Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج - ايرنا - استاندار البرز با تاکيد بر اينکه اين استان در رونق توليد و رفع موانع صنايع رتبه اول را در کشور کسب کرده است، گفت که 41پروژه با اعتباري بالغ بر 260ميليارد تومان به تصويب رسيد.

به گزارش ايرنا، محمدعلي نجفي روز پنجشنبه در نشست کارکروه تسهيل و رفع موانع توليد البرز ، گفت: بايد رتبه شاگرد اولي ستاد تسهيل و رفع وانع توليدي استان حفظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به جايگاه قابل قبول استان در تسهيلات پرداختي رونق توليد و کسب و کار و کسب عنوان برتر در سطح کشور، گفت: تمام اهتمام دست اندرکاران و فعالان اين بخش بايد در مسير حفظ موقعيت فعلي باشد.
وي با بيان اينکه شاخص عملکرد استان در ارائه تسهيلات بانکي و رفع موانع توليدي نيز مطلوب است، خطاب به مديران بانک هاي رتبه دار و اعضاي اين کارگروه خواست تا تمام تلاش خود را بکار گيريد اين جايگاه در کشور حفظ شود.
استاندارالبرز در ادامه بانک هاي بخش خصوصي را هم دعوت کرد تا در زمره بانک هاي رکورد دار در ارائه تسهيلات بانکي و رونق توليد بپيوندند.
وي با اشاره به ارزيابي بانک ها در اين خصوص افزود: البته قدرت مالي بانک ها هم که ارتباط مستقيمي با سرمايه و اعتبار موجود آنها دارد در رقابت بانک ها مورد توجه قرار خواهد گرفت.
رئيس ستاد تسهيل و رفع موانع توليدي البرز در خصوص بهره مندي صاحبان توليد از بيمه دام و طيور ادامه داد: تسهيلات مالي مناسبي از سوي دولت در اين بخش درنظر گرفته شده؛ بعنوان نمونه در رابطه با آنفولانزاي پرندگان که بسياري از کشورهاي منطقه نيز با آن مواجه هستند، تحت نظارت دامپزشکي از محل بيمه حوادث در کشور اعتبارات مناسبي پيش بيني شده است.
وي با اشاره به پيش بيني يارانه ويژه از سوي وزارت جهادکشاورزي در اين اين زمينه افزود: البته در خصوص همه واحدهاي توليدي مشکل دار در اين بخش که خواستار استمهال بدهي هستند نمي توان نسخه واحدي پيچيد.
رئيس کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد مصوب کرد که پس از درخواست جهادکشاورزي، تمام واحدهاي مواجه با تنگنا بتوانند از تسهيلات مناسب بانکي نيز بهره مند شود.
کار گروه تسهيل و رفع موانع توليدي البرز تا کنون 64 جلسه را با 905 مصوبه برگزار کرده است. تحقق 83 درصد مصوبات اين کارگروه، از جمله رهاوردها در رونق توليد بوده است.
8029/1535خبرنگار:حکيمه کشاورز**انتشاردهنده:داريوش غفاري
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها

رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی صبح امروز عملیات اجرایی پروژه‌های مدرسه‌سازی در نقاط مختلف استان بوشهر با اشاره به توسعه طرح‌های ساخت مدرسه و بازسازی کلاس‌های درس فرسوده در سراسر کشور اظهار داشت: 8 هزار و 336 پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها در حال اجراست که بخشی از آنها امسال افتتاح می‌شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در سال جاری را 12 هزار میلیارد تومان اعلام و تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود در نیمه نخست امسال 2 هزار پروژه به ظرفیت 10 هزار کلاس درس افتتاح و در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور نقش خیرین در ساخت مدرسه را مورد اشاره قرار داد و افزود: خیرین تاکنون نقش اثرگذار خود را در تامین فضاهای آموزشی به ویژه در نقاط کم برخوردار نشان داده‌اند که درخور تحسین است.

وی با بیان اینکه مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله‌ اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شده است، اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی با انعقاد تفاهم‌نامه 143 کلاس درس با اعتبار 2 هزار و 500 میلیارد تومان در استان بوشهر ساخته می‌شود.

خان‌محمدی بیان کرد: در سند هفتم توسعه برای بخش‌های اقتصادی برنامه‌ریزی ویژه برای خودگرانی مدارس شده و همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

آغاز ساخت 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر نیز بیان کرد: 8 مدرسه‌ با اعتبار 350 میلیارد تومان عملیات اجرایی آن آغاز شد.

ابراهیم احمدی این طرح‌ها در کاکی دشتی، بردخون کهنه دیر، روستای احمدی شهرستان بوشهر، گناوه، شهرک محله تنگک بوشهر اجرا شده است گفت: هنرستان 12 کلاسی انقلاب اسلامی با 30 میلیارد تومان در بوشهر به بهره‌برداری رسید.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی تا هفته دولت امسال عملیات اجرایی 50 مدرسه در استان بوشهر آغاز می‌شود.

تدوین سند چشم‌انداز برای ساخت مدارس در استان بوشهر

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر نیز از تدوین سند چشم‌انداز اداره کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: بر اساس آن مشخص می‌شود برای سال‌های 1405 ، 1406 و 1407 چه تعداد کلاس درس و برای چه مقطعی نیاز است.

محمدهادی رستمیان ادامه داد: با توجه به اینکه نیاز‌ها نامحدود و منابع محدود است، بر اساس این سند، در شهرستان‌ها برنامه‌ریزی برای ساخت مدارس انجام می‌گیرد.

یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر هم با بیان اینکه با تکمیل این 8 مدرسه افزون بر 50 کلاس درس به ظرفیت کلاس‌های درس استان افزوده می‌شود افزود: بر اساس بررسی‌ها یک‌هزار و 700 کلاس درس فرسوده در استان وجود دارد که با انعقاد تفاهم‌نامه میان استان بوشهر و سازمان نوسازی کشور، یک‌هزار میلیارد تومان اعتبار از سوی استانداری و یک‌هزار میلیارد تومان هم از سوی سازمان نوسازی برای نوسازی مدارس استان اختصاص یافته است.

علی موحدی اضافه کرد: با این اعتبار، 800 کلاس درس فرسوده نوسازی می‌شود که معادل ساخت مدرسه در 10 سال گذشته خواهد بود.

وی بیان کرد: در زمان حاضر در مرکز استان برخلاف سال‌های قبل 8 طرح فعال مدرسه‌سازی داریم که کمک می‌کند تراکم دانش‌آموزی در مرکز استان به استاندارد نزدیک شود.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین نامه دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • برترین واحدهای تولیدی استان در جشنواره امتنان معرفی شدند