Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک - ایرنا- عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: ارتقای ظرفیت و به روزرسانی توان حوزه صنعت آب و برق از الزامات تحقق کسب و کار الکترنیکی در کشور است و باید باجدیت موانع پیشروی این صنعت برطرف شود.

به گزارش ایرنا، علی بختیار روز پنجشنبه در آیین اختتامیه چهارمین همایش ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی GIS در صنعت آب و برق در اراک افزود: رشد بهنگام صنعت آب و برق از زیرساخت های مهم در تحثث کسب و کار الکترونیکی است و می طلبد با مقررات زدایی به جای مقررات گذاری به توسعه این حوزه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: توسعه کسب و کار الکترونیکی نیاز روز جامعه است و در این راستا باید در جهت آزاد سازی و رفع موانع و قوانین زدایی پیش رفت.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: همکاری هدفمند وزارت ارتباطات، فناوری و سایر وزارتخانه‌ها مرتبط درسال جاری به منظور تسهیل امور و تحول جدی در این خصوص وجود دارد.
بختیار در ادامه افزود: تطبیق قیمت تمام شده آب و برق با قیمت فروش و عرضه یکی از چالش های جدی است پیش روی مجلس و مسئولان است.
عضو فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی گفت: کم بودن بهره وری در حوزه انرژی و بالا بودن شدت انرژی در مصرف از چالش های اجتماعی دیگری است که کشور با آن مواجه است.
بختیار افزود: حل این چالش ها تنها با همکاری وزارتخانه های نیرو، نفت و دستگاههای متولی انرژی امکان ندارد بلکه نیازمند سیاست گذاری و راهبردی های کلان است.
وی اظهار کرد: در صورتی که چالش های بیان شده در مجلس و دولت با تعامل و همگرایی حل شود سال های آینده حوزه صنعت آب و برق در تامین انرژی پایدار با مشکل مواجه نخواهد شد.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی گفت: در بودجه سال 97 به منظور رفع مشکلات حوزه صنعت آب و برق همگرایی بین دولت و مجلس ایجاد شده است.
معاون دفتر فناوری اطلاعات و آمار وزارت نیرو نیز در این همایش گفت: فعالان حوزه صنعت آب و برق بایدبرای تولید سرویس های دسترسی طرح های قابل اجرا و اقتصادی داشته باشند.
علیرضا حسین آبادی افزود: فعالان این حوزه تجربیات کسب شده در این همایش ملی را برای استفاده مطلوب مستندسازی کنند.
وی اظهار کرد: در سال جاری تجارب موفق با دستور وزیر نیرو، به بخش های چهارمین کنفرانس ملی اطلاعات مکانی استان مرکزی اضافه شد.
در این همایش از شرکت ها، نویسندگان مقالات، واحد های موفق و غرفه های برتر با اهدای لوح تجلیل شد.
همچنین از تندیس دکتر سحاب در میدان نماز شهرستان اراک رونمایی شد.
600 مقاله از سراسر کشور به کمیته علمی همایش ملی اطلاعات مکانی ارسال شد که 183 مقاله برای ارائه در این همایش انتخاب شد.
24 درصد از مقالات این همایش در زمینه صنعت آب، 62 درصد با موضوع صنعت برق و 14 درصد نیز مقالات دانشگاهی بود.
چهارمین همایش ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی GIS در مدیریت صنعت آب و برق با رویکرد هم اندیشی و هم افزایی در فعالیت های انجام شده در زمینه جی آی اس از 22 آذرماه به مدت 2 روز به میزبانی صنعت آب و برق استان مرکزی برگزار شد.
استان مرکزی با یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت و 12 شهرستان در قلب ایران قرار دارد.
6991/ 6013/خبرنگار: معصومه ابراهیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۱۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، رییس دانشگاه مازندران در این نشست که با هدف بررسی مسایل و ظرفیت‌های آموزش عالی استان صورت گرفت، انتخاب دانشگاه برای اولین نشست توسط منتخبان مردم در مجلس را نشان از اعتقاد به کارآمدی و بهره‌گیری از ظرفیت علمی جامعه در راستای حل مشکلات و توسعه استان دانست.

دکتر علی‎نژاد با تاکید بر تاکیدات مقام معظم رهبری بر سه اصل تولید علم، تربیت عالم و جهت‌دهی به این دو، اظهار داشت: دو اصل اول در همه دنیا اجرا شده و موضوعی که غافل مانده است، اصل هدایت صحیح آن است که منجر به استفاده ابزاری در جهت امیال نفسانی و ظهور پدیده‌هایی مانند اوضاع امروز غزه می‌گردد.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به رخداد‌های دانشگاه‌های آمریکا به‌عنوان مدعی حقوق بشر، این امر را یکی دیگر از عوامل عدم هدایت صحیح علم و عالم دانست و افزود: در ایران اسلامی با بهره از تعالیم اسلامی و مدیریت دینی، هیچ‌گاه شاهد این اتفاقات در دانشگاه‌ها نبوده و نیستیم.

وی به ظرفیت‌های دانشگاه مازندران در حوزه‎های مختلف اشاره کرد و گفت: موضوعاتی مانند حوزه دریا و اقتصاد دریامحور، گردشگری، محیط زیست و پسماند و فناوری‌های راهبردی را ۴ ماموریت اصلی دانشگاه بیان کرد و با اشاره به اقدامات مختلف دانشگاه در این راستا همانند مسوولیت میز دولت و دانشگاه در حوزه اقتصاد دریا در تدوین سند برنامه هفتم توسعه، تاسیس مراکز مشترک پژوهشی با سازمان‌های مختلف مانند مرکز مشترک با قوه قضاییه و توسعه دانشکده‌های علوم دریایی و میراث فرهنگی و گردشگری، از راه‌اندازی دانشکده علوم و فناوری‌‎های راهبردی در دانشگاه مازندران خبر داد.

دکتر علی‌نژاد با بیان این‌که دانشگاه مازندران به همه استان تعلق دارد، بر لزوم مشارکت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در توسعه این دانشگاه و تقویت زیرساخت‌ها از جمله تکمیل پروژه‎های عمرانی و رفاهی دانشجویی، از آمادگی دانشگاه مازندران و نخبگان دانشگاهی استان در راستای توسعه و آبادانی استان خبر داد و خواستار تشکیل دبیرخانه همکاری مشترک در این دانشگاه شد.

دکتر رضا حاجی‌پور نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه به اهمیت جایگاه دانشگاه و لزوم توجه و نگاه علمی به معضلات و مشکلات استان گفت: دانشگاه‌ها نقش مهم و اساسی در توسعه و پیشرفت هر کشوری دارند. استفاده درست و کامل از ظرفیت‌های دانشگاه و قشر فرهیخته دانشگاهی می‌تواند سرعت رسیدن به پیشرفت و تعالی یک جامعه را تسریع ببخشد.

نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی افزود: این که از توانمندی دانشگاهیان غافل شویم، اشتباهی نابخشودنی است که خسارات و صدمات جبران ناپذیری را در عرصه‌های مختلف توسعه رقم خواهد زد.

دیگر خبرها

  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم ؟ فیلم
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶ مرحله اخذ رای الکترونیک/ نشست رئیسی و استانداران
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم؟
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟+ فیلم
  • برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس در هشت حوزه به صورت الکترونیکی
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران