Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 علی بختیار در آیین اختتامیه چهارمین کنفرانس ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در صنعت آب  و برق با اشاره به چالش‌های موجود در حوزه انرژی عنوان کرد: چالش‌های موجود در حوزه انرژی تصمیم‌گیری‌ها را برای مسئولان کشور دشوار کرده است.

وی یکی از مهمترین تصمیمات در حوزه انرژی را تطبیق قیمت تمام شده آب و برق با قیمت فروش و عرضه دانست و افزود: این موضوع بارها در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی مطرح و بررسی شده و حتی گاهی این چالش باعث بروز مشکلات اجتماعی نیز شده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بختیار تصریح کرد: بهره وری در حوزه انرژی و بالا بودن شدت مصرف، چالش دیگر کشور است و ایران در این بحث وضعیت مناسبی ندارد. برای رفع چالش‌های این حوزه وزارت نیرو، نفت و دستگاه‌های متولی حوزه انرژی در کشور به تنهایی قادر به انجام امور نیستند و باید سیاستگذاری‌های راهبردی‌تری در این راستا تدوین شود.

وی نبود تعامل بین مجلس و دولت را مشکل ساز برای تامین پایدار آب و برق در کشور دانست که در اقتصاد نیز تاثیرگذار خواهد بود و گفت: خوشبختانه این تعامل در کشور حاکم است و حتی در تصویب لایحه بودجه ٩٧ نیز همگرایی ها مشهود است.

نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اثربخشی استارتاپ‌ها و کسب و کارهای الکترونیکی به عنوان نیاز کشور اظهار کرد: برای تحقق اقتصاد دانش بنیان باید به سمت استفاده از استارتاپ‌ها رفت و در این راستا باید جهت رفع موانع و مقررات زدایی به جای مقررات گذاری تلاش کرد .

وی با تاکید بر اینکه برای رفع چالش های موجود در کشور و برگزاری استارتاپ‌ها و توسعه کسب و کار الکترونیکی نیاز به قانون گذاری و محدودیت زایی نیست، عنوان کرد: باید در جهت آزادسازی و رفع موانع پیش رفت .

این عضو فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی یکی از موضوعات مورد پیگیری این فراکسیون را موضوع کسب و کار الکترونیکی و پیشرفت استارتاپ ها دانست و افزود: تلاش بر این است با همکاری وزارت ارتباطات و بخش های مختلف اقتصادی کشور در این زمینه تحول آفرید و برای بهره گیری از این فناوری اهتمام ویژه ای از سوی فعالان و متخصصان فعال در حوزه آب و برق و توسعه GIS شاهد هستیم .

به گزارش ایسنا؛ در این کنفرانس عضو شورای سیاستگذاری چهارمین کنفرانس ملی کاربرد سامانه اطلاعات مکانی (GIS) در صنعت آب  و برق خواستار تولید داده و عارضه یابی با کیفیت شد و افزود: تلاش بر این است با کمک وزارت نیرو و در صورت تحقق اعتبارات سیستم یکپارچه در صنعت آب و برق ایجاد شود که داده های تولیدی در این بخش کمک شایانی به تدوین این سیستم دارد .

حسین آبادی بر لزوم اشتراک گذاری داده های تولید شده به منظور جلوگیری از موازی کاری و کاهش هزینه ها تاکید کرد و افزود: لازم است برای پنجمین دوره این کنفرانس که دو سال آینده برگزار میشود تولید علم، تدوین و مستندسازی مقاله و کتاب دنبال شود .

در آیین اختتامیه این کنفرانس از مقالات، کارگاه ها، دبیران کارگروه ها و شرکت های برتر در جوزه صنعت آب و برق تجلیل شد .

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۴۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهم ایران در اقتصاد خلاق کمتر از یک درصد است 
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند