باید آموزش آن را دریافت کنید؛ بنابراین این حوزه‌ای است که ما آن را مد نظر قرار داده ایم. حوزه فناوری، حوزه کشاورزی، حوزه معدن، تولید و همه اینها حوزه هایست که از نظر همکاری بین ایران و زیمبابوه مد نظر ماست و ما قصد داریم همه این‌ها را از طریق تفاهم نامه‌هایی که در سفر ژوئیه گذشته آقای رئیسی به زیبمابوه، امضا شده است، دنبال کنیم.

وزیر صنعت افریقای مرکزی
به نظر من ایران کشوری قوی و پرظرفیت است که هنوز در آفریقا آنطور که باید و شاید، شناخته نشده است. مراسم افتتاحیه امروز و سخنرانی رئیس جمهوری اسلامی ایران بسیار خوب بود. من از دولت و رئیس جمهور ایران می‌خواهم تمام تلاششان را برای تقویت توافقات و همکاری‌ها با قاره آفریقا به کار گیرند. کشور من جمهوری آفریقای مرکزی‏ برای همکاری گسترده با ایران به ویژه در زمینه تجارت آماده است. کشور من هم مانند ایران ظرفیت‌های زیادی دارد و ما به عنوان کشور‌هایی که روابط دوستانه داریم خواهان توسعه روابط تجاری هستیم.

دیگر خبرها

  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • مخبر: تهران علاقه‌مند به گسترش مناسبات خود با بورکینافاسو است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و آفریقا در جهت توسعه روابط است
  • اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا، اراده طرفین بر گسترش روابط اقتصادی
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است