Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-03@03:47:02 GMT

افزایش دو برابری قدرت ابرکامپیوتر BP

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۵۴۴۱۷

افزایش دو برابری قدرت ابرکامپیوتر BP

BP اخیرا اعلام کرد که قدرت یکی بزرگترین ابرکامپیوترهای تحقیقاتی در حوزه نفت و گاز را بیش از دو کرده است. مرکز محاسبات پیشرفته «CHPC» شرکت BP که در ایالت هوستون واقع شده است، با این تغییر هم اکنون تبدیل به قدرتمندترین مرکز صنعتی دنیا در حوزه خود شده است

BP اخیرا اعلام کرد که قدرت یکی بزرگترین ابرکامپیوترهای تحقیقاتی در حوزه نفت و گاز را بیش از دو کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز محاسبات پیشرفته «CHPC» شرکت BP که در ایالت هوستون واقع شده است، با این تغییر هم اکنون تبدیل به قدرتمندترین مرکز صنعتی دنیا در حوزه خود شده است.

به گزار خبرنگار دانش و فناوری «انرژی امروز»، ابرکامپیوتر BP هم اکنون ۱۸ برابر نسبت به ۱۰ سال قبل که قدرت محاسباتی آن ۰.۴۸ میلیون میلیارد ممیز شناور (petaflops) بود، بیشتر شده است.

افزایش سرعت محاسبات، ظرفیت و قدرت این ابرکامپیوترمنجر به کاهش زمان و هزینه محاسبات حجیم لرزه نگاری و به طبع آن پشتیبانی بهتر از عملیات اکتشاف، توصیف، توسعه مخزن و دیگر تکنولوژی های دیجیتالی و به روز در حوزه نفت و گاز خواهد شد.

«CHPC» یکی از قدرتمندترین مراکز پشتیبانی رایانه ای و قطب علمی و محاسباتی دنیا  در بخش بالادست صنعت نفت در به شمار می رود؛ مکانی که در ایالت هوستون که بسیاری از مهندسان و ریاضی دانان BP موفق به ثبت پیشرفت های نوینی در تصویربرداری لرزه ای، مطالعات سنک مخزن و توسعه مدل مخزن شده اند.

بخش پایین دست این غول نفتی دنیا نیز از این ابرکامپیوتر برای انجام محاسبات دینامیک سیال و جریانات سیالی در پالایشگاه ها و خطوط لوله بهره می گیرد.

BP برای افزایش قدرت ابرامپیوتر خود با غول سخت افزای دنیا یعنی اینتل و کمپانی «Hewlett Packard» همکاری کرده است و نتیجه آن افزایش قدرت محاسبات این ابرکامپیوتر از ۴ میلیون میلیارد ممیز شناور در هر ثانیه به ۹ میلیون میلیارد بوده است.

این ابرکامپیوتر، حافظه ای معادل ۱۱۴۰ ترابایت و بیش از ۳۰ هزار ترابایت ظرفیت ذخیره دارد که معادل ظرفیت ذخیره بیش از ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی آیفون است.

قدرت «CHPC» که در سال ۲۰۱۳ راه اندازی شد تا کنون ۴ برابر شده است و این روند تا سال ۲۰۱۸ ادامه خواهد داشت.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۴۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟

تین نیوز

عضو سابق کمیسیون سیاست گذاری فدراسیون بین المللی اتومبیلرانی و از فعالان توسعه فرهنگ ایمنی حمل و نقل جاده ای  با توجه به افزایش جریمه تخلفات رانندگی گفت: به جز درصد اندکی از رانندگان که عمدا تخلف می کنند، اکثریت تخلفات رانندگی سهوی یا از روی ناچاری ( به علت کمبودهای موجود ) است.

به گزارش تین نیوز، حسینعلی قلی زاده افزود: این که آقای وزیر و دیگر مسئولان در روزهای آخر سال گذشته، به ناگهان اعلام می دارند جرایم رانندگی پنج تا 6 برابر می شود، براساس کدام استدلال و محاسبه منطقی هست؟ براساس کدام کار کارشناسی به این نتیجه رسیده اید که جرائم باید دو، سه، چهار یا پنج برابر افزایش یابد و با این کار سوانح رانندگی کاهش می یابد؟ سپاسگزار خواهیم بود اگر بررسی کارشناسی شان را به مردم اعلام بفرمایند.

وی عنوان کرد: معتقدم افزایش جرائم رانندگی حداکثر در حد درصد افزایش حقوق یک کارگر و کارمند می تواند قابل پذیرش باشد، لیکن افزایش دو برابری یا بیشتر هیچ منطقی ندارد و هیچ کار کارشناسی آن را توجیه نمی نماید. مضافا به این واقعیت ها هم باید توجه کنیم که ؛

بسیاری از تابلوهای محدودیت های سرعت در جاده های برون شهری، بروز رسانی نشده اند و مربوط به زمانی است که این جاده ها، تعریض یا دو بانده نشده بودند. تعداد قابل توجهی از دوربین های برون شهری ثبت سرعت هم بروز رسانی نشده اند. به عنوان نمونه، دوربین در 3600 متر مانده به مرزن آباد از شمال به جنوب، آخرین دوربین چند کیلومتر مانده به مرزن آباد در مسیر جنوب به شمال، دوربین ابتدای دو بانده شدن فاز اول بزرگراه 3 شمال به جنوب تهران، معروف به دوربین باغ علیرضا. این دوربین ها هنوز محدودیت سرعت بیش از 50 کیلومتر ممنوع را نشان می دهند. در شهرهای بزرگ خصوص تهران، با توجه به میزان افزایش سالانه خودرو، تعداد پارکینگ های موجود به هیچ وجه، جوابگو نبوده و علیرغم دریافت عوارض گوناگون، ساخت پارکینگ خودرو به اندازه نسبی افزایش نداشته است. لذا در بسیاری موارد با توجه به کمبود سرویس حمل و نقل عمومی و الزام استفاده از خودروی شخصی، بعد از ساعت های اول صبح، جای پارک یافت نمی شود.  چرا راننده باید جریمه، این کمبود را بپردازد. در بسیاری از خیابان های فرعی شهرهای بزرگ خصوصا تهران، تابلوی حمل جرثقیل منطقی ندارد. در زمان ریاست برادر عزیز سردار مهری تعدادی از این تابلوها جمع آوری شد ولی هنوز این تابلوها در جاهایی وجود دارد که لزومی به چنین تابلوهایی نیست. مستحضر هستید این تابلوها در جاهایی باید نصب شود که پارک خودرو، ایمنی تردد را مسدود و یا به خطر می اندازد. به عنوان مثال در کلیه خیابان های شهرک اکباتان و بسیاری خیابان های فرعی مشابه، چه خطر ایمنی وجود دارد که جای جای آن تابلوهای حمل جرثقیل نصب شده است؟

قلی زاده تاکید کرد: از طرفی دیده شده دوربین های سیار پلیس بعضا، در جاهایی مستقر می شوند که به دلیل عریض و ایمن بودن خیابان و جاده، افزایش سرعت کمترین خطر را دارد و با کمترین بی توجهی راننده، سرعت خودرو از میزان مجاز فراتر می شود. به عنوان نمونه شمال به جنوب بلوار خوردین در سعادت آباد یا در بعضی مناطق جاده رشت قزوین و محدوده سه کیلومتر مانده به شهر نوشهر از نور. این کار خیلی واضح این گمان را به ذهن انسان می آورد که بیش از ایمنی، اصل جریمه کردن مد نظر است.

وی گفت: تاکید می کنم که اینجانب به هیچ وجه مسئولان مرتبط با این موضوع را اشخاصی بی منطق نمی دانم لذا انتظار داریم که در مورد میزان جرائم و نحوه اعمال آن، با تامل بیشتری تصمیم گیری شود تا شبهه اینکه دولت بودجه کم دارد و افزایش جرائم برای تامین بخشی از کسر بودجه است، از ذهن مردم خارج شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • افزایش ۸ برابری اعتبارات طرح آبرسانی به کلاله
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • «وعده صادق» ایران را به عنوان یک قدرت جهانی معرفی کرد
  • اندیشمندان دنیا به تغییر ساختار قدرت در جهان اتفاق‌نظر دارند
  • تعلیم و تربیت مقوله‌ای مهم در محاسبات نظامی کشور است
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • افزایش ۴ برابری مالیات پرداختی بانک های اروپایی به روسیه
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد