Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@17:16:35 GMT

راهکار کاهش 70 درصد جرایم اطفال

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۵۳۶۱۴

راهکار کاهش 70 درصد جرایم اطفال

ایران آنلاین /نتایج یک بررسی نشان می‌دهد حدود ۷۰ درصد کودکان و نوجوانان بزهکار که در دادگاه‌های اطفال پرونده دارند نیازمند خدمات مشاوره‌ای تشخیص داده شده‌اند.

دراین تحقیق، از ۱۲۰ کودک و نوجوانی که به‌دلیل بزهکاری یا ارتکاب جرم به دادگاه‌های اطفال فرستاده شده‌اند، ۸۴ نفر - حدود ۷۰ درصد- نیازمند خدمات روانشناسی و مشاوره شناخته شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی بعد از بررسی دقیق و عالمانه، مشاهده می‌شود که ریشه مسأله به وجود یک اشکال تربیتی، روانشناختی، خلأ اجتماعی، معنوی و حتی اختلال مغزی بازمی‌گردد. طبق این بررسی می‌توان دریافت که اگر چنین خدماتی ارائه شود، تکرار جرم در۷۰درصد از کودکان و نوجوانان بزهکار کاسته می‌شود.
همین عدد به‌عنوان ملاک آماری کافی است تا ببینیم قانونگذار، یک هدف‌گذاری منطقی و مناسب را در ماده ۴۱۰ قانون آیین دادرسی کیفری مطمح نظر قرار داده است و در واقع ما را به این سو رهنمون کرده که ساختار مشاوره‌ای را در معیت محاکم اطفال و به‌عنوان یاور قضات رسیدگی‌کننده، تعبیه کنیم.
بی تردید مشاور به قضات کمک می‌کند تا بتوانند مواجهه منطقی‌تر با کودکان و نوجوانان داشته باشند و در نوع تصمیمی که می‌خواهند اتخاذ کنند، با توجه به ظرفیت‌های قانونی موجود، همه ابعادی را که مشاور از طرق علمی ومصاحبه‌های تشخیصی به آن رسیده است، مورد توجه قرار دهند.
رشته تحصیلی مشاوران درمحاکم اطفال ونوجوانان به طور الزامی روانشناسی نیست و ماده ۴۱۰ قانون آیین دادرسی کیفری نیزبیان می‌دارد که مشاوران دادگاه‌ اطفال و نوجوانان از بین متخصصان علوم تربیتی، روانشناسی، جرم‌شناسی، مددکاری اجتماعی، دانشگاهیان و فرهنگیان آشنا به مسائل روانشناختی و تربیتی کودکان و نوجوانان اعم از شاغل و بازنشسته انتخاب می‌شوند.
درهمین حال شواهد نشان می‌دهد در حال حاضر کشور درحوزه رسیدگی به بزهکاری، جرایم و اختلالات اطفال و نوجوانان شاهد بسترسازی‌های نوین و تأسیسات جدید قانونی است و تغییرات خوب و مناسبی در این زمینه ایجاد شده که اتفاقات خوبی رقم می‌زند.
ازسوی دیگرباید توجه داشت دربرخی کشورهای توسعه‌یافته، برای این حوزه راهبردی و کلیدی، برنامه‌ریزی‌ و سرمایه‌گذاری‌های بسیار زیادی انجام می‌شود؛ به طوری که بعضی از کشورهای توسعه‌یافته، نزدیک به ۳درصد از درآمد ناخالص ملی خود را به حوزه پیشگیری رشدمدار اختصاص می‌دهند.
با توجه به مطالعات هزینه و فایده در حوزه رشدمدار از سوی پروفسور هکمن (برنده جایزه نوبل اقتصاد) که با یک سلسله پژوهش‌های گسترده و دامنه‌دار که بیش از ۱۰ سال به طول انجامیده، اثبات شده که ۸۰درصد توان و بودجه مرتبط با پیشگیری باید درسنین پیش ازدبستان صرف شود و سایر مطالعات دراین زمینه نیز نشان داده هر یک دلار هزینه‌ای که برای گروه هدف پیشگیری رشدمدار صرف شود بیش از ۱۷ دلار ارزش افزوده دارد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۳۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به‌عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین‌نیا، فرزانه کلاهدوزان، علی صالحی، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی و احمد مقیمی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب و معرفی شدند.

محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است.

سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 749809

دیگر خبرها

  • جشنواره‌ هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد/ ورودی مخازن همچنان دارای ۸ درصد
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد